Airfan написа:Открих една точка четвърт милиметър, която е била с олюпена боя явно и е тонирана.

Не че е фатално, ама ми стана кофти, че така са ми я дали.
Което ме подсеща, че преди 2 години (или малко повече), след като се изръсих достатъчно за 46" ТВ (с фул екстри по това време, които така и си стоят "неоткрити"

) инсталирайки го и пускайки за пръв път вкъщи .... ооооо ужас горе в дясно забелязвам ЕДИН (един едничък) дефектен пиксел ... може би ако не го бях видял случайно и досега нямаше да го забележа. Да, ама не ... след като погледа ми два дена беше там, опаковах значи апарата и обратно в магазина ... Изненадах се, че без да мрънкат (а имат право, защото трянва д аима не знам си колко изгорели пиксела според инчовете) ми дадоха нова апарат. Но и парите си струваха де ...
Така, че човек, като вземе нещо ново държи всичко да е на 6 и го разбирам колегата. Но пък все пак взимаме масовки, които едва ли стои спеца с маркера да отбелязва всяка една вдлъбнинка, точица, кривинка или пропуск ... Но пък качеството се следи очевидно стриктно при производството, защото всеки детайл е маркиран с различен цвят - синъо, жълто, червено, зелено, бяло ... май било (ако не бъркам) измислено в заводите на Тойота за КК.