Нали и аз това казвамscorpion написа:Всъщност грешиш Слоу .... Миналата неделя посетихме Рилския манастир и жената купи две бутилчици светена вода по 0.5 л.slowtraveler написа:То наскоро нашенски попове продаваха и бутилирана светена вода......

Нали и аз това казвамscorpion написа:Всъщност грешиш Слоу .... Миналата неделя посетихме Рилския манастир и жената купи две бутилчици светена вода по 0.5 л.slowtraveler написа:То наскоро нашенски попове продаваха и бутилирана светена вода......
Колега, темата е озаглавена Най-добрата добавка за моторно масло,Me4oKyX написа:Много забавно губене на време сте си намерили .... laugh.gif Аз кво да кажа, като съм тествал "измислените" добавки само на 30 автомобила, като всичките са се оправили ???!
А, той проблемът не изчезна изцяло, просто се подобри положението. Бая пушилки е изкарала колата след това. За съжаление не мога да ти дам повече подробности, защото това нещо беше преди повече от година. А от тогава дали е запазила положение нямам представа, знам че си я карат още без някакви проблеми.Airfan написа:Как се оправя лапането на масълце с добавка? Крайно интересно ми е.
Е това не е довод - все пак хидравликата на дюзите работи като се 'смазва' от доста по-евтино 'масло' - нафтатаMe4oKyX написа:....При какво налягане работи двигател, при какво дюзи, хидравлика ?! Маслото на хидравликата не случайно е по-скъпо...
A какво триене има при дюзите (дюзите имат ли лагери), какво триене има при двигателя и при каква температура?Me4oKyX написа:При какво налягане работи двигател, при какво дюзи, хидравлика ?! Маслото на хидравликата не случайно е по-скъпо...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта