София-Бургас-София не познавам лично човек който да го е пътувал или пътува повече от мен и който да познава по-добре трасето ;)
Така че толкова за опита по шофиране на магистрали и специално на тази отсечка

Едно е да ходиш 1 път в годината на море , съвсем друго да пътуваш почти всяка седмица в продължение на 15 години .
Поздравления за познанията ти по математика че 360 делено на 2 правело 180 . Ня бях се сетил , в училище деляхме до 300 , по нагоре не сме стигали

)))))))))))
За да караш така от много години без инциденти се изисква не само много акъл но и редица други умения които честно казано повечето хора ги нямат . Почти никой шофер няма уменията да кара със много висока скорост продължително време и същевременно безопасно . Не говоря да караш със 150-160 което е предела на повечето , а с + 200 ;)
Такива средни скорости и времена не стават нито с корола нито с автомобил под 200 кс ;)
Такива резултати(+200 км/ч) ги постигам с друг автомобил, който като възможности е много над почти всичко което се движи по пътищата ;)
Що се отнася до Королата , твърдя че няма много автомобили който могат да го направят толкова бързо и с такъв разход , който иска да спори да заповяда .Изключвам метан и газ , тях е трудно да ги биеш по разход измерен в левове.
Така че който иска да засича , но по метода който написах вече н пъти .
Маршрут , време , средна скорост , среден разход.
Всико останало е измама и илюзия .
За Примуса какво да дъвчем повече , в София съм се качвал поне на 5-6 таксита Приус 3 ,разхода на всичките е 5 или +5 . Немският тест доказа че хибридите лъжат за разхода с 40% - 50% .На магистрала никой даже и не смее да цитира какъв е средният разход при малко по-висока скорост .Пълен балон за наивници , нито в града е икономичен нито на магистралата . Цента му е висока . Като събереш всички фактори излиза че е пълна безмислица .Който е на противното мнение , моля , адреса на ТМ Ауто е свободно достъпен