Всъщност не можеш да си сигурен какво точно би се случило без тази система.Kiki написа:... Това е направено за сигурност.
Мен, лично, ме е спасявало няколко пъти.

Всъщност не можеш да си сигурен какво точно би се случило без тази система.Kiki написа:... Това е направено за сигурност.
и рава има както визуална,така и звукова.dnedkov написа:Лампата TRC светва ли при задействане на VSC, или само при пребоксуване на колелата? Превъртал съм и ми светва, но още не съм я занасял, за да видя какво светва. Освен това на клипа споменават и звукова сигнализация - при всички ли я има?
Може, Зизи!zi_zi_top написа:Всъщност не можеш да си сигурен какво точно би се случило без тази система.Kiki написа:... Това е направено за сигурност.
А с какъв двигател е колата?carrion написа:Момчета искам да ви питам нещо . Сменили сме маслото на колата преди няколко месеца с castrol edge 5w30 . Оставих колата на баща ми малко да я покара . Понеже си забравих зарядното и майка ми ми писа по скайп че бща ми ме е търсил . Питах за какво и тя ме пита с какво масло е колата да долеят. Питах защо колко има и тя ми каза 1/2. В петък като се прибера ще видя какво точно става . Но от какво може да е изгорила толкова масло ? Не пуши черно като се форсира . Когато беше топло направих няколко гонки и точно на 1вата изпуши доста и като намалих и спрях да видя какво става и нямаше нищо . Форсирах я малко на место пак нищо , после 1-2 старта и пак не пушеше . Навъртях и около 5500 мили с това масло . казаха ми на 15 000 да го сменя от сервиза .Обаче като я взех ( преди 5500 мили ) и смених само маслото и масления филтър . Не е обслужвана цялостно .
Това не ми харесаKiki написа:олега, и аз карав такъв Авенсис.
Когато си поиздува си гълта масло.
Аз обикновено доливам помалко.Мойна е на 200 000, но и когато беше на по-малко, пак хапваше.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта