Рудолфо ще ти прави компания, и той не може да седи на едно място.desSs написа:лелее изглежда страхотноако има мераклии да ходят с мен по баирите, идвам
![]()
Аз си резервирам от сега един шезлонг (достатъчно ходя всеки ден).
Рудолфо ще ти прави компания, и той не може да седи на едно място.desSs написа:лелее изглежда страхотноако има мераклии да ходят с мен по баирите, идвам
![]()
аз верно бих дошъл ако трябва да си ходя по байра. иначе се отекчавам на маса,щото ми е скучен живота и бързо си го споделям целияRaya написа:Ти същото каза и за Селика събор, а то кво стана)
![]()
Аз си резервирам от сега един шезлонг (достатъчно ходя всеки ден).
аз верно бих дошъл ако трябва да си ходя по байра. иначе се отекчавам на маса,щото ми е скучен живота и бързо си го споделям целияrudolf написа:Рудолфо ще ти прави компания, и той не може да седи на едно място.desSs написа:лелее изглежда страхотноако има мераклии да ходят с мен по баирите, идвам
![]()
.
Въпрос на добре обмисленна реклама. Не вярвам всички тойотаджии да са фалирали, изпаднали в апатия или да нямат нужда от едно разпускане и предварителна тренировка за Джап фестаrudolf написа:,,няма да има хора за тойота-басейн.
Ние с Дидо и JACK ще подъжаме фигурите вие само уточнете къдеFido Dido написа:Значи - не те броим. Ти изпращя ли бре, кви баири, кви чукари?!desSs написа: ако денонощно ще се яде и пие и ще се виси в/покрай басейна, не ме бройте
Ами ако ми се стопи целулита и Роза не ме хареса вече?!![]()
![]()
![]()
Ти си рипай по баирите, аз шкембе трябва да поддържам!!! biggrin.gif
Кой да го реши? Няма организаторски комитет.TurboFreak написа:ima li predlojenie za nqkakva data za sre6ta, v smisul po konkretna i dali e re6eno kude 6te bude.
принципно,ако срещата е при митрович- можем да запишем и втори,щото няма къде да избяга:)Raya написа:1. Аз. Място без значение (все някой ще ме вземе за шофьорската седалка:)), стига да има шезлонг и ......минерална водаrudolf написа:,по добре едно бързо преброяване, на кой би присъствал първо,,,
2...............
3................
е то тва му е готиното на Тъжа, че всеки ще има какво да прави - за тебе барбекю, за Райчето басейна, за мене баирите. иначе аз море и басейни си имам, барбекюто не ме влече много, и ако няма какво друго да правя бих издържала най-много един денFido Dido написа:Значи - не те броим. Ти изпращя ли бре, кви баири, кви чукари?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта