Мене ми престои дълъг път на 21-ви - тогава как е? Пак ли може? twink.gif biggrin.gifdesSs написа:ахахаха е тва вече не го разбирам, караш като идиот, в същото време си суеверен laugh.gif ако не знаеш, да те светна - на 20-ти също можеш да умреш laugh.gif
скорост на тойота авенсис
бе сичко може бе...особено ако тишката е на пътя, шансовете ти са съвсем реални laugh.gifRudy написа:Мене ми престои дълъг път на 21-ви - тогава как е? Пак ли може? twink.gif biggrin.gifdesSs написа:ахахаха е тва вече не го разбирам, караш като идиот, в същото време си суеверен laugh.gif ако не знаеш, да те светна - на 20-ти също можеш да умреш laugh.gif
Re: ...
лиглиоtongue.gif ,,верно не си пускам icq-to,,не че на теб не ти говоря laugh.gifdiver написа:поредния дет почна да говори за себе си в друго число... явно контактите с другия титан дават резултат... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:колегата руди ми прави впечатление на толерантен...и говори като човек
Рудолф е станал моден има само скайп и фейсбук laugh.gif laugh.gifrudolf написа:лиглиоtongue.gif ,,верно не си пускам icq-to,,не че на теб не ти говоря laugh.gifdiver написа:поредния дет почна да говори за себе си в друго число... явно контактите с другия титан дават резултат... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:колегата руди ми прави впечатление на толерантен...и говори като човек
А тогава някой ще пусне поредното сълзливо лично за против уроки ...desSs написа:ахахаха е тва вече не го разбирам, караш като идиот, в същото време си суеверен laugh.gif ако не знаеш, да те светна - на 20-ти също можеш да умреш laugh.giftihomirn написа:НЯМА ДА Е ТОЗИ ПЕТЪК ЗА КОЕТО ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ НА DIVER ПРОСТО Е ПЕТЪК 13.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
То тука глупостите ти стигат, не е нужно и на КЮ да те слушамrudolf написа:лиглиоtongue.gif ,,верно не си пускам icq-to,,не че на теб не ти говоря laugh.gifdiver написа:поредния дет почна да говори за себе си в друго число... явно контактите с другия титан дават резултат... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:колегата руди ми прави впечатление на толерантен...и говори като човек

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
много си сладък като си киселdiver написа:То тука глупостите ти стигат, не е нужно и на КЮ да те слушамrudolf написа:лиглиоtongue.gif ,,верно не си пускам icq-to,,не че на теб не ти говоря laugh.gifdiver написа:
поредния дет почна да говори за себе си в друго число... явно контактите с другия титан дават резултат... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif![]()
![]()

Neviarvah na kolegata Vesko 4e Avensisa 1,6 hte vdigne 220 km/h oba 4e kato vidiah tova ve4e mu viarvam http://www.youtube.com/watch?v=hNU8YI9g7LM&NR=1
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
значи колко съм вдигнал тук?
П.С>снимката е правена от задната седалка, от 3тия пътуващ. можеше и още ама не посмях
(корола <2002г.)
П.С>снимката е правена от задната седалка, от 3тия пътуващ. можеше и още ама не посмях

- Прикачени файлове
-
- Снимка00066.jpg (18.15 KiB) Преглеждано 2755 пъти
-
- Снимка0004.jpg (20.41 KiB) Преглеждано 2755 пъти
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Миро, никой не може да ти каже точно - грешката може да е различна (гуми, налягане, табло и т.н.) biggrin.gif
Но на авенсиса грешката бе горе/долу такава (дори и малко повече, но дадох някой друг км в повече за да не бъда обвинен в омаловажаване на постиженията biggrin.gif )
Но на авенсиса грешката бе горе/долу такава (дори и малко повече, но дадох някой друг км в повече за да не бъда обвинен в омаловажаване на постиженията biggrin.gif )
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
е защо разваляш рахата на хората?slowtraveler написа:Миро, никой не може да ти каже точно - грешката може да е различна (гуми, налягане, табло и т.н.) biggrin.gif