TOYOTA Soarer 1JZ GTE
Здравейте,
Тази година Коледа дойде малко по рано в Стара Загора.

Като цяло визията и стойката на колата се промениха много. Чакам някой хубав слънчев ден да направя по-хубави снимки.
Джантите не са вного добро състояние, но за всичко си има лек. Сега ще ги покарам някой друг ден така и ги свалям за рамонт.
Дойдоха ми и най-накрая ангренажите. То пък заваля сняг.
Изобщо, идилия.
Поздрави
Тази година Коледа дойде малко по рано в Стара Загора.

Като цяло визията и стойката на колата се промениха много. Чакам някой хубав слънчев ден да направя по-хубави снимки.
Джантите не са вного добро състояние, но за всичко си има лек. Сега ще ги покарам някой друг ден така и ги свалям за рамонт.
Дойдоха ми и най-накрая ангренажите. То пък заваля сняг.
Изобщо, идилия.
Поздрави
Ждантите са тежки това спор няма. Не съм ги теглил, но има разлика с 16". Да не говорим че са и рънфлат гумите.
Аз не си правя никакви илюзий. Тези джанти ще ми вземат поне 50 коня. Но идеята на тези гуми и джанти е да дават визия и презтиж, а не милисекунди. Идеята е това да са ми кафиджийските джанти. Отделно ще се какупи един комплект 17" със семисликове, а 16" остават за зимни.
Всяка уважаваща себе си бегуна трябва да има поне три комплекта джантоци
Поздрави
Аз не си правя никакви илюзий. Тези джанти ще ми вземат поне 50 коня. Но идеята на тези гуми и джанти е да дават визия и презтиж, а не милисекунди. Идеята е това да са ми кафиджийските джанти. Отделно ще се какупи един комплект 17" със семисликове, а 16" остават за зимни.
Всяка уважаваща себе си бегуна трябва да има поне три комплекта джантоци

Поздрави
Последно промяна от FEARKiril на 14 Дек 2009 10:52, променено общо 1 път.
То още не е сигурно. Търси се един доброволец с европейски спирачки за проба.EMPEROR написа:Пък аз мислех, че просто не ти се събират спирачните апарати![]()
![]()
Тия джанти (поне на око) ми се виждат че минават много близко до сегашните ми апарати, силно се съмнявам да съберат апарати от европейско турбо. А те най-веруятно и в 16"-ките няма да влезнат :(
- LordDigital
- СупраДжия
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: hi
Ohhh well...Troshko написа:Доста отдавна бате Алеко е казал "Разни хора ,разни идеали"slona написа:abe neznam ama iako pimpvane shte ima sus tia jansi deto gi kupuvash![]()

Da to4no taka:
Da siq karash sus zdrave, pi4lovkata!Доста отдавна бате Алеко е казал "Разни хора ,разни идеали"!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!