Реално Вюрт купуват готовата от Лики Моли, но пък казват, че специално за Вюрт правили добавката още по-добра... може да е истина, но цената си е направо главоломна.... Искам да ти кажа, че добавката на Вюрт, купена тук от официалния представител на Вюрт я взимам на 15-16лв, като разбира се имам отстъпка.... Ако искаш, мога да питам и за количества, да бутнат още малко цената, защото 10лв на резервоар не са малка разлика. Лошото е само, че няма как да е с фактура, защото са на дадена фирма тези зверски отстъпки. Сигурно и още има накъде да бутат, но ако има заинтересовани, ще взимаме с кашони ако трябваcoolone написа:Пичове аз сложих добавка на Wurth и мога да кажа че по-доволен никога не съм бил. Преди слагах на Лики Моли и Редекс - също доста добри. Но тази на Вюрт ме смая, ефекта ( след резервоар и половина) е много по-тиха работа на двг, много по голяма еластичност (повишава цетановото число) и намален разход с около 0.7 - 0.8 л/100 при един и същ стил на каране. Цената беше 25 лв /300мл/ и в сравнение с другите от 10 лв тази е с 150% по дебела, но според мен е оправдано, тъй като се слага не на всеки резервоар, а на всеки 10-15 000км. Е поне така казват швабите, те нали си имат хубава нафта...А ние тука с тая пародия на нафта - жална им майка на моторите.