Изборни резултати
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
няма да обяснявам , че няма много разлика при управленията между правителствата на БСП, СДС, НДСВ, ТРОЙНТА КОАЛИЦИЯ , и сега ГЕРБ с изключение на 1. Театър (смешни ТВ арести )jim_beam написа:най-доброто правителство откакто се помня,моето лично мнение!
2. Тотална липса на пари (хора и фирми) и тн.. мързи ме да изброявам
3. Поголовно слушане (Обърнало се срещу тях)
и последно Бойко борисов избранник на народа ли е или , мутра от 1995 година с последната изцепка на кортежа му срещу обикновенна Българска избирателка, НЕЗНАМ ЛИЧНО ТО ТИ МНЕНИЕ АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО НА ЖЕНА ТИ
кара си ситроен Ц4 бавно някво момиче и понеже забавила кортежа се развило действие в мутренски стил от преди 15 години, джип се изравнява с неината кола като чупи страничното огледало и одрасква колата и а от джипа бодигард от охраната удря с юмрук по тавана на колата и.
професионален мапер
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Андрианчо, успокой топката, моето момче!
СПОКОЙНО!
Хайде сега ми кажи:
Кое правителство според теб ще е по-добро за България, да вземем да го изберем, та да се пооправим?
Кой да го оглави та да живнем малко? laugh.gif
Хайде кажи моето момче, че само да се плюе е най-лесно.
СПОКОЙНО!
Хайде сега ми кажи:
Кое правителство според теб ще е по-добро за България, да вземем да го изберем, та да се пооправим?

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Тва пък беше поредния театър който Слави се опита да раздуе (преди това дето лансираше оная независимата варненка която тъпкали цял живот депутатите) за да има за кво да плюе властващите... Избутали невинното момиче. Ако и се беше схванал палеца и щеше сигурно вот на недоверие да искат... Утре ще ме подпре някой на паркинга и ще хода в Шоуто да драматизирам. Ще ме лапнат като топъл хляб.andrian999999 написа:...кара си ситроен Ц4 бавно някво момиче и понеже забавила кортежа се развило действие в мутренски стил от преди 15 години, джип се изравнява с неината кола като чупи страничното огледало и одрасква колата и а от джипа бодигард от охраната удря с юмрук по тавана на колата и.
Оня турчин излизе по телевизията и взе да обеснява как той разпределял парите в тая държава и после се разбра че взел 1,5 милиона хонорар за цанков камък като съветник (без да има диплома за архитект) обаче тва не е новина. И да го бяха осъдили глобата била 3000лв ??? Дай сега тука да тръбим за СРС-тата щото са в ущърб на Герб. Много се харчело за подслушване? А колко се крадеше от предишните келеши ? Този поне не краде всичко и прави нещо за нас.

много ми хареса сентенцията на някой колега: че алтернативата не е за животните,а за мислещи същества. При животните-затваряш едната врата и отваряш другата-и цялото стадо влиза къдет си искаш....мисля че толерантността на българите към по-малката злина е виновна за последното място което заемаме в европа.Kiki написа:Андрианчо, успокой топката, моето момче!
СПОКОЙНО!
Хайде сега ми кажи:
интересно ми е само след кат целия политически елит игра лошото чинге,сега как защитавате герб,като лошите все още си носят единствено морални и политически отговорности..biggrin.gif
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не става въпрос за защита на никой, а за мнението на колегата за алтeрнативата на това правителство.rudolf написа:много ми хареса сентенцията на някой колега: че алтернативата не е за животните,а за мислещи същества. При животните-затваряш едната врата и отваряш другата-и цялото стадо влиза къдет си искаш....мисля че толерантността на българите към по-малката злина е виновна за последното място което заемаме в европа.Kiki написа:Андрианчо, успокой топката, моето момче!
СПОКОЙНО!
Хайде сега ми кажи:
интересно ми е само след кат целия политически елит игра лошото чинге,сега как защитавате герб,като лошите все още си носят единствено морални и политически отговорности..biggrin.gif
А, че сме сме си овце спор няма.

Последно промяна от Kiki на 28 Яну 2011 11:00, променено общо 1 път.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Най-важната роля на държавата е да създаде възмоно най-справедливо общество.
Абсолютна справедливост няма - доброто за един винаги ще е лошо за друг.
Корупцията е основния начин за несправедливо преразпределяне на благата - за това е изключително важно да бъде премахната или сведена до минимум.
Правилният път е:
Ако прокуратурата определи, че срс-тата са истински - Борисов трябва да подаде оставка.
По този начин има вероятност след 14-15 правителства да си имаме едно некорумпирано такова.
Въпросът тук е:
След като от сега е ясно, че и следващото също ще бъде корумпирано - по какъв критерий ще ги менкаме.
Абсолютна справедливост няма - доброто за един винаги ще е лошо за друг.
Корупцията е основния начин за несправедливо преразпределяне на благата - за това е изключително важно да бъде премахната или сведена до минимум.
Правилният път е:
Ако прокуратурата определи, че срс-тата са истински - Борисов трябва да подаде оставка.
По този начин има вероятност след 14-15 правителства да си имаме едно некорумпирано такова.
Въпросът тук е:
След като от сега е ясно, че и следващото също ще бъде корумпирано - по какъв критерий ще ги менкаме.
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- andrian999999
1. Само да ти кажа ТОЯ ТУРЧИН КАЗВА САМАТА ИСТИНА за обръчите от фирми около всяка политическа партия и как се разпределят парите , ма на другите не им стиска, само да те светна , че не му трябва диплома за архитект ама ще стане много дълго , а и Бате бойко и Цветанов не могат да му стъпят на малкия пръст , като последния не може да чете написаното му и срича на парламентарен контрол.Ael написа: Оня турчин излизе по телевизията и взе да обеснява как той разпределял парите в тая държава и после се разбра че взел 1,5 милиона хонорар за цанков камък като съветник (без да има диплома за архитект) обаче тва не е новина. И да го бяха осъдили глобата била 3000лв ??? Дай сега тука да тръбим за СРС-тата щото са в ущърб на Герб. Много се харчело за подслушване? А колко се крадеше от предишните келеши ? Този поне не краде всичко и прави нещо за нас.
2. сега за СРС-та , за много хора е ясно че са поръчани от Цветанов за контрол на Танов махане на 2-3 доверени хора на които разчита и са , че е като пионка .
дай ми твоя версия за срс-тата
3. За кражбите за 2009 обмите 17 милиарда къса цигари 2010 11 млрд.
това само при цигарите
професионален мапер
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
За срс-тата нямам версия , сигурно са истински и да не са няма значение ,Бате Бойко краде десетки пъти по малко от предишните ако лично той краде изобщо нещо... Затова остава и нещичко от голямата каца с мед за да се направи и някоя друга магистрала. Не като ония дето едния шев на пътищата ,брат му строи магистралите а брачет му фирма за строителни материали ....И с пари за 1км правим 200м път !andrian999999 написа:1. Само да ти кажа ТОЯ ТУРЧИН КАЗВА САМАТА ИСТИНА за обръчите от фирми около всяка политическа партия и как се разпределят парите , ма на другите не им стиска, само да те светна , че не му трябва диплома за архитект ама ще стане много дълго , а и Бате бойко и Цветанов не могат да му стъпят на малкия пръст , като последния не може да чете написаното му и срича на парламентарен контрол.Ael написа: Оня турчин излизе по телевизията и взе да обеснява как той разпределял парите в тая държава и после се разбра че взел 1,5 милиона хонорар за цанков камък като съветник (без да има диплома за архитект) обаче тва не е новина. И да го бяха осъдили глобата била 3000лв ??? Дай сега тука да тръбим за СРС-тата щото са в ущърб на Герб. Много се харчело за подслушване? А колко се крадеше от предишните келеши ? Този поне не краде всичко и прави нещо за нас.
2. сега за СРС-та , за много хора е ясно че са поръчани от Цветанов за контрол на Танов махане на 2-3 доверени хора на които разчита и са , че е като пионка .
дай ми твоя версия за срс-тата
3. За кражбите за 2009 обмите 17 милиарда къса цигари 2010 11 млрд.
това само при цигарите
А тва че турчина говори публично за обръчите и разпределянето не го прави по малко крадлив ,безочлив лъжлив циганин! Като се покаже и каже "аз крадох 15 години от ваще пари" не се издига в очите ми ,вервай ми (дето викаше оня лесничея...
Последно промяна от Ael на 28 Яну 2011 13:30, променено общо 1 път.

- andrian999999
Дидак това е най - лошото че ги МЕНКАМЕ значи има 2 000 000 овцеKiki написа:Е те това питам Андрианчо, ама няма отговор.didak написа:Въпросът тук е:
Можеби Сергейчо!?laugh.gif
според мен трябва да се гласува мажоритарно и никоя управляваща партия да няма мнозинство за да не става кучетата си лаят кервана си върви и всеки отделен депутат да не гласува с картата по съвест а не машинално защото си знае за следващите 4 години ще си взима 3-4 хилияди заплатки и участието в некои комисики.
Кики давам ти пример в Енергетиката, ми почти всички които разбират са комунисти по простата причина че са завършили навремето в Русия и са били членове на БКП факт обори ме . Аз лично съм гласувал на тези избори МАЖОРИТАРНО за СДС защтото съм преценил кандидатите в моя район.
сега КИКИ ми отговори точно на този въпрос
нормално мислеш или прост и неграмотен човек гласува МАЖОРИТАРНО за 3 ма депутати от ГЕРБ не навършили 26 години , да не говорим професиите рапер, жена на полицай , безработен
Последно промяна от andrian999999 на 28 Яну 2011 13:30, променено общо 1 път.
професионален мапер
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
т.е. да разбирам ли, че според теб, по време на предишното правителство се е крало по-малко, или политическите назначения са били по-малко....,andrian999999 написа: .............
или по-голяма част от политическите решения са били в полза роду, а не брату?!?
а за Доган - в моите очи е най-големия престъпник у нас, дори не само на политическо ниво,
а твърдението, че е умен - сигурно е така, но това не ми го прави по-симпатичен

п.с: направо сме за фотофиниш biggrin.gif
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009