Ако зарежеш базуката!?Fido Dido написа:А ще има ли място в багажника за мен? Ще съм някъде около резервната гума... laugh.gif

е нема да се кюскам,ма поне две дупки за рогите да ми врътнеш biggrin.gifFido Dido написа:Ами тя си ми по рождение...Kiki написа:Ако зарежеш базуката!?Fido Dido написа:А ще има ли място в багажника за мен? Ще съм някъде около резервната гума... laugh.gifАма виж, каската ще да е проблем... Да я дам на Рудолф за съхранение, а? Обаче ако ми я върне очукана...незнам... laugh.gif laugh.gif
Ти му мисли, щот ако се върнеш бял от морето, лично ще те пребоядисам! Още имам газовата горелка, дето правих хидроизолации едно време, а тя развива 800 градуса! И леко с чужденките, че има много нов внос, дето не се лекува лесно!Toyota_DX написа:ей да щракате яко че на морето да ви видя как сте си искарали
те са транзитни, не са нов вносFido Dido написа:Ти му мисли, щот ако се върнеш бял от морето, лично ще те пребоядисам! Още имам газовата горелка, дето правих хидроизолации едно време, а тя развива 800 градуса! И леко с чужденките, че има много нов внос, дето не се лекува лесно!Toyota_DX написа:ей да щракате яко че на морето да ви видя как сте си искарали![]()
![]()
Kiki написа:Какви нас, бе Rudolf?Аз ти забравих физиономията! Тъкмо си мислиш вече, че не си нас!rudolf написа:...ако го искаш толко силно--стой си с нас:)Toyota_DX написа:ей да щракате яко че на морето да ви видя как сте си искарали
Еееееееееееееееее, каква беше тая кола? Да не е от ония по 18-20мrudolf написа:Kiki написа:Какви нас, бе Rudolf?Аз ти забравих физиономията! Тъкмо си мислиш вече, че не си нас!rudolf написа:
...ако го искаш толко силно--стой си с нас:)
леле кики ,колко скорострелно забравяш,,
аз съм кат народната песен--усещаш я,ма не можеш да я видиш,,,дружина,вярна сговорна,много лесно ме зачеркнахте в сърца си,,,аз бързам да стегам колата че да дебютирам на срещата в новото ми амплоа..
тойота ,как каква,,,виж че те новите вече с ръжди ги продават biggrin.gifKiki написа:Еееееееееееееееее, каква беше тая кола? Да не е от ония по 18-20мrudolf написа:Kiki написа:Какви нас, бе Rudolf?Аз ти забравих физиономията! Тъкмо си мислиш вече, че не си нас!
леле кики ,колко скорострелно забравяш,,
аз съм кат народната песен--усещаш я,ма не можеш да я видиш,,,дружина,вярна сговорна,много лесно ме зачеркнахте в сърца си,,,аз бързам да стегам колата че да дебютирам на срещата в новото ми амплоа..
Потребители разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot], Мирослав Петков и 8 госта