с Терминатор:

кой ще победи?
Според мен, ще победи Спайдърмен....... laugh.gif ....bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:
с Терминатор
кой ще победи?
естествено че терминатор,,,,терминатор е проектиран за боя от нула,,като в допълнение прелича на човек,,,докато робокоп е преправен от човек,,,тоест има повече компромиси,,,владее по малко оръжия и е по емоционален...bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:
с Терминатор:
кой ще победи?
Evala za entusiazma s koito se opitva6 da nalee6 malko akyl na nqkoi ot chlenovete na kluba. Az se opitvah predi vreme, no bitkata e dylga, gruba i v kraina smetka bezsmislena.rudolf написа:значи аз не искам да покажа колко по-добри са голф от тойота,,,,а колко еднакви са тези тойотаджий,които не познават и не признават нищо друго освен тойота,,,сравнение с подобни голфаджий или опелджий,или хондаджий,,,
Голфаджия не обижда теб или колата която караш ,а името което са си създали доста от твоите колеги които карат по нашите пътища. Ако караш човешки ,няма значение с ква кола си няма как да се чувстваш засегнат от "сектанските" набези. Но тъй като голяма част проявяват некоректност на пътя от там идва и тази нагласа сред шофьорите. Аз смятам че и доста хонди сивици са "голфаджии" има и други едри и дребни рогачи по улиците. Факт. Не е проблем това каква кола караш ,а как е караш.Bobby_ написа:Повярвай ми че до такава степен ми е писнало да слушам зад гърба ми "....ГОЛФАДЖИЯ..." че вече почти не обръщам внимание....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта