VWracing-bg.com ви кани.....

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
b_d

Мнение от b_d » 10 Апр 2009 13:30

Според вас, ако се сбият Робокоп:

Изображение

с Терминатор:

Изображение

кой ще победи?

Аватар
lz2lps
Обратна връзка:

Мнение от lz2lps » 10 Апр 2009 14:11

http://www.jackals-forge.com/lotus/movi ... reeves.wmv

00:52 сек нататък ohmy.gif

Камерата е върху Caterham Superlight R 200bhp@500kg.

Не че бих си купил VW Golf, нито пък съм карал, но ми е малко странно да това сравнявате автомобили само по спецификации в Интернет laugh.gif (предполагам поста на bad_dog е насочена в подобна посока :whistle:)

Излезте на пистата, покарайте, дайте всичко от себе си, карайки на лимита на възможностите - вашите и на автомобила, и след сравнявайте 2 автомобила по пикови мощности и разни числа намерени в някой site.

Не мога да разбера какво точно ви пречи темата. Хората поне отиват, карат и се забавляват.
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"

Аватар
martod

Мнение от martod » 10 Апр 2009 16:41

bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:

с Терминатор

кой ще победи?
Според мен, ще победи Спайдърмен....... laugh.gif ....
Сега остава Лексус да каже, че и това не е спортна кола,щото не е с 1.6 или 1.8 мотор......
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12974.html
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 10 Апр 2009 18:53

с Терминатор:
кой ще победи?
естествено че терминатор,,,,терминатор е проектиран за боя от нула,,като в допълнение прелича на човек,,,докато робокоп е преправен от човек,,,тоест има повече компромиси,,,владее по малко оръжия и е по емоционален...

бад_дог имах те за много по технически грамотен за да различиш робот от киборг,,
ЕДИН РОБОТ ЩЕ СМАЧКА ВСЕКИ КИБОРГ, с изключение на Пин-хеед от хелрейзър,,,

diver

Мнение от diver » 11 Апр 2009 11:11

с Терминатор:

iкой ще победи?
Според мен Горския....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 11 Апр 2009 18:53

с Терминатор:

iкой ще победи?
Изображение

Аватар
martod

Мнение от martod » 11 Апр 2009 19:28

Fido Dido написа:

с Терминатор:

iкой ще победи?
Изображение
Грешен отговор.... tongue.gif
НАДИН фалира още миналата година...... laugh.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Bobby_

Мнение от Bobby_ » 15 Апр 2009 23:02

Колеги и фенове,

Мисля че темата се изроди в един безсмислен спор (коя фирма е по-добра....)

Както се каза в предишни постове.... НЕ ВСИЧКО Е ГОЛФ!!!!
Това че на снимката има Голф не означава нищо! просто това е най-подходящата кола от производствената гама на застаряващите ФВта....

Съгласен съм с вас да избухнете при намесата на слабокомпетентни пичове които с цел да стане спам-тема се изцепват яко....

пп. Поканата все още важи .... на 19 Април.... е финала...
за справка 1 страница

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 17 Апр 2009 22:18

rudolf написа:значи аз не искам да покажа колко по-добри са голф от тойота,,,,а колко еднакви са тези тойотаджий,които не познават и не признават нищо друго освен тойота,,,сравнение с подобни голфаджий или опелджий,или хондаджий,,,
Evala za entusiazma s koito se opitva6 da nalee6 malko akyl na nqkoi ot chlenovete na kluba. Az se opitvah predi vreme, no bitkata e dylga, gruba i v kraina smetka bezsmislena.

Smiatam che e bezkraino neuvajitelno kam Bulgarskiq VW club da napadate liubeznata pokana za uchastvane v merupriatieto koeto te sa organizirali. Kato ne vi se hodi ne hodete! Usmivaiki gi moga da vi garantiram 4e tova 6te e poslednata im pokana kam vas. I az da sam i az bih vi teglil edna maina i nikoga pove4e nebih vi pokanil na kakvoto i da e merupriqtie.

Hodil sam na mnogo avtomobilni iziavi, i sam vijdal vsevazmojni "sportni" avtomobili. Kade sportni kade ne 4ak tolkova sportni, no nikoga ne sam se podigraval na niakoi za izbora mu na avtomobil ( osven na Lorddigital). Moga da vi dam i primer poneje si padate po Toyoti: vijdal sam Toyota X-Runner, podgotvena za Rally-X , ako trqbva6e az da si izbiram kola za Rally-X nikoga nebih izpolzvam X-Runnera, no evala na sobstvenika. Evala 4e sabral smelost, pari, podgotovka i u4astva! Niama zna4enie s kakvo u4astva6, vajnoto e da si v igrata. Mnogo e lesno da sadi6 drugiq, no e mnogo trudno da u4astva6 i da pokaje6 4e si sposoben kara4, a ne pisa4.

Slolunga na Rally America znaete li kakyv e? "If it's sitting on the driveway and it's paid for, you could be racing it"

Da predupredia, ne se opitvam da se zaqjdam s nikogo. Kakto vijdate ne vi pi6a otgovori na po rano zadavanite vaprosi ili izkazvaniq, makar da smqtam 4e goliama 4ast ot tiah sa nepravilni. Prosto iskam da izkaja blagidarnost i podkrepa na VW cluba za pokanata i ako imah vazmojnost 6tiah da sam tam vseki pat, nezavisimo dali e VW, BMW, Honda, Nissan ili kakvato i da e druga marka. Dai boje i tozi klub da se motivira, obedini i da po4ne da pravi pove4e event-i v koito da kanim drugite klubove.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 17 Апр 2009 23:39

KANU, напълно си прав и подкрепям това,което пишеш!
Благодаря на Bobby_ както за поканата,така и за търпението да я повтори,въпреки че темата му се превърна в разискване на други въпроси!
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Bobby_

Мнение от Bobby_ » 18 Апр 2009 00:12

Повярвай ми че до такава степен ми е писнало да слушам зад гърба ми "....ГОЛФАДЖИЯ..." че вече почти не обръщам внимание.

Такава кола имам и с такава се състезавам!

Ако имах АЕ86 шях пак да се кефя щото и в нея има ужасно много диапазон за развитие! а на всичкото отгоре и за италиянско преследване и за дрифт става...... УНИВЕРСАЛКА :)

Ако имах Астра С20ХЕ (2000сс 16В) пак и нея щях да я тунинговам и да я карам с кеф....

Ако имах ....... много са колите които превъзхождат Голфа или Фолксвагена в определени диапазони.... и всичките искам да ги имам :) ама имам голф и него си го карам и правя.... това мога да си позволя, и тази кола познавам като устройство....

колкото и да не познавам тойотите.... бих се кефил на една която да ми "пасне" на стила на каране... да си призная съм Фен на Лексуса "ИС 200" много агресивна стойка има ...

Любимата кола ми е Интегралето.... ама Тойота го смаза в рали шампионатите... (преди години...) така че нека се радваме на всяка кола която е направена с мерак и изглежда добре (а пък може и да понавъврвява) независимо от производителя или националността...

Не бъдете СЕКТАНТИ и коне с капаци има и други коли! Не всички са Тойота или БМВ или МЕРЦЕДЕС или...... ФВ....

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 18 Апр 2009 11:12

:thumbsup: Много добре казано!
Carina E 4AFE LB 1992

Аватар
Zero`Cool
Обратна връзка:

Мнение от Zero`Cool » 18 Апр 2009 11:27

браво трябваше някой да го каже ... :) ние харесваме тойота затова сме в този форум ... хора много мнения още повече ... благодаря за поканата колега ако мога ще дойда да погледам
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD
Изображение
http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 19 Апр 2009 17:58

Bobby_ написа:Повярвай ми че до такава степен ми е писнало да слушам зад гърба ми "....ГОЛФАДЖИЯ..." че вече почти не обръщам внимание....
Голфаджия не обижда теб или колата която караш ,а името което са си създали доста от твоите колеги които карат по нашите пътища. Ако караш човешки ,няма значение с ква кола си няма как да се чувстваш засегнат от "сектанските" набези. Но тъй като голяма част проявяват некоректност на пътя от там идва и тази нагласа сред шофьорите. Аз смятам че и доста хонди сивици са "голфаджии" има и други едри и дребни рогачи по улиците. Факт. Не е проблем това каква кола караш ,а как е караш.
Изображение1G-FE

Bobby_

Мнение от Bobby_ » 20 Апр 2009 12:10

Абсолютно прав си!!!

Публикувай отговор