Помощ за дом за сираци 2008/2009
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Здравейте,
Сметката за набиране може да получите, както и миналата година, на ЛС - изпратен до мен, на който ще ви БЪДЕ отговорено! или на електронна поща proscrip@abv.bg.
Както и по-нагоре в темата е обявено - аз ще събирам парите, а кой и откъде ще купува засега не се знае.
За колегите, които четат само първата страница - ще помоля някой модератор да замъкне това мнение в началото, последно няма как да остане - за тези, които хвърлят един поглед само на последната... - освен, ако не се заключи темата.
Сметката за набиране може да получите, както и миналата година, на ЛС - изпратен до мен, на който ще ви БЪДЕ отговорено! или на електронна поща proscrip@abv.bg.
Както и по-нагоре в темата е обявено - аз ще събирам парите, а кой и откъде ще купува засега не се знае.
За колегите, които четат само първата страница - ще помоля някой модератор да замъкне това мнение в началото, последно няма как да остане - за тези, които хвърлят един поглед само на последната... - освен, ако не се заключи темата.
офф тъпото писмо отишло в спам-а, а аз си мисля че тия от ранърс са несериозни

имаме ли колеги от Велико Търново? ако не, може направо от Варна да отидем, да ги вземем и да ги занесем в дома, той нали беше там някъде?Уважаема г-жо *****,
ние сме фирма, която непрекъснато прави благотоворителни акции към домове за деца в неравностойно положение.
Така че, ще се радваме да помогнем и на "вашите "деца!
По повод вашата молба бихме могли да ви предложим следното:
Можем безплатно /безвъзмездно/ да подарим на децата зимни якета /35-40 бр/
Просто ще трябва да ни изпратите размери и описание за момче или момиче.
А за маратонките, бихме могли да ви ги продадем на специални цени /с отстъпка от цената на едро/, в нашия магазин във Велико Търново.
Ако ви устройва това като предложение, ще се радваме да ви помогнем.
За всякакви въпроси и коментари съм на ваше разположение!
Поздрави:
Mariana Andreeva.....
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Такааммм.... Ходенето до Търново е лесния вариант. Дес - дай им нужните размери, за да могат да оправят якетата. Обувките ще ги вземем на място, само помоли ако могат и цената да уточнят, за да направим сметка колко можем да вземем.
Тази година, викам да отидем лично, който може и иска, за да занесем всичко лично на децата, че дори може да ги повозим. АЗ съм ТВЪРДО за този начин на действие спрямо носенето! Не ми пречи, ако трябва да дойда до София да ги взема, а след това до ги закараме до Търново. Въпроса е да го направим по-лично тази година - това ще трогне децата също толкова, колкото самите подаръци.....
Лошата новина от мен - нито един човек не ми се е обадил за даряване на пари - нито от Пловдив и околността, нито от чужбина някой ми пратил на Paypal-а ........
Айде бе, колеги, стегнете се малко! По 10лв от всеки ще направим чудо!!!!
Тази година, викам да отидем лично, който може и иска, за да занесем всичко лично на децата, че дори може да ги повозим. АЗ съм ТВЪРДО за този начин на действие спрямо носенето! Не ми пречи, ако трябва да дойда до София да ги взема, а след това до ги закараме до Търново. Въпроса е да го направим по-лично тази година - това ще трогне децата също толкова, колкото самите подаръци.....
Лошата новина от мен - нито един човек не ми се е обадил за даряване на пари - нито от Пловдив и околността, нито от чужбина някой ми пратил на Paypal-а ........