М10Дdimd00d написа: Те да не са му слагали грес вместо масло ебаси
SUPRA MA70 -> JZA70 ,7MGTE -> 1JZ-GTE
- LordDigital
- СупраДжия
- LordDigital
- СупраДжия
Фкарахме тестово моторя ,Колектор турбина и DownPipe паснаха след умерени интервенции по купето;) Направихме и тръбaтa за WasteGate ,ша ги дам да се заваряват за сега във отворна към атмосферата конфигурация.
Единствения проблем е ,че DownPipe леко опира във колектора ,НО смятам следващата седмица да намеря големия партиец и да положим сили да улегне като хората:)

Натепахме и тръбите за InterCoolera 3инча от топлата страна 2.5 от сдудена. Требе да си поръчам хъмпарки и да дам на турбото да заварят коляно на студения му изход щото всичко е прекалено близко до колектора...

Единствения проблем е ,че DownPipe леко опира във колектора ,НО смятам следващата седмица да намеря големия партиец и да положим сили да улегне като хората:)

Натепахме и тръбите за InterCoolera 3инча от топлата страна 2.5 от сдудена. Требе да си поръчам хъмпарки и да дам на турбото да заварят коляно на студения му изход щото всичко е прекалено близко до колектора...

-
ugabuga
- Обратна връзка:
humparki ... kvo da tia kaja ako si s poly mounts i niama mnogo dvijenie spored men ne si struvat parite.
Sushto taka ako imash na razpolojenie tehnika za zavariane, zvari trabite kadeto moje vmesto da izpolzvash couplers. Prosto da ima po-malko mesta otkadeto da izkochi markucha.
I taka i taka sega e razglobeno, ako gi flare-nesh kraishtata na trabite hepten puk niama da imash problemi , tai che nedei sa izmarzelivai, ami gi napravi tia raboti za da moje da e bulletproof.
Sushto taka ako imash na razpolojenie tehnika za zavariane, zvari trabite kadeto moje vmesto da izpolzvash couplers. Prosto da ima po-malko mesta otkadeto da izkochi markucha.
I taka i taka sega e razglobeno, ako gi flare-nesh kraishtata na trabite hepten puk niama da imash problemi , tai che nedei sa izmarzelivai, ami gi napravi tia raboti za da moje da e bulletproof.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- LordDigital
- СупраДжия
Iaaa kazi plz za FlareIng kakvo sa polzva che beh nameril predi ma sym iztyrval linkvoete.ugabuga написа:humparki ... kvo da tia kaja ako si s poly mounts i niama mnogo dvijenie spored men ne si struvat parite.

-
ugabuga
- Обратна връзка:
mi ima niakakvi pipe flaring tools. Po servizite sigurno imat.
Mislia kadeto praviat auspusi mogat da napraviat neshto podobno.
To flaring ne e tochno tova koeto ti triabva zashtoto pravi konus. Mai im kazvat double flaring na tia koito praviat samo babunka, kato stock.
hmmm ne, double flaring prosto podguvalo konusa navutre ...

Procesa se kazva Beading
http://www.roadraceengineering.com/ecli ... pebead.htm
Mislia kadeto praviat auspusi mogat da napraviat neshto podobno.
To flaring ne e tochno tova koeto ti triabva zashtoto pravi konus. Mai im kazvat double flaring na tia koito praviat samo babunka, kato stock.
hmmm ne, double flaring prosto podguvalo konusa navutre ...

Procesa se kazva Beading
http://www.roadraceengineering.com/ecli ... pebead.htm
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Lorddigital, az ti predlagam da napravi6 slednoto : http://chicago.craigslist.org/nwc/car/603623269.html
- LordDigital
- СупраДжия
Из дат "Хау ту Фикс" ор "Хау то брейк" а Супра?LordDigital написа: http://www.youtube.com/watch?v=U8iZYmnB4gQ
Сити Комфорт Варна