смени събираме с даваме...може да фане декиш ;)Xeku написа:Ако кажем, че ще събираме по 20+ лева в четвъртък, съвсем ще откажем хората да идват.Трябва да ги прикоткаме с някакви екстри, пък като дойдат - дръж!!!
Помощ за дом за сираци 2007/2008

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Извинявам се ама или не чета като хората или не съм разбрал.Пъво доста късно открих че се събират пари .
И не разбрах как и на кого да дам.Имам желание така че моля да отговорите.Има ли някой който събира тук във Варна или да ги пратя на някого в София(след няколко дена ще има наша кола там) ако вече не е късно.Не съм влизал във форума доста време и сега ме е яд , че последно не съм чел като хората.
И не разбрах как и на кого да дам.Имам желание така че моля да отговорите.Има ли някой който събира тук във Варна или да ги пратя на някого в София(след няколко дена ще има наша кола там) ако вече не е късно.Не съм влизал във форума доста време и сега ме е яд , че последно не съм чел като хората.
До сега събраните пари за дома са 475 лв.
Помолих повечето да пишат като ги превеждат, понеже ми се губи един човек/а може и да не е един/ - пари има, човек няма - нека ми пише ЛС, те тези, които са ми писали, че са пратили се знаят, така че няма да ви пиша списък поименно - досега са 11 човека отзовалите се на тазгодишното начинание.
Помолих повечето да пишат като ги превеждат, понеже ми се губи един човек/а може и да не е един/ - пари има, човек няма - нека ми пише ЛС, те тези, които са ми писали, че са пратили се знаят, така че няма да ви пиша списък поименно - досега са 11 човека отзовалите се на тазгодишното начинание.
proscrip написа:До сега събраните пари за дома са 475 лв.
на практика излиза че съм доста скръндзъв...хвала на останалите колеги за нравствените устой и безкористните дарения.
хм, само 15 човека ли са дали бре?! :(rudolf написа:proscrip написа:До сега събраните пари за дома са 475 лв.
на практика излиза че съм доста скръндзъв...хвала на останалите колеги за нравствените устой и безкористните дарения.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ми обществена тайна е че ние сме едно малко семейство,,ма много малко,,,diver написа:хм, само 15 човека ли са дали бре?! :(rudolf написа:proscrip написа:До сега събраните пари за дома са 475 лв.
мнението ми е че темата не се подържаше дълго време,(беше малко в стила -ще събираме ли или не,,,,кой да събира)bad_dog написа:С всяка изминала година сумата намалява...
честно казано съм леко разочарован от липсата на активност.
,,нямаше официално обявена сметка и определено закъсняхме,,,
инициативата трябваше да финишира около коледа в духа на коледния празник.
хеки ме изкритикува преди че не съм видял къде е обявена сметката,но аз все още не съм,сигурно е мое недоглеждане.
бих се радвал ако хората споделили инициативата се увеличават,,,не толко сметката. много от колегите който посещават форума и не разбраха за инициативата-друг е въпроса ако самото заглавие на темата не им е било интересно и са го подминавали....
rudolf написа:мнението ми е че темата не се подържаше дълго време,(беше малко в стила -ще събираме ли или не,,,,кой да събира)bad_dog написа:С всяка изминала година сумата намалява...
честно казано съм леко разочарован от липсата на активност.
,,нямаше официално обявена сметка и определено закъсняхме,,,
инициативата трябваше да финишира около коледа в духа на коледния празник.
хеки ме изкритикува преди че не съм видял къде е обявена сметката,но аз все още не съм,сигурно е мое недоглеждане.
бих се радвал ако хората споделили инициативата се увеличават,,,не толко сметката. много от колегите който посещават форума и не разбраха за инициативата-друг е въпроса ако самото заглавие на темата не им е било интересно и са го подминавали....
Добре де - защо предишни години нямаше подобни проблеми? Освен това е казано ясно - който иска сметката ще я получи на лични - все пак това, че някой любезно предоставя да ползваме сметката му не значи, че трябва да я изтипосаме на първа страница.
П.П. На темата пише, че е видяна около 1000пъти. Т.е. толкова пъти е била отворена. Трудно ми е да повярвам, че това са били само 11-те човека, които се включиха до момента.
П.П.П. Една тема се поддържа от интереса към нея. Сам знаеш кои теми стоят отгоре. И едва ли може да очакваш някой да започне да убеждава останалите.
П.П.П.П. Всеки сам си преценява.