Помощ за дом за сираци 2007/2008

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
diver

Мнение от diver » 05 Яну 2008 17:36

Xeku написа:Ако кажем, че ще събираме по 20+ лева в четвъртък, съвсем ще откажем хората да идват. wink.gif Трябва да ги прикоткаме с някакви екстри, пък като дойдат - дръж!!! cool.gif
смени събираме с даваме...може да фане декиш ;)
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 08 Яну 2008 19:00

Извинявам се ама или не чета като хората или не съм разбрал.Пъво доста късно открих че се събират пари .
И не разбрах как и на кого да дам.Имам желание така че моля да отговорите.Има ли някой който събира тук във Варна или да ги пратя на някого в София(след няколко дена ще има наша кола там) ако вече не е късно.Не съм влизал във форума доста време и сега ме е яд , че последно не съм чел като хората.
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 08 Яну 2008 19:46

Нищо не си изпуснал, пиши едно съобщение на колегата proscrip, той ще ти прати номера на банковата си сметка, но тъй като сте съграждани, може направо да се срещнете във Варна!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Яну 2008 20:38

точно така kristian, драсни едно ЛС на proscrip, той е в движение по цял ден и ще се уговорите нещо. ние днес се чухме и след по-малко от час се видяхме, вместо да се разтакаваме по банките

proscrip

Мнение от proscrip » 12 Яну 2008 15:21

До сега събраните пари за дома са 475 лв.

Помолих повечето да пишат като ги превеждат, понеже ми се губи един човек/а може и да не е един/ - пари има, човек няма - нека ми пише ЛС, те тези, които са ми писали, че са пратили се знаят, така че няма да ви пиша списък поименно - досега са 11 човека отзовалите се на тазгодишното начинание.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Яну 2008 15:56

proscrip написа:До сега събраните пари за дома са 475 лв.

Помолих повечето да пишат като ги превеждат, понеже ми се губи един човек/а може и да не е един/ - пари има, човек няма - нека ми пише ЛС, те тези, които са ми писали, че са пратили се знаят, така че няма да ви пиша списък поименно - досега са 11 човека отзовалите се на тазгодишното начинание.

на практика излиза че съм доста скръндзъв...хвала на останалите колеги за нравствените устой и безкористните дарения.

diver

Мнение от diver » 12 Яну 2008 16:50

rudolf написа:

на практика излиза че съм доста скръндзъв...хвала на останалите колеги за нравствените устой и безкористните дарения.
хм, само 15 човека ли са дали бре?! :(
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Яну 2008 17:03

diver написа:
rudolf написа:

хм, само 15 човека ли са дали бре?! :(
ми обществена тайна е че ние сме едно малко семейство,,ма много малко,,,

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 12 Яну 2008 20:49

proscrip написа:До сега събраните пари за дома са 475 лв. ..........
Това само във Варна или общо от целия форум.Ако е само Варна имаш голям напредък за 2 дни
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

proscrip

Мнение от proscrip » 12 Яну 2008 21:39

Общо парите са толкова от София и Варна

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 12 Яну 2008 22:24

Не искам никого да агитирам, даряването е доброволен и осъзнат акт. Само припомням, че миналата година сумата беше значително по-голяма, много се надявам поне да я доближим! Поздрави на всички!

b_d

Мнение от b_d » 12 Яну 2008 22:31

С всяка изминала година сумата намалява...

честно казано съм леко разочарован от липсата на активност.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Яну 2008 23:32

bad_dog написа:С всяка изминала година сумата намалява...

мнението ми е че темата не се подържаше дълго време,(беше малко в стила -ще събираме ли или не,,,,кой да събира)
,,нямаше официално обявена сметка и определено закъсняхме,,,
инициативата трябваше да финишира около коледа в духа на коледния празник.

хеки ме изкритикува преди че не съм видял къде е обявена сметката,но аз все още не съм,сигурно е мое недоглеждане.
бих се радвал ако хората споделили инициативата се увеличават,,,не толко сметката. много от колегите който посещават форума и не разбраха за инициативата-друг е въпроса ако самото заглавие на темата не им е било интересно и са го подминавали....

b_d

Мнение от b_d » 12 Яну 2008 23:42

rudolf написа:
bad_dog написа:С всяка изминала година сумата намалява...

мнението ми е че темата не се подържаше дълго време,(беше малко в стила -ще събираме ли или не,,,,кой да събира)
,,нямаше официално обявена сметка и определено закъсняхме,,,
инициативата трябваше да финишира около коледа в духа на коледния празник.

хеки ме изкритикува преди че не съм видял къде е обявена сметката,но аз все още не съм,сигурно е мое недоглеждане.
бих се радвал ако хората споделили инициативата се увеличават,,,не толко сметката. много от колегите който посещават форума и не разбраха за инициативата-друг е въпроса ако самото заглавие на темата не им е било интересно и са го подминавали....

Добре де - защо предишни години нямаше подобни проблеми? Освен това е казано ясно - който иска сметката ще я получи на лични - все пак това, че някой любезно предоставя да ползваме сметката му не значи, че трябва да я изтипосаме на първа страница.

П.П. На темата пише, че е видяна около 1000пъти. Т.е. толкова пъти е била отворена. Трудно ми е да повярвам, че това са били само 11-те човека, които се включиха до момента.

П.П.П. Една тема се поддържа от интереса към нея. Сам знаеш кои теми стоят отгоре. И едва ли може да очакваш някой да започне да убеждава останалите.

П.П.П.П. Всеки сам си преценява.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Яну 2008 23:46

от скоро се подвизавам кат руди легендарния тойотаджия--нямам идея за 1 , ПП , ППП и ПППП no.gif

Публикувай отговор