Връзка с Petar555 за консултация/диагностика и ремонт на ММТ
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4D4D
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Здравейте Danielcho90,
Дизел или бензин?
Дизел или бензин?
Хората с малко акъл и с малки пи...ки си приличат по това, че не смеят да си ги показват.
-
- Автомобил: Аурис 1.6
- Благодарил/а: 1 път
-
- Автомобил: Yaris Verso D4D 2004
Привет Съфорумци, привет @Petar555.
Пише ви едно объркано момиче
имам следния проблем с мойта Ярис Версо, 1.4 D4D, 2004 дизел.
Колата не е карана около половин година, и сега опитвайки се да я запаля пали и веднага изгасва. Акумулатора беше откачен през това време, сега го заредих отново за всеки случай. Първо помислих, че може би е от ключа, защото симптомите са, като да се опитвам да я стартирам с ключ беж чип. Пробвах със всички ми налични ключове ( нямам дистанционно)! когато вкарам ключа, червената лампичка на “security“ изгасва, явно разпознава ключа, но продължава да не иска да запали. Дърпаха ме, пак припалва за секунда и изгасва. Колата беше сервизирана преди това и са сменени всички филтри, горивен, маслен и тн. Свалих нафтовата помпа при резервоара, която дава и нивото на горивото, но изглежда работи.
Моля за помощ, дали от стоене и не каране колата не е забравила ключа. Преди колата палеше като пушка и нямаше никакви проблеми. Може би е нещо малко, но не можах да го открия.
Peter555, как мога да се свържа с вас? Или има ли някой в района на болница Токуда, кортовете Малееви, който може да ми направи диагностика? Това дали ще помогне?
Пише ви едно объркано момиче

имам следния проблем с мойта Ярис Версо, 1.4 D4D, 2004 дизел.
Колата не е карана около половин година, и сега опитвайки се да я запаля пали и веднага изгасва. Акумулатора беше откачен през това време, сега го заредих отново за всеки случай. Първо помислих, че може би е от ключа, защото симптомите са, като да се опитвам да я стартирам с ключ беж чип. Пробвах със всички ми налични ключове ( нямам дистанционно)! когато вкарам ключа, червената лампичка на “security“ изгасва, явно разпознава ключа, но продължава да не иска да запали. Дърпаха ме, пак припалва за секунда и изгасва. Колата беше сервизирана преди това и са сменени всички филтри, горивен, маслен и тн. Свалих нафтовата помпа при резервоара, която дава и нивото на горивото, но изглежда работи.
Моля за помощ, дали от стоене и не каране колата не е забравила ключа. Преди колата палеше като пушка и нямаше никакви проблеми. Може би е нещо малко, но не можах да го открия.
Peter555, как мога да се свържа с вас? Или има ли някой в района на болница Токуда, кортовете Малееви, който може да ми направи диагностика? Това дали ще помогне?
-
- Автомобил: Yaris Verso D4D 2004
Petar555, пробвам да се свържа, но нещо не става. писах няколко поста, обаче, нйет….моля, пиши ми на лични. благодаря
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Не сте чели правилата. Пишете по-бързо отколкото аз мога да ви одобря второто мнение.
Алтернативи, понеже не ползвате търсачката или не четете внимателно:
https://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=32719
https://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=38156#p404942
*Можете и да си пробвате късмета с нова тема в раздел "Двигатели" и да се намесят и други колеги.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
-
- Автомобил: Тойота Ярис
Добър вечер Petar555 поради факта, че съм нов потребител не мога да ви пиша на лична....
имам проблем с ммт кутията ако може да се свържите с мен ще съм ви благодарен 0899949082,автомобила е Тойота Ярис 1.3 2006г на около 185 000х.км
имам проблем с ммт кутията ако може да се свържите с мен ще съм ви благодарен 0899949082,автомобила е Тойота Ярис 1.3 2006г на около 185 000х.км
-
- Автомобил: Yaris D4D 2007
Здравейте и от мен!
Имам Ярис 2007-ма. От едно известно време при потегляне (особено ако не съм я оставила да загрее до изключване на лампата на термостата, тоест 15-20 минути) започва да придърпва, понякога чак зловещо. Водих я в Тойота за годишно обслужване и ми казаха, че съединителят е за смяна, но понеже е ММТ и са имали случаи, в които след смяна и опит за обучаване, колите не палят никога повече. Казаха ми да си я карам така и че не ми препоръчват смяната към момента, защото не могат да ми дадат никаква гаранция. Колата е на 70000 км, аз съм втори собственик по семейна линия и винаги е била гледана като писано яйце. Може ли мнение? Не ми се ще да я бракувам още…
Имам Ярис 2007-ма. От едно известно време при потегляне (особено ако не съм я оставила да загрее до изключване на лампата на термостата, тоест 15-20 минути) започва да придърпва, понякога чак зловещо. Водих я в Тойота за годишно обслужване и ми казаха, че съединителят е за смяна, но понеже е ММТ и са имали случаи, в които след смяна и опит за обучаване, колите не палят никога повече. Казаха ми да си я карам така и че не ми препоръчват смяната към момента, защото не могат да ми дадат никаква гаранция. Колата е на 70000 км, аз съм втори собственик по семейна линия и винаги е била гледана като писано яйце. Може ли мнение? Не ми се ще да я бракувам още…
Последно промяна от queenelizabeth на 06 Окт 2024 16:22, променено общо 1 път.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Несериозно изказване от Тойота... Сменя се и всичко после е наред 

-
Здравей WoLF,
Този коментар в каква връзка е?
А. сега разбрах. Не бях видял горното.

Този коментар в каква връзка е?
А. сега разбрах. Не бях видял горното.

Последно промяна от Petar555 на 06 Окт 2024 17:57, променено общо 1 път.
Хората с малко акъл и с малки пи...ки си приличат по това, че не смеят да си ги показват.
-
- Автомобил: Yaris D4D 2007
Petar555 Дали може съдействие? Дори, ако имате възможност, да я погледнете? В град София съм аз.
-
queenelizabeth,
Писах ви лично
Писах ви лично
-
Велико! Направо ме кефят! Никога не са чували за Neutral position switch.queenelizabeth написа: ↑06 Окт 2024 16:01 Водих я в Тойота за годишно обслужване и ми казаха, че съединителят е за смяна, но понеже е ММТ и са имали случаи, в които след смяна и опит за обучаване, колите не палят никога повече.
-
- Автомобил: тойота ярис
Здравейте Petar555,имам тойота ярис 2006 проблем в скоростите изключва светва N.Направих диагностика в оторизиран сервиз на Тойота показва грешка P0810,
на диагностичния лист излиза Clutch Motor Current MMT и напрежение -25.0 Моля за връзка с вас за компетентно мнение ,нов съм във форума и немога да ползвам всички екстри оставям тел.ако има възможност да се чуем 0878393845,поздрави
на диагностичния лист излиза Clutch Motor Current MMT и напрежение -25.0 Моля за връзка с вас за компетентно мнение ,нов съм във форума и немога да ползвам всички екстри оставям тел.ако има възможност да се чуем 0878393845,поздрави
-
Имате лично съобщение
-
- Автомобил: Тойота корола версо 2007 автом
- Благодарил/а: 3 пъти
Може ли телефона за връзка Petar555 нов потребител съм .