Видях коригираният по горен пост с.... няколко хил.декара земя и се вързаха нещата

Не ми е работа да питам разбира се

Хайде сега направи същото упражнение с най-евтиния 95 от Марешки да кажем и ще наблюдаваш същия резултат.
Лукойл,някогашният НХК, е строен от руснаците преди много време за преработка на техния нефт,който се нарича Urals.
Правилно сравнение. А за уиски/бърбън марки и години да не говорим...
Със сигурност не съм критерий. Знам си го. Просто в моите очи тези 90% където спомена изглеждат по-скоро като 0.1% и аз просто не съм случил на този процент. Иначе статистиката и самата наука все щеше да ме удари ако беше такъв процента, за който споменаваш.
Случайно живея наблизо и имам 2-ма приятели, които си зареждат колата единствено и само там. Защото са фенове на Шел и нищо друго не признават. А и това им е единствения Шел в района. Сега да им кажа ли, че горивото не става въобще и че цял живот са прецакани с най-калпавото гориво? И как като заредят на Марешки, подтикнати от цената, проба просто, как е ебаси боклука горивото му.
Много по-логично е при повече коне загубата на няколко от тях да се усещат много по-малко от автомобил, който е с по-малко коне.
Едното е субективен вкус, а другото си е лесно измеримо чрез обективни измервателни инструменти и методики...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта