Аз го играх този филм за 6 месеца, после я изплатих. Започнах на лизинг, като си правех сметката, че ако спра цигарите - 200 лева на месец, това ще ми бъде половината вноска за колата...Тоест спирам цигарите, доплащам още 214 лева от мен, и карам нова кола

Номера се получи за първите три седмици- намалих цигарите от две кутии на ден, на половин кутия. И така три седмици...малко ми остана да ги спра нацяло, поне така си мислех. Впоследствие лека полека ги увеличих, като на шестия месец пак си пушех по кутия и половина на ден. И отидох и я изплатих цялата- при мен не проработи поставената цел да ме откаже от вреден порок..

Отделно покрай вноската за каското, данъка и друго разходи, на всеки три месеца средно се получаваше да давам по 1000 лева за колата, при месечна вноска 414 лв. При Камрито, като гледам цените /взимам средната, която е посочена по-горе - 67 000лв/, излиза следното: Първоначална вноска 20% - 13 500лв, остатъчна стойност 10% - 6800лв, месечна вноска 850 лева. Годишен лихвен процент - както се договориш с банката, при мен беше 2,63%. Като сложиш каското- при цена 67000, излиза 2600 лева, на четири вноски по 650 лева; излиза, че на всеки три месеца ще има за плащане на сума от 1500 лева, отделно един път годишно и данък МПС. От написаното досега според мен излиза че на лизинг може, но при заплата от 3500лв нагоре, без да имаш други задължения