Нищо му няма на приложението, въвеждаш километража и литрите и изхвърляш бележката

Животът е състезание. По-амбициозните се стремят да се откъснат от обкръжаващата ги група, други предпочитат да бягат с нея, ни никой не обича да е на опашката
Обаче за да има коли втора ръка, все някой трябва да ги хвърли парите, за да се завърти колелото.dimkaraganchev написа: ↑30 Сеп 2018 16:04 Но струва ли си да хвърля толкова пари за нещо, дето ще стои изхвърлено на пътя.
Когато си вземах чисто нов автомобил реших, че сега ми се е паднала възможност - да видя как еdimkaraganchev написа: ↑30 Сеп 2018 16:04 В момента мога спокойно да изкарам 2 чисто нови автомобили от магазини. Но струва ли си да хвърля толкова пари за нещо, дето ще стои изхвърлено на пътя. Виж, в къщи е друга бира. Там, само чисто ново и висок клас.
Не мисля... аз мога да си позволя нова кола, но тя няма да е нова достатъчно дълго време, за да си оправдае високата цена.
Сега една компактна кола 2008г с що-горе нормални екстри повече от 7-8000 трудно могат да ѝ се вземат. Не 11.
колега, принципно си прав. Висок разход за нов автомобил си е лукс, който за много хора е неоправдан. Аз съм си купувал няколко автомобила втора ръка и ми е пределно ясно. Един пример с Королата. Вземах я на 6г. и след 10г. експлоатация я продадох за 40% от цената, за която я бях купил. Тойотите държат цена.kamendc написа: ↑01 Окт 2018 15:11Не мисля... аз мога да си позволя нова кола, но тя няма да е нова достатъчно дълго време, за да си оправдае високата цена.
Нова е 1-2 години, след това гледаш излязъл фейслифта, излязъл новия модел, ти си вече със старата, тук-там поиздраскана... и си дал 40 хиляди лева, а тя сега струва 25, примерно. Еми, 15 бона за 1-2 години кеф - за мен не си струва, нищо че мога да си го позволя. По-добре да ги изхарча за почивки или да ги спестя да ги дам на децата, ще им трябват някой ден за учение например.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 6 госта