BOz написа: Хайде сега ми обясни в конкретния случай, след като човека си е написал отново, че е с пари назад от конкретна сделка и отново даде някакво обяснение, защо отново трябва да му бъде изтрито мнението (хипотетично). Защо въобще да няма възможност да даде такова мнение?
Комунизма явно ти липсва с пълна сила.
Въпросът е прекалено хипотетичен... И бъркаш реда с комунизъм. И демокрацията с анархия..
Да споделя хронологията и доводите, които ме накараха да взема решението за изтриване:
1. Одобрих мнението
2. Колегата незабавно бе помолен да внесе уточнения в мнението си, защото бе изписано доста неясно - поне аз не успях да си изградя каквото и да е лично мнение какво е станало. Само лъхаше негативизъм.
3. Измина продължителен период от време, в който нямаше уточнения, никакви коментари и т.н., вследствие на което приех, че колегата просто е един от многото 'еднодневки', които са посетили форума само за да оплюят някого... И затова 'висящото' мнение бе изтрито.
В последствие колегата реагира през формата за обратна връзка, при което обясних доводите си, и си изяснихме позициите (да, може в някои моменти да е било и малко по-остро и от двете страни, но в края на краищата не сме пансион за благородни девици)...
Точно този диалог, и намирането на подходящо място в една стара тема ме подтикна да върна нещата обратно за обсъждане (за търсещите под вола теле - може да си мислят, че колегата ми е дал един пари, пък НИКО не е искал да даде - и тъй - иди доказвай, че нямаш сестра

)...
Да, в повечето случаи няма универсално решение, но въвеждането на ред е в полза на колегите тук. Който както иска да го смята - 'нарушаване на гражданските права', 'недемократично' и т.н... Да, на някои може и да им е жал, че не могат да пишат на шльокавица - решението бе 'недемократично и неинтернационално', но навярно ви е по приятно да четете ясно изписани постове