Монтирани са от 2 седмици. Made in Slovenia. Трите са с по 35 гр, другата 75 гр. На сухо са перфектни. Карах и на дъжд,но още не мога да коментирам. (Навигаторката не става за каубойски филми)

Монтирани са от 2 седмици. Made in Slovenia. Трите са с по 35 гр, другата 75 гр. На сухо са перфектни. Карах и на дъжд,но още не мога да коментирам. (Навигаторката не става за каубойски филми)
Ако е възможно, моля за малко пояснения за тоз показател. Опитвах се да го налучкам какво представлява от налични гуми, но попаднах на летни сухи с 500 от една марка и подобни 200 и 320 от други, а зимни с 420- останах равнодушен към значението на конкретното число...
За Контито е ясно! Реших да пробвам нещо различно и засега не съжалявам. Живот и здраве, за следващи летни гуми ще пробваме и тяхe 10 написа: Вчера монтирах летните гуми и днес им врътнах около 80 км извънградско ( Dunlop streetresponse 2). Прекрасно поведение и спиране на сух асфалт, страхотно комфортна возия, изключително тихи (дават им 68 db). Ако и на мокро се представят добре, считам избора си за абсолютно правилен
. Гумите са произведени в Тайланд.
Аз от мързел още съм със зимните. И май мързела не ме подведе тази година.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта