Този двигател да харчи масло...
Вкарва ме в още по-голям размисъл...

Зависи какво търсиш. Лично според мен преди да се втурне човек към 2.0 D4-D трябва да е наясно със следните факти:zi_zi_top написа:Ако ще е дизел, наистина е по-добре 2,0 Д4-Д.
1,4 става, но си е по-муден и трябва доста да го изцедиш за да върви добре.
Отдавна опитвам да намекна, че това е най-добрия вариант за кола за дълъг път. Несравнима като комфорт и возия с ауриса.kickata написа:zi_zi_top написа:Ако ще е дизел, наистина е по-добре 2,0 Д4-Д.
1,4 става, но си е по-муден и трябва доста да го изцедиш за да върви добре.
Лично според мен, ако ще скачаш на по-големия двигател, направи си вземи Авенсис...
За 2.0 бензин не знам как е, но с 1.8бензин колата не върви....prius 3 написа: Един Авенсис примерно 2,0 или 1,8 вместо да се дават същите пари за Аурис дизел, слага се газова уредба и евтинийката е налице.
Туй го казваш само щото някой Приус ти е правил ластици по светофаритеVesko написа:...с 1.8бензин колата не върви....
И 1.8 върви, но трябва да го "вкараш в лютеницата", ама тогава разходът скача яко!Vesko написа:За 2.0 бензин не знам как е, но с 1.8бензин колата не върви....prius 3 написа: Един Авенсис примерно 2,0 или 1,8 вместо да се дават същите пари за Аурис дизел, слага се газова уредба и евтинийката е налице.
Като го знам Веско сигурно само в "лютеницата" го е карал, разхода е бил повече от този на сегашната му кола, ама явно (според него) пак не върви...zi_zi_top написа:И 1.8 върви, но трябва да го "вкараш в лютеницата", ама тогава разходът скача яко!Vesko написа:За 2.0 бензин не знам как е, но с 1.8бензин колата не върви....prius 3 написа: Един Авенсис примерно 2,0 или 1,8 вместо да се дават същите пари за Аурис дизел, слага се газова уредба и евтинийката е налице.
Rudy написа:Като го знам Веско сигурно само в "лютеницата" го е карал, разхода е бил повече от този на сегашната му кола, ама явно (според него) пак не върви...zi_zi_top написа:И 1.8 върви, но трябва да го "вкараш в лютеницата", ама тогава разходът скача яко!Vesko написа: За 2.0 бензин не знам как е, но с 1.8бензин колата не върви....
Хехехе, Вескооо, човек ако те слуша ще си помисли, че с 1,6 мотора, трябва да слизаш и да е тикаш, таз кола.Vesko написа:За 2.0 бензин не знам как е, но с 1.8бензин колата не върви....prius 3 написа: Един Авенсис примерно 2,0 или 1,8 вместо да се дават същите пари за Аурис дизел, слага се газова уредба и евтинийката е налице.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта