Напълно съм съгласенBass_Man написа:Както не веднъж съм казвал трябва да се правят грамотно нещата не може да ти меша маслото и водата и да чакаш добавка да ти помогне...... ...

Но от друга гледна точка според мен слагането на добавка е точно ловене на маймуни с трици...
Да погледнем нещата чисто от практична гледна точка.
Каква би била причината да слагам добавка?
1. Удължаване живота на двигателя, намалявайки износване и т.н.
2. Възникнал проблем, при който двигателя не работи добре...
Да приемем, че присадката работи (което също не е съвсем сигурно, защото може да помага на точно определен параметър, който да кажем при нас е бил в нормите и не е имал нужда от подобряване).
По т.1 - колко от вас са достигали ресурса на двигателя? Намалява износване, 'напластява' лагери и т.н.... Един лагер тръгне ли, няма спасяване... Да намали износването - ОК... Обаче за да има реален осезаем ефект, присадката би трябвало да се ползва по време на цялата експлоатация. Та да се върнем на въпроса. Колко от вас са си купили нов автомобил, пренебрегнали са изискванията на производителя, сервизи и т.н. да не се слагат присадки, и след което са врътнали автомобила до експлоатационния ресурс? Съмнявам се да има такива. В офиса имаме останали два леки автомобила 1999г-2000г, които бяха закупени нови, не са слагани присадки, ползват се активно, но все още не са достигнали експлоатационния си ресурс - работят си нормално (да, понякога са били нужни леки ремонти). Навярно таксиджиите могат да го направят, но там автомобила 'грохва' като цяло поради спецификата на експлоатация.
По т.2 - какъв проблем бихме 'ремонтирали' с присадка? И бихме ли разчитали що годе безусловно на такъв автомобил? Аз лично не бих... Бих направил лек анализ - колко би струвал правилния ремонт (възстановяване до 'ново'), и би ли имал икономически смисъл такъв ремонт. Ако сметката излиза - правя ремонта и продължавам напред с този автомобил. Ако не излиза - значи е настъпил момента на подновяване на автомобила....