Някой вадил ли си е...?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 10 Май 2012 19:47

i sigurno te pitat dali ne iskash krediten limit ot 10 000 euro... V balankite moje i da nqma, no dali nqmat nqkakuv registar iili podobno v koito da proverqt ? Da ne barkas Kt karta s debitna ? Zvuchi mi kato bezumen risk podobna praktika takak kakto q opisvash !
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 10 Май 2012 19:57

Хахаха, направо за 1 млн. те питат. За кви 10 000 говориш? Пък кредитната карта е бъркам не с дебитна, а с карта за Метро. biggrin.gif
Аре по-сериозно! Да сме в детската градина да говорим врели-некипели! Все си мисля, че сериозни хора сме се събрали, които най-малкото могат да различат дебитна от кредитна карта, а и за да казвам нещо значи най-малкото знам как е, а в случая не само знам как е, а и съм си откривал доста сметки в Германия в различни банки и за да съм по-точен банките в които имам и съм имал сметки са 5 на брой. Ти в колко немски банки си си откривал сметки?

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 10 Май 2012 21:07

Съвсем сериозен съм! Звучи ми като крайно безумие да раздават пари наляво и надясно за едно добро утро!
Има кредитни карти дебитен тип т.нар. с неснижаем остатък! Не съм малоумен нито крайно тъп. За всяко нещо, което съм написал си има основание!
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Публикувай отговор