Ами, не, всъщност "ВИП" смяната на гуми просто ти дава право да си запазиш час, вместо да чакаш километричните опашки в пик времето за смяна на гуми - обаждаш се по телефона, записваш си час и отиваш в определения час и не чакаш, а влизаш в едно хале отстрани на опашките. Нещото, което ми прави впечатление, е, че при ВИП смяната, затягането на болтовете на гумите става с динамометричен ключ с точната сила, която е предвидил производителя (гледат в някаква програма). Иначе смяна на гуми, като смяна на гуми - само дето те черпят кафенце и ти дават 5-6 списания, докато чакаш. Обаче кафенцето се връзва скъпичко, защото смяната е над 100 лв за 20''.Raya написа:Ти шегуваш ли се, да няма значение..........ВИП-овете си плащат за по-специално внимание....било то и към гумитеgh0s7r1d3r написа:... се ползва ВИП канала, та незнам дали това няма значение.
За ГУМИТЕ...
-
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аз съм много доволен от гуми-центрове "Радиал". Работят качествено и цените им са прилични.
Изключително добре и качествено работят в Един добър сервиз за автогуми "Друмник" на бул. "България", но цените им са сравнително високи и клиентелата е основно с много скъпи коли и джипове. Това е страхотен сервиз - с отлична техника, добри специалисти и чист като аптека.
Изключително добре и качествено работят в Един добър сервиз за автогуми "Друмник" на бул. "България", но цените им са сравнително високи и клиентелата е основно с много скъпи коли и джипове. Това е страхотен сервиз - с отлична техника, добри специалисти и чист като аптека.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
доста от хората им избягаха на Друмник, така, че незнам дали още е толкова добър, колкото беше.zi_zi_top написа:Аз съм много доволен от гуми-центрове "Радиал". Работят качествено и цените им са прилични.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
- zi_zi_top
Няма незаменими хора, а само някои са незабравими!gh0s7r1d3r написа:...доста от хората им избягаха на Друмник, така, че незнам дали още е толкова добър, колкото беше.
Друг въпрос е, че на такива места мърлячи-всезнайковци не виреят и или ги гонят, или сами бягат. Не знам подробности за "Друмник", но това е принципно положение.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Зимни: Dunlop UltraGrip 7+ много съм доволен!!!
Летни: още не съм слагал, че като взех козела си беше със зимни.. задните бяха Dunlop UltraGrip само че 5+ (дот 97)
а предните Good Year Eagle нам ко си (дот 02)... и макар, че грайферите им изглеждаха, че ще изкарат до пролетта реших да не рискувам..
сега се чудя за летни колко кинти да се набутам..
Летни: още не съм слагал, че като взех козела си беше със зимни.. задните бяха Dunlop UltraGrip само че 5+ (дот 97)

2007 Yaris Sedan, 1,5 VVTi, 1NZFE
-
-
- Обратна връзка:
http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/37578/ Аз си купих такива на среди лято защото бяха на много яка промоция!Излязоха ми по 145 лв парчето!Само че моите са и допълнително усилени откъм тегловен индекс(XL)ако не се лъжа!Старите ми бяха Континентал предпоследен модел доволен съм, но тази гума за 30 000 км свърши тотално!Много бързо се износва!Сега ще видим Нокиана как ще се представи!Гумите са с дот 2010 и са произведени в Финландиа!За 3-4 000 км се представиха доста добре ще видим по нататък!Имат много хубав индикатор за износване с набити в протектора цифри!
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
най-вероятно и тези са много меки и няма да изкарат много км,все пак тия финландци имат доста по-студен климат.иначе шарката е много добра.
аз търкалях йокохама geolandar G91 61к и още могат да изкарат,много добра гума за сравнително голям пробег(2-3мм имат още).made in japan!
някой да има отзиви за KUMHO ROAD VENTURE APT KL51 и FALKEN ZIEX ZE-912 MFS като пробег?
аз търкалях йокохама geolandar G91 61к и още могат да изкарат,много добра гума за сравнително голям пробег(2-3мм имат още).made in japan!
някой да има отзиви за KUMHO ROAD VENTURE APT KL51 и FALKEN ZIEX ZE-912 MFS като пробег?
Аз им карам две обикновени королки всяка година и не ме връщатzi_zi_top написа:Изключително добре и качествено работят в Един добър сервиз за автогуми "Друмник" на бул. "България", но цените им са сравнително високи и клиентелата е основно с много скъпи коли и джипове. Това е страхотен сервиз - с отлична техника, добри специалисти и чист като аптека.

майтапа настрана, но единствено от там съм винаги доволен. На два-три пъти решавам да опитам в други уж добри сервизи и още докато не е свършил сезона задължително минавам през Друмник за пребалансиране и в крайна сметка ми излиза още по-скъпо.
Гледам ги от терасата докато работят и докато не направат перфектен баланс на гумата не я свалят от машината. След това с 50 и 150км/ч не трепва волана и ако има нещо нередно не се съмнявам в гумите, а започвам да си преглеждам ходовата част, докато при другите които съм ходил не се знае знаели се.
Лошото им е единствено цената която си е направо двойна сравнение с евтините сервизи.
Btw Ultra Grip 7+ е на Good Yearncuxonam написа:Зимни: Dunlop UltraGrip 7+ много съм доволен!!!
Летни: още не съм слагал, че като взех козела си беше със зимни.. задните бяха Dunlop UltraGrip само че 5+ (дот 97)а предните Good Year Eagle нам ко си (дот 02)... и макар, че грайферите им изглеждаха, че ще изкарат до пролетта реших да не рискувам..

- zi_zi_top
Те не връщат никой и на всеки решават проблема, но на хората с по-евтини коли им се вижда скъпо и отиват при кварталните пияндета. biggrin.gifchaval написа:Аз им карам две обикновени королки всяка година и не ме връщат...
...Лошото им е единствено цената която си е направо двойна сравнение с евтините сервизи.
Бюджетно решение :
Гуми KINGSTAR K106 - Много добра гума за цената си. Невероятно сцепление на мокра настилка.Прилично се държат на сухо. Не прегряват супер бързо, въпреки че доста бързо влизат в работна температура. Изглеждат издръжливи на износване , но ще потвърдя след 4-5 хиляди, че те обикновено и най-читавите гуми повече от 10к като са отазад не изкарват. Справят се и на сняг, тая зима където съм влязъл,после съм излязъл. За тия пари дето ги платих съм особено доволен.
Гуми KINGSTAR K106 - Много добра гума за цената си. Невероятно сцепление на мокра настилка.Прилично се държат на сухо. Не прегряват супер бързо, въпреки че доста бързо влизат в работна температура. Изглеждат издръжливи на износване , но ще потвърдя след 4-5 хиляди, че те обикновено и най-читавите гуми повече от 10к като са отазад не изкарват. Справят се и на сняг, тая зима където съм влязъл,после съм излязъл. За тия пари дето ги платих съм особено доволен.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Кви пари са и откъде?xtreme написа:Бюджетно решение :
Ми незнам откъде ми ги изнамериха точно, но цената която платих беше около 90лв на гума. Размер 205/55/15.Има някаква отстъпка в тази цена ,но незнам колко. Търсех нещо евтино, че и без това всяка година ги сменям задните, нямаше смисъл да инвестирам. И китайския каучук ще ми изкара 1 година поне ;)