Да си поглеждал скоростта в края на правата?

Мислиш ли че карането на мотор те е научило да гледаш далеч напред? (тъй де, по спомени май си карал преди мотор... може и да бъркам

Да си беше пуснал темичка с по-подробни впечатления

на мотора гледаш отвисоко и имаш някак по широк мироглед-без съзнателно да се опитваш да гледаш по напред,,,,,а като че ли и не те интересува пистата в ширина на автомобил,,,а много по тясна ивица,което улесняваlz2lps написа:любе нямам километраж,---най грубо на 5та с 4000 оборота съм на 100 километра,,,,на правата излизам с 5800 на 3та---вкарвам 4та много бързо и не мога да я изпълня до края...rudolf написа:
Мислиш ли че карането на мотор те е научило да гледаш далеч напред? (тъй де, по спомени май си карал преди мотор... може и да бъркам)
не само ходихме. беше извършен малък подвиг - тойота сбирщайн 1.6, с дебитомерски 115кс, с нормални гуми(втора ръка!), на ПЪРВИ ТРАК ДЕЙ и първи истински тест, даде време 1.02.42 на калояново.andrian999999 написа:пак ли ходихте на писта?
първоначално помислих, че транспондерите грешат. свали секунда и половина като на шега. казах му на рудолфо, че поне половин секунда надалу е възможно. и той даде половин секунда надолу! после ми вдигна скандал, че не съм поискал две секунди надолуFido Dido написа:maggkrabar написа:ако имате въпроси за това как трябва да си бърз на пистата, и как да си направите АЕ86 - питайте рудолфо![]()
верно че казваше че транспондера грешал по едно време,,,аз пък си помислих да не са ми сбъркали номер ана транспондера с някой по бърз,ама в тая серия бързи нямаше biggrin.gifmaggkrabar написа:....
Краси,maggkrabar написа:
рудолфо, дай пак да и говорим за бързите хонди, субара и прочиеи за специалните методи за подобряване на времената за обиколка laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта