Здравей,georgievtg написа: Здравейте колеги!
от скоро съм собственик на Тойота Корола 2004г., 2.0 D4D, 116 к.с., изчетох цялата тема за монтаж на круиз контрол, но все още не съм наясно може ли да се постави на моят автомобил, тъй като не разбирам нищо от това. Поради тази причина някой може ли да ме насочи към сервиз или конкретно лице с което да се свържа в гр. Варна, което да отговори на въпросите ми?
Предварително благодаря!
Аз съм със същия модел. Ходих при колегата от Бургас, но той не можа да го монтира защото няма място на волана за лостчето (по компютър и на него не му излизаше, че мога да си сложа СС). Все пак го вързахме на кабели само и видяхме, че все пак колата има тази екстра. След време този колега http://www.toyotabg.eu/memberlist.php? ... le&u=14316 беше писал, че е успял да си монтира лостчето във волана. Свързах се с него (номера му е 0878985256 Светльо) и той за около час и половина го монтира, но трябва да те предупредя, че се налага изрязване на някои метални елементи от вътрешността на волана за да се побере лостчето. Самото лостче също претърпя известно дялкане. Не се притеснявай накрая нищо няма да си личи и ще може да се радваш на тази екстра

Поздрави и успех