А,не,чак дотам не съм вдигнал бялото знаме - лекувам се с греяно вино! laugh.gif Не пренебрегвам и други вредни,но приятни неща.Fido Dido написа:Така ще е. Който не пие от кръчмата - пие от аптеката.
biggrin.gif
Абе тя, че ще прокара, ше прокара! Ама защо не дойдеш и ти да опиташ от тези пуканки да видиш за какво става въпрос? biggrin.gif Bas_Man се нервира, ама и той не ги яде! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:Кики, пий бира, ще прокара biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа:И аз от момента, който ядох пуканки кашлям и не мога да отида на срещите.toyoda_nippon написа:но без пуканки,че кашлям /![]()
![]()
Ми аз съм стар и антисоциален. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа:Абе тя, че ще прокара, ше прокара! Ама защо не дойдеш и ти да опиташ от тези пуканки да видиш за какво става въпрос? biggrin.gif Bas_Man се нервира, ама и той не ги яде! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:Кики, пий бира, ще прокара biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа: И аз от момента, който ядох пуканки кашлям и не мога да отида на срещите.![]()
![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
тия пуканки да не ти ги пуха някой насила в устата??Kiki написа:Абе тя, че ще прокара, ше прокара! Ама защо не дойдеш и ти да опиташ от тези пуканки да видиш за какво става въпрос? biggrin.gif Bas_Man се нервира, ама и той не ги яде! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:Кики, пий бира, ще прокара biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа: И аз от момента, който ядох пуканки кашлям и не мога да отида на срещите.![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта