Икономичен автомобил ли е Prius?

Публикувай отговор

Какво мислите по въпроса?

Да
110
51%
Не
25
12%
Зависи от шофьора
80
37%

Общо гласове: 215

mirott
Благодарил/а: 15 пъти
Получена  благодарност: 22 пъти

Re: Икономичен автомобил ли е Приус?

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 12:06

Като каза цитати...
Сега последно?!
До 2011 си карал 4 коли на газ...
Днешна дата са 5-6...
Ако се разровя сигурно към датата на регистрация във форума си карал само дизели...
Ше си вземаш ли пак бензин на газ или направо електро?
Да не кажеш само хибрид, че ти се е приискало...
Да търсим ли колко коня е Королата? И как си счупил скорости и заради какво, пък после си го махнал и си е стокова?!
:)
p.s. Кога ще е меренето на органи?! Снимки ще има ли?! И след сверката да няма пак 2 мнения-аз бях с Румънска нафта, той с Германски ток и бензин, ама гумите на Приуса са по-големи, ама на Королота бяха меки, че забравих да ги напомпам преди магистралата...

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 02 Авг 2013 12:16

Ако броим колите които съм карал изобщо може да я умножиш цифрата по 10 . Която си искаш цифра 3,4,5,6.
Миналат седмица само карах NISAN JUKE NISMO + Новата Лагуна+Дачия Дъстър.......Nismoto е готино
Не ми е приоритет помненето точно колко коли съм карал .. На първо четене и като хронология на тези които са се задържали повече, Москвич на газ , Мазда 626 на газ ,Ауди 80 на газ,още едно Ауди 80 на газ, Фиат типо на газ, Алфа ромео на газ,Всички коли които съм имал са били бензин + газ , до една ..

Бензин на газ няма да си взема .
Хибрид или нещо още по-модерно искам от както са се пръкнали , само че не си заслужават .

Королата счупи скорости , направих ги и пак не си е стокова .
Не ме занимавай с глупости ... Ама и Аз какво ли се връзвам да ти отговарям точно на тебе ...

PS джантите + гумите на королата струват сигурно колкото половината ти кола , ако това има значение , и се помпят с азот . Нафтата не е Румънска, Българска е ама от хубавите дето миришат на сладко .
Последно промяна от SFINKS на 02 Авг 2013 12:24, променено общо 3 пъти.
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 12:18

Аха, ясно...:)))))

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 02 Авг 2013 12:26

ОК че е ясно , не ме занимавй повече .
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 12:29

Aха, доообре...:))))

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 12:40

SFINKS написа:Ако броим колите които съм карал изобщо може да я умножиш цифрата по 10 . Която си искаш цифра 3,4,5,6.
Миналат седмица само карах NISAN JUKE NISMO + Новата Лагуна+Дачия Дъстър.......Nismoto е готино
Не ми е приоритет помненето точно колко коли съм карал .. На първо четене и като хронология на тези които са се задържали повече, Москвич на газ , Мазда 626 на газ ,Ауди 80 на газ,още едно Ауди 80 на газ, Фиат типо на газ, Алфа ромео на газ,Всички коли които съм имал са били бензин + газ , до една ..

Бензин на газ няма да си взема .
Хибрид или нещо още по-модерно искам от както са се пръкнали , само че не си заслужават .

Королата счупи скорости , направих ги и пак не си е стокова .
Не ме занимавай с глупости ... Ама и Аз какво ли се връзвам да ти отговарям точно на тебе ...

PS джантите + гумите на королата струват сигурно колкото половината ти кола , ако това има значение , и се помпят с азот . Нафтата не е Румънска, Българска е ама от хубавите дето миришат на сладко .
1. Ясно, защо мнението ти за газта е негативно-от всичките работи дето си карал( или имал) само Маздата е автомобил! Другото са КУРНИЦИ! А ако тя е била ( а най-вероятно е така!) с обикновенна газ и калпав монтаж...
2. Колко автомобила си карал е все тая-не си показвай оная работа там, дето не знаеш в другите гащи какво се крие...
3. Защо след като твърдеше, че трансмисията ти се е прецакала заради бокса, пак го държиш? Мазо ли си нещо, кво ли?!
4. Гумите ти колко струват си е пак все тая, след като не можеш да ги ползваш по предназначение...
5. Обичаш да миришеш газовете ли...?:)))
6. Как се помпат с азот постоянно тия гуми след като твърдеше, че в градско ги караш с 1 налягане, магистрала с друго, не магистрала извънградско с 3-то налягане?! Ако караш колкото твърдиш(мнооого 100-тици хиляди км годишно) няма кой да ти сметне времето, което отделяш да помпаш, спадаш и плащаш Азот!
7. С 1 резервоар напълнен в България с нафта ще стигнеш до Мюнхен?!
8. Няма нормален човек(или аз поне не познавам) който да не помни колко автомобила е имал-карал е друго! Все пак не си на 90, нали?!:)))
Може да не отговаряш, на всички им стана още по-ясен какво си всъщност...:)))
Последно промяна от mirott на 02 Авг 2013 12:44, променено общо 1 път.

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 02 Авг 2013 12:44

Вършец не се напъвай , приключих с теб , тоя път окончателно .
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 12:45

Благодаря за което! Просто е ясно, че този път наистина няма какво да кажеш...:)))
И все пак чакаме с интерес резултатите от Мюнхен...

Аватар
acf_prius

Мнение от acf_prius » 02 Авг 2013 13:20

SFINKS написа:Снимки, свободни съчинения, филмчета и тн се отказах отдавна да коментирам. Мога такива снимки да пусна и такива съчинения да напиша че и дърт циганин да се почувства неудобно
acf_prius , хайде като се върнеш в София да направим тест на Приуса и королата ? Примерно София-Пловдив-София , или какъвто и да е маршрут .В едната посока Аз карам зад теб с твоето темпо , в другат ти краш зад мен .Съгласен ? Като гледам какъв разход си "снимал" няма от какво да се притесняваш..Даже ще докараш по дбобър разход от Корола 1.4 D , ще направиш щастливи всички собственици на хибриди , а Аз публично ще призная че хибрида е по-добър от дизела .
Слушай какво, не знам дали си струва да споменавам колко смешно и детинско е да намекваш, че снимките не са истински или, че разходът ми не е истински. Който иска - да вярва, аз нямам абсолютно никаква изгода да лъжа или да манипулирам резултати, пускам нещата с информационна цел, ако някой се интересува. Ако на никого не му върши работа тая информация - майната й, да не ми чете постовете. Да не би да съм дилър на Приус и да печеля нещо от продажби, че да лъжа с разхода?! Дори няма да се занимавам да ти обяснявам какво неуважение към останалите във форума, които си правят труда да пускат някакви неща, е да обясняваш, че, видиш ли, той големия специалист "нямало да коментира снимки, свободни съчинение и филмчета". 5 000 000 хибрида има продадени само от Тойота - всичките сигурно само по надолнище карат, хахаха, ебахти майтапа, честно!

Колегата LEXUS беше напълно прав - ти си един голфаджия с потник. Цял форум те разбра, че си брутален комплексар и няколко месеца вече откакто съм част от форума само ти гледам сеира как се натискаш да се доказваш пред другите как ти караш най-мощната кола, най-икономичната кола, най-скъпата кола, как изпреварваш всички нещастници по магистралата, печелиш най-много пари, какъв голям мъжага си, вадиш го най-голям, разбираш най-много от дизели, хибриди, пропан-бутан, метан, електромобили и т.н.

Ти си уникален - искал да си правим тест София - Пловдив. Ама за какво ми е на мен да си правя тест, бе, акъл?! Аз не споря колко ти дава разход на теб. Мен даже НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА колко ти дава твоята кола, капише? Ето, IVOtuning си е пуснал, че е имал разход 4,2 - ами супер, радвам се за него, евала, нека все такъв да му е разхода. Аз пускам информация ЗА МОЯ РАЗХОД!!! Разбираш ли?!? Тук е тема за Приус и пускам информация за разхода на моя Приус.

Аз не си вра носа в чуждите разходи, нито веднъж не съм седнал да споря колко е твоя разход, не ме интересува колко ти дава - твоя си е, караш си я, обичаш си я, ако ще и 20/100 да ти дава - не ме e*e, ама грам! НИКОГА НИКЪДЕ НИТО ВЕДНЪЖ не съм писал, че хибридите са по-икономични от дизела - по простата причина, че не съм карал дизел, няма да карам дизел и не ме интересува колко е разхода на дизел. Аз нямам за цел да доказвам, че хибрида е по-икономичен от дизела, нито някога съм искал да го доказвам. Дори напротив - ТИ ИМАШ ЗОР да доказваш нещо. Ще ходя аз да си хабя нервите с теб, да си губя време и пари, за да може ТИ да си правиш тест, хахахах, майко мила!

Понеже обаче искам да те видя - ето моята оферта. Нямам никакво намерение да правя София - Пловдив - София. Ако искаш да добавим и Долни Дъбник - Добрич - Кърджали - Видин - Симитли, а? Та правим един тест на магистралата за Перник отиване и връщане и ще караш по моето темпо, нямам никакво намерение да следвам твоето темпо, защото не съм аз тоя, който оспорва нещо - ти имаш някакъв проблем и искаш да се доказваш и твърдиш, че при това каране, което съм описал, тоя разход не е такъв. Така че аз ще определям условията, за да видим дали наистина лъжа.

Правим едно София - Перник (или докъдето там има магистрала, това ще го уточним допълнително) и обратно, а за да е всичко точно, предлагам да има един човек от форума в моята кола и един в твоята - примерно Веско и mirott или все едно кой - просто двама странични наблюдатели. Ще си карам с колкото искам и ти ще ме следваш. Не би трябвало да те притеснява нито една скорост - цитирам по памет "всяка кола е икономична, ако се кара бавно като хибрид". Еми айде да видим твоята колко ще даде, когато следва моята с каквато и да е скорост - 120-130 го намирам за нормално, аз не съм състезател. Освен ако не смяташ, че твоя таралясник ще даде по-голям разход от моята кола? ;)))))

И понеже споменах, че нямам намерение да си губя времето и парите с теб, а тоя тест ти е нужен ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ТЕБ - комплексарчето, смятам, че най-нормалното нещо е да бъда компенсиран за психическото напрежение от общуването с такъв като теб. Даваш ми 1000 лева и си получаваш желания тест. Даже част от тия пари обещавам да ги дам на двамата колеги от форума, които ще си изгубят времето и ще присъстват като очевидци на теста. Не вярвам тия пари да са проблем за такъв тежкар и големец като теб, който кара скъпи коли, сменил е една камара возила на газ и на метан, постоянно пътува със 180 км/ч по маршрута София - Бургас и обратно, има офиси, праща камиони за Испания и т.н.

Айде сега, чакам ти отговора и чакам с нетърпение теста, белким най-накрая спреш да ръсиш само простотии!

p.s. Нямам търпение prius 3 да ти смачка фасона с разход, много ще ми бъде интересно тогава какви ще са оправданията - може би лунната фаза и звездите, които са ти повлияли. Или предстартовата треска и притеснението, че не си най-бърз в лявото платно, ще окажат влияние на единственото нещо, което ти дава самочувствие - изпреварването на нещастници, дето се влачат с по 120-130 :D

p.p.s. Веднъж вече се издъни жестоко, като обяви дизела за най-икономичното гориво, тогава те поканих най-учтиво на един тест с предишната ми кола, която беше на метан, но нещо тогава почна да даваш заден и да обясняваш, че метана нямало кой да го стигне като икономичност. И някакси изведнъж дизела не се оказа най-икономичното гориво. Да не се окаже сега най-накрая, че "най-икономичното гориво" всъщност дава колкото хибрида, че и доста повече, когато е извънградско, а в града не може да му стъпе и на малкия пръст? Изображение И не забравяй - почвай да събираш хилядата лева, батенце Изображение
Последно промяна от acf_prius на 03 Авг 2013 12:33, променено общо 1 път.
Изображение

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 13:56

Я, стана интересно...наличен е Приус и в София за тест. И чак после в Мюнхен! Тук може и королата да е с БГ нафта...:)))
Само дето нещо вече не ми се вярва, че ще се случи...
А колко противоречиви мнения (та направо огледални) изчетох на Цфинкса в годините...не е истина каква забава е!
Оставете човека, той не е виновен-природа! :)))

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 02 Авг 2013 15:40

acf_prius написа:
SFINKS написа:Снимки, свободни съчинения, филмчета и тн се отказах отдавна да коментирам. Мога такива снимки да пусна и такива съчинения да напиша че и дърт циганин да се почувства неудобно
acf_prius , хайде като се върнеш в София да направим тест на Приуса и королата ? Примерно София-Пловдив-София , или какъвто и да е маршрут .В едната посока Аз карам зад теб с твоето темпо , в другат ти краш зад мен .Съгласен ? Като гледам какъв разход си "снимал" няма от какво да се притесняваш..Даже ще докараш по дбобър разход от Корола 1.4 D , ще направиш щастливи всички собственици на хибриди , а Аз публично ще призная че хибрида е по-добър от дизела .
Слушай какво, бе, малоумник. Не знам дали си струва да споменавам колко смешно и детинско е да намекваш, че снимките не са истински или, че разходът ми не е истински. Който иска - да вярва, аз нямам абсолютно никаква изгода да лъжа или да манипулирам резултати, пускам нещата с информационна цел, ако някой се интересува. Ако на никого не му върши работа тая информация - майната й, да не ми чете постовете. Да не би да съм дилър на Приус и да печеля нещо от продажби, че да лъжа с разхода?! Ти си супер тъп, честно! Дори няма да се занимавам да ти обяснявам какво неуважение към останалите във форума, които си правят труда да пускат някакви неща, е да обясняваш, че, видиш ли, той големия специалист "нямало да коментира снимки, свободни съчинение и филмчета". 5 000 000 хибрида има продадени само от Тойота - всичките сигурно само по надолнище карат, хахаха, ебахти палячото, честно!

Колегата LEXUS беше напълно прав - ти си един голфаджия с потник. Цял форум те разбра, че си брутален комплексар и няколко месеца вече откакто съм част от форума само ти гледам сеира как се натискаш да се доказваш пред другите как ти караш най-мощната кола, най-икономичната кола, най-скъпата кола, как изпреварваш всички нещастници по магистралата, печелиш най-много пари, какъв голям мъжага си, вадиш го най-голям, разбираш най-много от дизели, хибриди, пропан-бутан, метан, електромобили и т.н.

Ти си уникален смешник - искал да си правим тест София - Пловдив. Ама за какво ми е на мен да си правя тест, бе, акъл?! Аз не споря колко ти дава разход на теб. Мен даже НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА колко ти дава твоята кола, капише? Ето, IVOtuning си е пуснал, че е имал разход 4,2 - ами супер, радвам се за него, евала, нека все такъв да му е разхода. Аз пускам информация ЗА МОЯ РАЗХОД!!! Разбираш ли?!? Тук е тема за Приус и пускам информация за разхода на моя Приус.

Аз не си вра носа в чуждите разходи, нито веднъж не съм седнал да споря колко е твоя разход, не ме интересува колко ти дава - твоя си е, караш си я, обичаш си я, ако ще и 20/100 да ти дава - не ме e*e, ама грам! НИКОГА НИКЪДЕ НИТО ВЕДНЪЖ не съм писал, че хибридите са по-икономични от дизела - по простата причина, че не съм карал дизел, няма да карам дизел и не ме интересува колко е разхода на дизел. Аз нямам за цел да доказвам, че хибрида е по-икономичен от дизела, нито някога съм искал да го доказвам. Дори напротив - ТИ ИМАШ ЗОР да доказваш нещо. Ще ходя аз да си хабя нервите с теб, да си губя време и пари, за да може ТИ да си правиш тест, хахахах, майко мила!

Понеже обаче искам да ти видя смешната муцуна - ето моята оферта. Нямам никакво намерение да правя София - Пловдив - София. Ако искаш да добавим и Долни Дъбник - Добрич - Кърджали - Видин - Симитли, а? Та правим един тест на магистралата за Перник отиване и връщане и ще караш по моето темпо, нямам никакво намерение да следвам твоето темпо, защото не съм аз тоя, който оспорва нещо - ти имаш някакъв проблем и искаш да се доказваш и твърдиш, че при това каране, което съм описал, тоя разход не е такъв. Така че аз ще определям условията, за да видим дали наистина лъжа.

Правим едно София - Перник (или докъдето там има магистрала, това ще го уточним допълнително) и обратно, а за да е всичко точно, предлагам да има един човек от форума в моята кола и един в твоята - примерно Веско и mirott или все едно кой - просто двама странични наблюдатели. Ще си карам с колкото искам и ти ще ме следваш. Не би трябвало да те притеснява нито една скорост - цитирам по памет "всяка кола е икономична, ако се кара бавно като хибрид". Еми айде да видим твоята колко ще даде, когато следва моята с каквато и да е скорост - 120-130 го намирам за нормално, аз не съм състезател. Освен ако не смяташ, че твоя таралясник ще даде по-голям разход от моята кола? ;)))))

И понеже споменах, че нямам намерение да си губя времето и парите с теб, а тоя тест ти е нужен ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ТЕБ - комплексарчето, смятам, че най-нормалното нещо е да бъда компенсиран за психическото напрежение от общуването с такъв малоумник като теб. Даваш ми 1000 лева и си получаваш желания тест. Даже част от тия пари обещавам да ги дам на двамата колеги от форума, които ще си изгубят времето и ще присъстват като очевидци на теста. Не вярвам тия пари да са проблем за такъв тежкар и големец като теб, който кара скъпи коли, сменил е една камара возила на газ и на метан, постоянно пътува със 180 км/ч по маршрута София - Бургас и обратно, има офиси, праща камиони за Испания и т.н.

Айде сега, чакам ти отговора и чакам с нетърпение теста, белким най-накрая спреш да ръсиш само простотии!

p.s. Нямам търпение prius 3 да ти смачка фасона с разход, много ще ми бъде интересно тогава какви ще са оправданията - може би лунната фаза и звездите, които са ти повлияли. Или предстартовата треска и притеснението, че не си най-бърз в лявото платно, ще окажат влияние на единственото нещо, което ти дава самочувствие - изпреварването на нещастници, дето се влачат с по 120-130 :D

p.p.s. Веднъж вече се издъни жестоко, като обяви дизела за най-икономичното гориво, тогава те поканих най-учтиво на един тест с предишната ми кола, която беше на метан, но нещо тогава почна да даваш заден и да обясняваш, че метана нямало кой да го стигне като икономичност. И някакси изведнъж дизела не се оказа най-икономичното гориво. Да не се окаже сега най-накрая, че "най-икономичното гориво" всъщност дава колкото хибрида, че и доста повече, когато е извънградско, а в града не може да му стъпе и на малкия пръст? Изображение И не забравяй - почвай да събираш хилядата лева, батенце Изображение
Само не разбрах за тия 1000 лв дето ги искаш ще ми продадеш Приуса ли ?
За останалите ти несвързани бъртвежи ... Създадох работа на психодспансера...

Тва собствениците и феновете на Приус наистина излязоха страшни страхливци ...
Ама каквито им колите такива и собствениците...Не са се намерили случайно..
Единият ме праща да му търся такси корола автоматик ....другият иска да му дам 1000 лв да му видя уникалната кола
До момента единствено Приус 3 се държи що годе нормално и не поставя някакви смешни условия , е разбира се като оставим настрана да отскоча до Мюнхен.
Страхлива работа ... не че съм учуден..
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 16:05

Добре де, свиди ли ти се? 1000 лв са това-за теб не са нищо! Ама ще си докажеш теорията на практика! Залог! Ако спечелиш-печели цял Тойота Форум БГ! Ако загубиш-губиш само ти парите, а Тойота Форум пак печели! И свидетели ще намерите, и снимков материал...клипчета...А?!

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 02 Авг 2013 16:22

SFINKS написа:Вършец не се напъвай , приключих с теб , тоя път окончателно .
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 02 Авг 2013 16:23

Не се напъвам, забавлявам се! Благодарих ти! Ама има Приуси, готови да се "подложат" на теста ти...:)!

Аватар
ss_mitko

Мнение от ss_mitko » 02 Авг 2013 16:54

Предлагам да се съберем някоя Събота и да си направиме една разхотка някъде извън София, за по бира. Ще има много различни автомобили с различни горива. Ще засечеме разход и после ще направиме тема коя кола колко харчи. Резултатите няма да имат никакво значение (поне за мен) но Сфинкса ще разбере колко харчи Приуса.

Публикувай отговор