SFINKS написа:Снимки, свободни съчинения, филмчета и тн се отказах отдавна да коментирам. Мога такива снимки да пусна и такива съчинения да напиша че и дърт циганин да се почувства неудобно
acf_prius , хайде като се върнеш в София да направим тест на Приуса и королата ? Примерно София-Пловдив-София , или какъвто и да е маршрут .В едната посока Аз карам зад теб с твоето темпо , в другат ти краш зад мен .Съгласен ? Като гледам какъв разход си "снимал" няма от какво да се притесняваш..Даже ще докараш по дбобър разход от Корола 1.4 D , ще направиш щастливи всички собственици на хибриди , а Аз публично ще призная че хибрида е по-добър от дизела .
Слушай какво, не знам дали си струва да споменавам колко смешно и детинско е да намекваш, че снимките не са истински или, че разходът ми не е истински. Който иска - да вярва, аз нямам абсолютно никаква изгода да лъжа или да манипулирам резултати, пускам нещата с информационна цел, ако някой се интересува. Ако на никого не му върши работа тая информация - майната й, да не ми чете постовете. Да не би да съм дилър на Приус и да печеля нещо от продажби, че да лъжа с разхода?! Дори няма да се занимавам да ти обяснявам какво неуважение към останалите във форума, които си правят труда да пускат някакви неща, е да обясняваш, че, видиш ли, той големия специалист "нямало да коментира снимки, свободни съчинение и филмчета". 5 000 000 хибрида има продадени само от Тойота - всичките сигурно само по надолнище карат, хахаха, ебахти майтапа, честно!
Колегата LEXUS беше напълно прав - ти си един голфаджия с потник. Цял форум те разбра, че си брутален комплексар и няколко месеца вече откакто съм част от форума само ти гледам сеира как се натискаш да се доказваш пред другите как ти караш най-мощната кола, най-икономичната кола, най-скъпата кола, как изпреварваш всички нещастници по магистралата, печелиш най-много пари, какъв голям мъжага си, вадиш го най-голям, разбираш най-много от дизели, хибриди, пропан-бутан, метан, електромобили и т.н.
Ти си уникален - искал да си правим тест София - Пловдив. Ама за какво ми е на мен да си правя тест, бе, акъл?! Аз не споря колко ти дава разход на теб. Мен даже
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА колко ти дава твоята кола, капише? Ето, IVOtuning си е пуснал, че е имал разход 4,2 - ами супер, радвам се за него, евала, нека все такъв да му е разхода. Аз пускам информация
ЗА МОЯ РАЗХОД!!! Разбираш ли?!? Тук е тема за Приус и пускам информация за разхода на моя Приус.
Аз не си вра носа в чуждите разходи, нито веднъж не съм седнал да споря колко е твоя разход, не ме интересува колко ти дава - твоя си е, караш си я, обичаш си я, ако ще и 20/100 да ти дава - не ме e*e, ама грам!
НИКОГА НИКЪДЕ НИТО ВЕДНЪЖ не съм писал, че хибридите са по-икономични от дизела - по простата причина, че не съм карал дизел, няма да карам дизел и не ме интересува колко е разхода на дизел. Аз нямам за цел да доказвам, че хибрида е по-икономичен от дизела, нито някога съм искал да го доказвам. Дори напротив -
ТИ ИМАШ ЗОР да доказваш нещо. Ще ходя аз да си хабя нервите с теб, да си губя време и пари, за да може ТИ да си правиш тест, хахахах, майко мила!
Понеже обаче искам да те видя - ето моята оферта. Нямам никакво намерение да правя София - Пловдив - София. Ако искаш да добавим и Долни Дъбник - Добрич - Кърджали - Видин - Симитли, а? Та правим един тест на магистралата за Перник отиване и връщане и ще караш по моето темпо, нямам никакво намерение да следвам твоето темпо, защото не съм аз тоя, който оспорва нещо - ти имаш някакъв проблем и искаш да се доказваш и твърдиш, че при това каране, което съм описал, тоя разход не е такъв. Така че аз ще определям условията, за да видим дали наистина лъжа.
Правим едно София - Перник (или докъдето там има магистрала, това ще го уточним допълнително) и обратно, а за да е всичко точно, предлагам да има един човек от форума в моята кола и един в твоята - примерно
Веско и
mirott или все едно кой - просто двама странични наблюдатели. Ще си карам с колкото искам и ти ще ме следваш. Не би трябвало да те притеснява нито една скорост - цитирам по памет "всяка кола е икономична, ако се кара бавно като хибрид". Еми айде да видим твоята колко ще даде, когато следва моята с каквато и да е скорост - 120-130 го намирам за нормално, аз не съм състезател. Освен ако не смяташ, че твоя таралясник ще даде по-голям разход от моята кола? ;)))))
И понеже споменах, че нямам намерение да си губя времето и парите с теб, а тоя тест ти е нужен
ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ТЕБ - комплексарчето, смятам, че най-нормалното нещо е да бъда компенсиран за психическото напрежение от общуването с такъв като теб. Даваш ми 1000 лева и си получаваш желания тест. Даже част от тия пари обещавам да ги дам на двамата колеги от форума, които ще си изгубят времето и ще присъстват като очевидци на теста. Не вярвам тия пари да са проблем за такъв тежкар и големец като теб, който кара скъпи коли, сменил е една камара возила на газ и на метан, постоянно пътува със 180 км/ч по маршрута София - Бургас и обратно, има офиси, праща камиони за Испания и т.н.
Айде сега, чакам ти отговора и чакам с нетърпение теста, белким най-накрая спреш да ръсиш само простотии!
p.s. Нямам търпение prius 3 да ти смачка фасона с разход, много ще ми бъде интересно тогава какви ще са оправданията - може би лунната фаза и звездите, които са ти повлияли. Или предстартовата треска и притеснението, че не си най-бърз в лявото платно, ще окажат влияние на единственото нещо, което ти дава самочувствие - изпреварването на нещастници, дето се влачат с по 120-130
p.p.s. Веднъж вече се издъни жестоко, като обяви дизела за най-икономичното гориво, тогава те поканих най-учтиво на един тест с предишната ми кола, която беше на метан, но нещо тогава почна да даваш заден и да обясняваш, че метана нямало кой да го стигне като икономичност. И някакси изведнъж дизела не се оказа най-икономичното гориво. Да не се окаже сега най-накрая, че "най-икономичното гориво" всъщност дава колкото хибрида, че и доста повече, когато е извънградско, а в града не може да му стъпе и на малкия пръст?

И не забравяй - почвай да събираш хилядата лева, батенце