В момента имам една атмосверка под 150 коня, искам да видя таз 115 коня бангия как ще ме отнесе. За да не си говорим празни приказки чакам оферта за дата и пари. Или си поредния клавиатурен рейсър?!ogysm написа:...Резултата не съм го мерил но определено голфаджиите нямаха шанс biggrin.gif като се има напредвид че атмосверния мотор е 90 коня а турбо варянта е 115. Коли до 150 коня ги отнася като куцо пиле домат
Toyota Celica 3SGE Turbo ?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ogysm написа:Ами не съм турбинирал кола, правил малко по алтернативен проект ,който едва ли ще одобрите не само тук във форума. На турбо кола сложих атмосверен двигател biggrin.gif и това не е шега наистина го направих що се отнася до разходите бяха доста под 4000лв (чисто нов блок , атмосверни бутала,заводска гарнитура,колер и ремонт на старата турбина) но съпоставка не може да има защото колата е хюндай (частите са доста по-евтини ) Резултата не съм го мерил но определено голфаджиите нямаха шанс biggrin.gif като се има напредвид че атмосверния мотор е 90 коня а турбо варянта е 115. Коли до 150 коня ги отнася като куцо пиле домат ,турбото работи на 0.8 бара макс а да не забравя минах с нея 150000 километра преди да надуе маркучите на водата, което е 3 години зверско каране, който ме е виждал как си карам знае biggrin.gif
атмосверния мотор е 90 коня ,,,,115 коня на 0.8 бара??? интересна база...
За предизвикателството няма проблем ако намериш здраво копе че старото се изкърти малко и вече не е в движение biggrin.gif относно по долния пост "атмосверния мотор е 90 коня ,,,,115 коня на 0.8 бара??? интересна база" Явно не съм обяснил както трябва , колата има два мотора 90 и 115 коня моята е хибрид межди двата мотора а не атмосверка на 0.8 бара която е 115 коня
- Georgimitrovich
и аз съм с тебbelchilov написа:Боже![]()
![]()
![]()
колко мъка има по този свят

Аз си мислех че тази тема приключи щом Поли спомена че момчето се е вразумило и че търси турбо кола. Явно е мараклия и му се кефя на желанието да направи нещо.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Аз кУпе си имам (копе незнам какво е) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ама кат съм почнал да търся, освен направо да ти намеря едно с двигател и турбо biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifogysm написа:За предизвикателството няма проблем ако намериш здраво копе че старото се изкърти малко и вече не е в движение biggrin.gif относно по долния пост "атмосверния мотор е 90 коня ,,,,115 коня на 0.8 бара??? интересна база" Явно не съм обяснил както трябва , колата има два мотора 90 и 115 коня моята е хибрид межди двата мотора а не атмосверка на 0.8 бара която е 115 коня
Имаше един дет викаше, че с таз 115 коня бангийка прескачал А3 1.8Т, ма странно не се нави на тест. Да не беше ти?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver написа:е кога ще ги пуснем тия 115 коня турбо срещу < 150 коня атмосверка?!ogysm написа:Е не съм бил аз , не се изхвърлям като някой хора biggrin.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Абе какво се перите бе имам 90 коня турбо импреза и отвя една мазада мх5 кам 150коня .Така че незнам 115-ка какво ще направи този 150 конъов коптор !!!
ogysm ,бате да нямаш някакв сервиз за коли ,или се занимавш на часно

мен пак не ми стана ясно какъв е мотора,,освен че е хибрид.ogysm написа: относно по долния пост "атмосверния мотор е 90 коня ,,,,115 коня на 0.8 бара??? интересна база" Явно не съм обяснил както трябва , колата има два мотора 90 и 115 коня моята е хибрид межди двата мотора а не атмосверка на 0.8 бара която е 115 коня
Сервиз нямам ,просто си уплътнявам времето с експерименти biggrin.gif гонка няма да има скоро щот ламарините на скрапера са зле, по изгодно е да взема друго копе и да прехвърлям което на този етап не мисля да правя ,взел съм една тойота сега (затова съм ви се натресъл тук във форума и ръса небивалици) мое да измисла нещо по нея
така че колега diver може да разкажеш на всички че съм се уплашил .Относно неразбралите е незнам как да ви го обясня толкова са ми умствените възможности питейте некой дет е разбрал ако има такъв де biggrin.gif

Айде да не разваляме темата.
Автора пита как да кара бърза тойота. Има два лагера - сток турбо мотор vs турбинирана атмосферка. И двете са възможни, и за двете има за и против. (За мен плюсът на самоделката е, че собственикът така ще се изгърби, че после ще знае всяка гайка и жичка по колата). Очевидно и двата лагера имат опит с турбо коли.
Нека запазим (поне умерено) добър тон.
Ogysm - мисля, че съм чувал за теб от Краси, но не знам дали за същия бате Оги става въпрос?
Автора пита как да кара бърза тойота. Има два лагера - сток турбо мотор vs турбинирана атмосферка. И двете са възможни, и за двете има за и против. (За мен плюсът на самоделката е, че собственикът така ще се изгърби, че после ще знае всяка гайка и жичка по колата). Очевидно и двата лагера имат опит с турбо коли.
Нека запазим (поне умерено) добър тон.
Ogysm - мисля, че съм чувал за теб от Краси, но не знам дали за същия бате Оги става въпрос?