Аха...нит глави нит ГНПта не чупеше...нищо....кат седи в гаража...b0by написа:Не лесно чупим!!!Прилично ускорение и т.н.
Увеличаване на мощността - ярис 1.4 д4д
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Пак ще ти кажа ! Ако ще си купувам кола за лична независимо дали е БМВ или някаква друга около 90% , че няма да е дизел . Това се показва и от практиката ми до сега . След соц возилата , които съм имал нямам нещо , което да е било с по-малко от 2,5 литра бензин ! Лично мен разходи от 15-20 литра градско не ме притесняват особенно защото аз не работя с личния си автомобил . А за пътувания или за след работа/събота/неделя ми дреме колко ще харчи ! Обаче искам да ми е кеф през това време , което имам за себе си !Scott написа:Чудя се защо не си купувате БМВ дизел - защото пушат, или пушат защото не сте си купили?:whistle:Bass_Man написа:... за лична не знам дали ще си купя някога дизел...
Плюс това от шофьорската седалка трудно се вижда пушека.
За въртене из София предпочитам малолитражки на пропан-бутан ! Хем се возиш евтино , хем може и да намериш къде да паркираш . А пък и не ти дреме особенно много ако стане ПТП или някой те надере .