Тука ще го подкрепя колегата ,щото на мойта трябва да се облегна на предния капак за да я разбера дали работи. Същото важи и за Лексъс ИС 200 който също ми направи много добро впечатление относно шум на двигателя.LEXUS написа:На Тойота двигателите са и в пъти по-тихи от немските двигатели,затова не е нужна много шумоизолация.Немските бензинови винаги се чуват ,че работят.
София-Халкидики - 5.4л/100
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:

-
- Получена благодарност: 1 път
няма по тихи от японкитеAel написа:Тука ще го подкрепя колегата ,щото на мойта трябва да се облегна на предния капак за да я разбера дали работи. Същото важи и за Лексъс ИС 200 който също ми направи много добро впечатление относно шум на двигателя.LEXUS написа:На Тойота двигателите са и в пъти по-тихи от немските двигатели,затова не е нужна много шумоизолация.Немските бензинови винаги се чуват ,че работят.

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Е тука вече малко послъга мечоMe4oKyX написа: А защо да е невероятен разхода ?!? Аз съм пробвал Королата градско с клима, карам айляк и ми показва 4,4 на компа, смятам и на колонката колко съм сипал и изминал - пак толкова biggrin.gif

-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор
Май ще трябва да се запиша на курсове по йога...Поза лотус и .....Оммммм, Оммммм....Ael написа:Мда досадно е всички да те подминават ,но пък се пътува много спокойно така. За експерименти винаги трябва да се правят жертви все пак нали трябва да водим статистиката laugh.gif
Ама като ми пуснат по радиото парчето на Милена - неам нерви....Язък и за курсове и за всичко...

София-Бургас-София
среден разхох 9.8 с клима.
с много газ на места с 200км. не съм я жалил по магистарлата.
Извънградско 100-120.
Ходих до Халкидики с Фабия и ми даде 5,7/100
с 100-110 км. с 3 души+багаж+клима.
среден разхох 9.8 с клима.
с много газ на места с 200км. не съм я жалил по магистарлата.
Извънградско 100-120.
Ходих до Халкидики с Фабия и ми даде 5,7/100
с 100-110 км. с 3 души+багаж+клима.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Виена - София, аз с 1 сак и 2 жени няма да ви споменавам с колко багаж при средна скорост по магистралите 130-140 - разход 5.4 л. да вярно с по-европейска нафта.
сам до Видин с наша си нафта - скорост 80-120 - разход 4.4л. климатика не се изключва. всичко си зависи от стила на каране и чак след това от скоростта
сам до Видин с наша си нафта - скорост 80-120 - разход 4.4л. климатика не се изключва. всичко си зависи от стила на каране и чак след това от скоростта
Avensis 1.6<Avensis 2.0 D4D<Corolla Verso Forte D4D + Yaris 1.4 D4D на жената