Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Ravshark
Мнение
от Ravshark » 15 Май 2008 20:13
Oscar de la Hoya написа:Има един кораб на Крапец, по-скоро са някакви железа останали от него, до носа към Дуранкулак.Нищо интересно не е!
Ravshark, бащата на твоята любов да не кара една ЖИПКА и да работи кат доктор
Ща ставаме две MR-ки в Крапец май,а

Само пътя до плажа да оправат малко и мястото няма да има равно!
da bate aide da se subereme seriozno i da otideme
stroi se prebroi se i na more radvai se
Караите колите си с разум!?!Но не бавно
MR2 AW11 1.6 4A-GE twin camp
Ravshark
-
Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
Мнение
от Nedkow » 15 Май 2008 23:42
newmiro написа:хмм, значи май са били по-към границата. аз имам приятели на север, но засега все не ми остава време да отида да видя и само ми разправят. като се постопли още малко, ще ходим с приятели да ги изследваме:) и ще разкажа, има ли изобщо такова нещу.
А ти за Diving ли питаш там има какво да се види

Nedkow
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 15 Май 2008 23:46
Трябва да се преброим по бързо за да направя резервация

Nedkow
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 16 Май 2008 00:01
Hora, kupih si toyota paseo i se wljbih w taq kola... Iskam da wi pitam sybirate li se nqkyde w Sofiq i koga ako se sybirate. Imam samo edin priqtel s kojto moga da sigoworq za koli amatoj kara BMW. A za Krapec sym chuwal samo hubawi neshta i iskam mnogo da dojda... ako ne se natrapwam de... lele ama kolko sym kulturen... chak se ochudwam.
DodoIwanow
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 16 Май 2008 00:21
DodoIwanow написа:Hora, kupih si toyota paseo i se wljbih w taq kola... Iskam da wi pitam sybirate li se nqkyde w Sofiq i koga ako se sybirate. Imam samo edin priqtel s kojto moga da sigoworq za koli amatoj kara BMW. A za Krapec sym chuwal samo hubawi neshta i iskam mnogo da dojda... ako ne se natrapwam de... lele ama kolko sym kulturen... chak se ochudwam.
Не се натрапваш всичко е в началото

Nedkow
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 16 Май 2008 01:52
ей сега бях с приятели на мидената ферма и те ми казаха че били съвсем нищожни останките от тия кораби, квото можело се е взело и било по-скоро като боклуци отколкото нещо интересно

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:12
A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
DodoIwanow
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 17 Май 2008 00:24
DodoIwanow написа:A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме вечерта пийваме, хапваме на сътринта караме и после си тръгваме

Nedkow
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:37
Wsichko e mnogo dobre.. samo che az w sybota sym na rabota do 5 :( i primerno shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;) Inache shte gledam da se izmykna ot rabota i da ne rabotq w sybota. A koj shte organizira wsichko i koga shte se plashta.
DodoIwanow
-
desSs
Мнение
от desSs » 17 Май 2008 00:53
DodoIwanow написа: shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;)
най-вероятно

тъкмо после ше разправяш кой кви ги е вършил/дрънкал на пияна глава laugh.gif
desSs
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:57
Dam... i bez drugo naposledyk samo mene me obsyvdat kwi gi wyrsha na piqno... ama otkakto mi wzeha knivkata za alkohol predi 3 mwseca i weche ne piq. Ot 25 mart dosega sym izpil obsho okolo 2 litra bira i towa e. Mnogo se gordeq... Taka che kogato i da dojda wse shte razprawqm na sutrinta ;)
DodoIwanow
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 18 Май 2008 00:14
DodoIwanow написа:Dam... i bez drugo naposledyk samo mene me obsyvdat kwi gi wyrsha na piqno... ama otkakto mi wzeha knivkata za alkohol predi 3 mwseca i weche ne piq. Ot 25 mart dosega sym izpil obsho okolo 2 litra bira i towa e. Mnogo se gordeq... Taka che kogato i da dojda wse shte razprawqm na sutrinta ;)
Ще те назначим за протоколчик на срещата
За да няма на сутринта аз това не съм го казвал или аз това не съм го правил

Nedkow
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 18 Май 2008 00:39
Nedkow написа:DodoIwanow написа:A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме се,вечерта пийваме, хапваме на сътринта се караме и после си тръгваме

а по два три шамара за изпроводяк?? laugh.gif
rudolf
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 18 Май 2008 00:45
rudolf написа:Nedkow написа:DodoIwanow написа:A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме се,вечерта пийваме, хапваме на сътринта се караме и после си тръгваме

а по два три шамара за изпроводяк?? laugh.gif
laugh.gif laugh.gif имал съм съм в предвид"Шофираме си" laugh.gif laugh.gif
Nedkow
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 18 Май 2008 00:52
DodoIwanow написа:Wsichko e mnogo dobre.. samo che az w sybota sym na rabota do 5 :( i primerno shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;) Inache shte gledam da se izmykna ot rabota i da ne rabotq w sybota. A koj shte organizira wsichko i koga shte se plashta.
хотела е на недков, и пари няма да ни иска,,ама не го афишираме пред всички,да не дойдат хора които не са съпричастни с марката ,,,и да доведат навляци.
не раздувай на другите
това е лично съобщение---пише си го и в заглавието
rudolf