Тойота среща на море 21-22 Юни с. Крапец

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Ravshark

Мнение от Ravshark » 15 Май 2008 20:13

Oscar de la Hoya написа:Има един кораб на Крапец, по-скоро са някакви железа останали от него, до носа към Дуранкулак.Нищо интересно не е!
Ravshark, бащата на твоята любов да не кара една ЖИПКА и да работи кат доктор wink.gif
Ща ставаме две MR-ки в Крапец май,а cool.gif Само пътя до плажа да оправат малко и мястото няма да има равно!
da bate aide da se subereme seriozno i da otideme
stroi se prebroi se i na more radvai se
Караите колите си с разум!?!Но не бавно
MR2 AW11 1.6 4A-GE twin camp

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 15 Май 2008 23:42

newmiro написа:хмм, значи май са били по-към границата. аз имам приятели на север, но засега все не ми остава време да отида да видя и само ми разправят. като се постопли още малко, ще ходим с приятели да ги изследваме:) и ще разкажа, има ли изобщо такова нещу.
А ти за Diving ли питаш там има какво да се види :thumbsup:

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 15 Май 2008 23:46

Трябва да се преброим по бързо за да направя резервация :thumbsup:

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 16 Май 2008 00:01

Hora, kupih si toyota paseo i se wljbih w taq kola... Iskam da wi pitam sybirate li se nqkyde w Sofiq i koga ako se sybirate. Imam samo edin priqtel s kojto moga da sigoworq za koli amatoj kara BMW. A za Krapec sym chuwal samo hubawi neshta i iskam mnogo da dojda... ako ne se natrapwam de... lele ama kolko sym kulturen... chak se ochudwam.

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 16 Май 2008 00:21

DodoIwanow написа:Hora, kupih si toyota paseo i se wljbih w taq kola... Iskam da wi pitam sybirate li se nqkyde w Sofiq i koga ako se sybirate. Imam samo edin priqtel s kojto moga da sigoworq za koli amatoj kara BMW. A za Krapec sym chuwal samo hubawi neshta i iskam mnogo da dojda... ako ne se natrapwam de... lele ama kolko sym kulturen... chak se ochudwam.
Не се натрапваш всичко е в началото smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 16 Май 2008 01:52

ей сега бях с приятели на мидената ферма и те ми казаха че били съвсем нищожни останките от тия кораби, квото можело се е взело и било по-скоро като боклуци отколкото нещо интересно dry.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:12

A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 17 Май 2008 00:24

DodoIwanow написа:A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме вечерта пийваме, хапваме на сътринта караме и после си тръгваме smile.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:37

Wsichko e mnogo dobre.. samo che az w sybota sym na rabota do 5 :( i primerno shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;) Inache shte gledam da se izmykna ot rabota i da ne rabotq w sybota. A koj shte organizira wsichko i koga shte se plashta.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 17 Май 2008 00:53

DodoIwanow написа: shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;)
най-вероятно tooth.gif тъкмо после ше разправяш кой кви ги е вършил/дрънкал на пияна глава laugh.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Май 2008 00:57

Dam... i bez drugo naposledyk samo mene me obsyvdat kwi gi wyrsha na piqno... ama otkakto mi wzeha knivkata za alkohol predi 3 mwseca i weche ne piq. Ot 25 mart dosega sym izpil obsho okolo 2 litra bira i towa e. Mnogo se gordeq... Taka che kogato i da dojda wse shte razprawqm na sutrinta ;)

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 18 Май 2008 00:14

DodoIwanow написа:Dam... i bez drugo naposledyk samo mene me obsyvdat kwi gi wyrsha na piqno... ama otkakto mi wzeha knivkata za alkohol predi 3 mwseca i weche ne piq. Ot 25 mart dosega sym izpil obsho okolo 2 litra bira i towa e. Mnogo se gordeq... Taka che kogato i da dojda wse shte razprawqm na sutrinta ;)
Ще те назначим за протоколчик на срещата smile.gif
За да няма на сутринта аз това не съм го казвал или аз това не съм го правил smile.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 18 Май 2008 00:39

Nedkow написа:
DodoIwanow написа:A kakwo shte se prawi na tazi sreshta? Shte se pie do pripadyk ili shte si karame kolite po cql den? Az lichno bih predpochel wtoroto ama i pieneto nqma da e losho... Sega seriozno kakwo shte se prawi na taq sreshta. I iskam da wi pitam wie samo ot foruma li se poznawate ili ste se wivdali weche na viwo i drug pyt?
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме се,вечерта пийваме, хапваме на сътринта се караме и после си тръгваме smile.gif
а по два три шамара за изпроводяк?? laugh.gif

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 18 Май 2008 00:45

rudolf написа:
Nedkow написа:
Няма какво да планираме. В общи линии в събота се събираме, караме се,вечерта пийваме, хапваме на сътринта се караме и после си тръгваме smile.gif
а по два три шамара за изпроводяк?? laugh.gif
laugh.gif laugh.gif имал съм съм в предвид"Шофираме си" laugh.gif laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ

Мнение от rudolf » 18 Май 2008 00:52

DodoIwanow написа:Wsichko e mnogo dobre.. samo che az w sybota sym na rabota do 5 :( i primerno shte dojda kym 11-12 wecherta. Da ne ste se napili wsichko dotogawa ;) Inache shte gledam da se izmykna ot rabota i da ne rabotq w sybota. A koj shte organizira wsichko i koga shte se plashta.
хотела е на недков, и пари няма да ни иска,,ама не го афишираме пред всички,да не дойдат хора които не са съпричастни с марката ,,,и да доведат навляци.

не раздувай на другите

това е лично съобщение---пише си го и в заглавието

Публикувай отговор