Деиствително има модели които шумят много неприятно-все едно не си настроила станцията на радиото.Аз от тези дето ми ги доставят бях вземал 2 модела и единия беше точно такъв-трагичен.Няма нищо против да ти дам моята да провериш как работи и дали си доволна-пък тогава си решавай дали да си купуваш.desSs написа:......................утре се прибирам във Варна и ще ти пиша да си взема един. така или иначе цената е добра и си струва да се рискува. благодаря на деб и дайвър за отговора, че в бмв-форума ме налашиха с някви смущения и ала-бала biggrin.gif
USB
оки, ще измислим нещо, благодаря biggrin.gifkristian написа:Деиствително има модели които шумят много неприятно-все едно не си настроила станцията на радиото.Аз от тези дето ми ги доставят бях вземал 2 модела и единия беше точно такъв-трагичен.Няма нищо против да ти дам моята да провериш как работи и дали си доволна-пък тогава си решавай дали да си купуваш.desSs написа:......................утре се прибирам във Варна и ще ти пиша да си взема един. така или иначе цената е добра и си струва да се рискува. благодаря на деб и дайвър за отговора, че в бмв-форума ме налашиха с някви смущения и ала-бала biggrin.gif
Гледам, някви по-интересни шукарийки. преходник от чейнджър към УСБ. Раздават ги на 50-60$. Това според мене ще баца по-гот по две причини. Първо, показва на дисплея албум песен и т.н. и второ избягваш каквито и да е смущения влизащи в ефир....Стига фабричната ти свирка, да подържа чейнджър....ако някой е запознат с този преходник да сподели опит, ще ми бъде интересно.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Ти поне си от София.Отиди на Илиенци сигурно ще ги намериш по20-30лв.diver написа:Гледам, някви по-интересни шукарийки. преходник от чейнджър към УСБ. Раздават ги на 50-60$. Това според мене ще баца по-гот по две причини. Първо, показва на дисплея албум песен и т.н. и второ избягваш каквито и да е смущения влизащи в ефир....Стига фабричната ти свирка, да подържа чейнджър....ако някой е запознат с този преходник да сподели опит, ще ми бъде интересно.
Ние там пазарим от един склад парктроници и разни джаджи - та тия имат кво ли не.И то на цени 3-4 по-ниски от това дето е по магазини и т.н.Ако те интересува ще и обясня къде са.
С тия аксесоари пада невероятно дране.
Ще ти дам един пример:
Тия същите дето ми носят трансмитерите ,последния път ми ги предложиха на по-ниска цена от предишни доставки след като са ги карали от Хонк Конг със самолет

За пример :70кг от Хонк Конг-1200 долара със самолет
40"FCL-от Шанхай-3590USD с парахода
И пак цената на джаджата е както написах 30лв.
Bluetooth-24лв.За кво говорим???С ДДС!!!Легално и офоциално внесено!
К'ви 60-90 лв за тая закачалка за ухо ти искат тогава?

Нещо май не се разбрахме. Говоря за нещо такова:kristian написа:Ти поне си от София.Отиди на Илиенци сигурно ще ги намериш по20-30лв.diver написа:Гледам, някви по-интересни шукарийки. преходник от чейнджър към УСБ. Раздават ги на 50-60$. Това според мене ще баца по-гот по две причини. Първо, показва на дисплея албум песен и т.н. и второ избягваш каквито и да е смущения влизащи в ефир....Стига фабричната ти свирка, да подържа чейнджър....ако някой е запознат с този преходник да сподели опит, ще ми бъде интересно.
Ние там пазарим от един склад парктроници и разни джаджи - та тия имат кво ли не.И то на цени 3-4 по-ниски от това дето е по магазини и т.н.Ако те интересува ще и обясня къде са.
С тия аксесоари пада невероятно дране.
Ще ти дам един пример:
Тия същите дето ми носят трансмитерите ,последния път ми ги предложиха на по-ниска цена от предишни доставки след като са ги карали от Хонк Конг със самолет![]()
.който се занимава с внос знае че 200-300 килограма със самолет струва ,колкото 40футов контейнер.
За пример :70кг от Хонк Конг-1200 долара със самолет
40"FCL-от Шанхай-3590USD с парахода
И пак цената на джаджата е както написах 30лв.
Bluetooth-24лв.За кво говорим???С ДДС!!!Легално и офоциално внесено!
К'ви 60-90 лв за тая закачалка за ухо ти искат тогава?
http://cgi.ebay.es/XCARLink-USB-A2DP-IP ... dZViewItem

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Може би, но надали.... А главната идея, поради която цената надали ще падне, е че музиката за да не си губи качеството е най-добре да са със златни нишки кабелите. Специално моя Changer->USB/Audiojack e такъв и наистина не съжалявам, че го взех, дори и при все, че моя беше над 100лв - около 40 паунда ако не се лъжа. Сравнението ти е малко грешно в този случай, защото две неща колкото и да изглеждат еднакви, вътрешно са доста различни и в крайна сметка получаваш два различни крайни продукта 

Е-е-е-е-е,защо разкри малката ни тайна laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifdesSs написа:айде сдобих се с въпросния ФМ-модулатор, и се простих със записването на дискове biggrin.gif да благодаря на колегата Кристиян, беше много любезен да ми даде неговия модулатор да го пробвам, за да не си купувам ако не ми хареса biggrin.gif
Вече знаеш ЗПЗ наизуст поне!