Помощ за дом за сираци 2007/2008

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
b_d

Мнение от b_d » 04 Яну 2008 22:33

според мен м/у 20 и 50 лв е разумно, но нека всеки даде според възможностите си.

diver

Мнение от diver » 04 Яну 2008 22:44

bad_dog написа:според мен м/у 20 и 50 лв е разумно, но нека всеки даде според възможностите си.
Как да го организираме. От София съм?!
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Яну 2008 22:55

diver написа:
bad_dog написа:според мен м/у 20 и 50 лв е разумно, но нека всеки даде според възможностите си.
Как да го организираме. От София съм?!
proscrip написа:Който желае да ми прати лично, да му дам банка и сметка - ако няма други мераклии за касичка. Може да определи и някакъв период за събиране на средствата да не се проточва много, а и така ще е по организирано.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Яну 2008 23:52

аз не познавам колегата-proscrip но съм осткоро в клуба,-деен и познат член ли е?
поне ние от софия можем да направим четвъртак една среща която да не е за обмяна на добро настроение ,а целесъобразна за парите?
дружески комуни могат да изпратят по един представител с даренията

какво ще кажете за предложение за среща на клуба в четвъртак?
който е с деца,жени и ангажименти ,може само само да ги остави като на мак драйф в движение...

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 05 Яну 2008 00:47

Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Яну 2008 01:02

Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...
супер,,,щото незнаех че има сметка-,значи до четвъртак който не може да присъства да преведе каквото му се откусне,,,който му е удобно- на сбирката?? това ли се разбираме??....нека някое по старо куче с авторитет-рекне,,,
п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?

cj
Обратна връзка:

Мнение от cj » 05 Яну 2008 01:08

Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е.
Абсолютно подкрепям мнението на Хеки! Хубаво е, че поне някой се нагърби с реализацията на самата идея. И в знак на подкрепа, споменавам, че вече доверих своето участие на колегата! happy.gif
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi
Изображение

Аватар
Xeku

Мнение от Xeku » 05 Яну 2008 01:13

rudolf написа:п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?
Руди, чети всички страници, бре човек! mad.gif
proscrip написа: Който желае да ми прати лично, да му дам банка и сметка
Легенда: лично=лично съобщение wink.gif

diver

Мнение от diver » 05 Яну 2008 08:52

Xeku написа:
rudolf написа:п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?

хехехе аре стига. В нашата фирма парите се превеждат по три начина. В кеш, в брой и на ръка. Това с банковият превод е мръсна дума! Днес или утре давам едни кинти на Джейми и той да му мисли;) Толкоз от мен;)
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

proscrip

Мнение от proscrip » 05 Яну 2008 09:13

Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...

Има една неточност, колега....

Парите събираше cj - аз само отидох да ги взема, за да напазаря, моля не ме натоварвайте с чужди заслуги smile.gif

spiritch
Обратна връзка:

Мнение от spiritch » 05 Яну 2008 09:14

На мен ще е добре да ми пратите една сметка, че съм от Стара Загора и не ми е толкова дълга ръката.
Avensis 1,8 VVT-i MT Comfort 2007

Аватар
Xeku

Мнение от Xeku » 05 Яну 2008 15:55

proscrip написа:

Парите събираше cj - аз само отидох да ги взема, за да напазаря, моля не ме натоварвайте с чужди заслуги smile.gif
Така си беше, варненците ни отсрамиха миналия път, май и сега така ще стане! :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Яну 2008 16:19

Xeku написа:
proscrip написа:

Така си беше, варненците ни отсрамиха миналия път, май и сега така ще стане! :thumbsup:
неки, драсните в темата за редовната среща на форума че срещата този четвъртак ще бъде посветена на това за който желае и има време,,, напиши го ти че имаш авторитет а аз само глупости пиша..
оки,,,аз в четвърктак съм там

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Яну 2008 16:24

diver написа:
Xeku написа:

хехехе аре стига. В нашата фирма парите се превеждат по три начина. В кеш, в брой и на ръка. Това с банковият превод е мръсна дума! Днес или утре давам едни кинти на Джейми и той да му мисли;) Толкоз от мен;)
не ги давайте на джейми - той е състрадателен само към леки жени и мустакати фрезисти:)

Аватар
Xeku

Мнение от Xeku » 05 Яну 2008 17:06

Ако кажем, че ще събираме по 20+ лева в четвъртък, съвсем ще откажем хората да идват. wink.gif Трябва да ги прикоткаме с някакви екстри, пък като дойдат - дръж!!! cool.gif

Публикувай отговор