Помощ за дом за сираци 2007/2008
diver написа:Как да го организираме. От София съм?!bad_dog написа:според мен м/у 20 и 50 лв е разумно, но нека всеки даде според възможностите си.
proscrip написа:Който желае да ми прати лично, да му дам банка и сметка - ако няма други мераклии за касичка. Може да определи и някакъв период за събиране на средствата да не се проточва много, а и така ще е по организирано.
аз не познавам колегата-proscrip но съм осткоро в клуба,-деен и познат член ли е?
поне ние от софия можем да направим четвъртак една среща която да не е за обмяна на добро настроение ,а целесъобразна за парите?
дружески комуни могат да изпратят по един представител с даренията
какво ще кажете за предложение за среща на клуба в четвъртак?
който е с деца,жени и ангажименти ,може само само да ги остави като на мак драйф в движение...
поне ние от софия можем да направим четвъртак една среща която да не е за обмяна на добро настроение ,а целесъобразна за парите?
дружески комуни могат да изпратят по един представител с даренията
какво ще кажете за предложение за среща на клуба в четвъртак?
който е с деца,жени и ангажименти ,може само само да ги остави като на мак драйф в движение...
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...
супер,,,щото незнаех че има сметка-,значи до четвъртак който не може да присъства да преведе каквото му се откусне,,,който му е удобно- на сбирката?? това ли се разбираме??....нека някое по старо куче с авторитет-рекне,,,Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...
п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?
Абсолютно подкрепям мнението на Хеки! Хубаво е, че поне някой се нагърби с реализацията на самата идея. И в знак на подкрепа, споменавам, че вече доверих своето участие на колегата!Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е.

1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
Xeku написа:Руди, чети всички страници, бре човек!rudolf написа:п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?
Легенда: лично=лично съобщениеproscrip написа: Който желае да ми прати лично, да му дам банка и сметка
хехехе аре стига. В нашата фирма парите се превеждат по три начина. В кеш, в брой и на ръка. Това с банковият превод е мръсна дума! Днес или утре давам едни кинти на Джейми и той да му мисли;) Толкоз от мен;)

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Xeku написа:Миналата година колегата proscrip се нагърби не само със задачата да събере парите, но и да извърши пазаруването, опаковането и изпращането на подаръците. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... sc&start=0 Справи се перфектно и ето, че и тази година отново има желание (поради липса на друг) да се заеме с тази благородна задача. От личен опит знам, че това е трудно, времеемко и неблагодарно задължение, нямаше да е лошо да има по-голяма инициативност и сред другите хора, но както и да е. Иначе, за събирането на парите в четвъртък и изпращането им накуп, лошо няма, ще се спести от банковите такси, ако сте сериозни мога да почакам дотогава, добър повод да посетя сбирката, иначе мислех в понеделник да пращам, вече имам сметката...
Има една неточност, колега....
Парите събираше cj - аз само отидох да ги взема, за да напазаря, моля не ме натоварвайте с чужди заслуги

неки, драсните в темата за редовната среща на форума че срещата този четвъртак ще бъде посветена на това за който желае и има време,,, напиши го ти че имаш авторитет а аз само глупости пиша..Xeku написа:Така си беше, варненците ни отсрамиха миналия път, май и сега така ще стане!proscrip написа:
Има една неточност, колега....
Парите събираше cj - аз само отидох да ги взема, за да напазаря, моля не ме натоварвайте с чужди заслуги
оки,,,аз в четвърктак съм там
не ги давайте на джейми - той е състрадателен само към леки жени и мустакати фрезисти:)diver написа:Xeku написа:Руди, чети всички страници, бре човек!rudolf написа:п.с. можя да съм пропуснал но досега не съм видял никъде сметка по която да се преведе нещо?
Легенда: лично=лично съобщениеproscrip написа: Който желае да ми прати лично, да му дам банка и сметка
хехехе аре стига. В нашата фирма парите се превеждат по три начина. В кеш, в брой и на ръка. Това с банковият превод е мръсна дума! Днес или утре давам едни кинти на Джейми и той да му мисли;) Толкоз от мен;)