Само да питам-това нареждане само за дизеловите двигатели ли се отнася или и ние с трицилиндровите бензинови трябва да го изпълним?А и ако продължават оплакванията срещу оторизирани дилъри от най-различни региони на милата Родина дали и самите дилъри няма да се наложи да търсят свободни паркоместа пред гореупоменатата патриаршия?мехаННика написа:Като модератор нареждам: Всички форумни двигатели да бъдат измити и снимани в едноседмичен срок. Тези с разноцветните въздуховоди да се подредят за смяна пред Арменската патриаршия. laugh.gif
Да разбирам ли, че и ти* си лекар?dracunculus написа:... Знам, в нашата професия обичаме да се увличаме в перфекционизъм (самият аз следя всяка пъпка по королата ми, мия я повече от необходимото, засичам разхода на всяко зареждане и държа сметка за всеки 200мл в повече изразходено гориво), но чак толкова не е нужно...
Чак пък забележка - повече прилича на похвалаdracunculus написа:.... Сори за малко острия тон, ма смятам забележката ти за малко неуместна.
Извинявам се, че се намесвам в новата под- тема за формата на обръщение,dracunculus написа:Ми, Колега, да Ви кажа погледнах си и моя въздуховод и изглежда по същия начин като Вашия, лепи прахта, а е оригиналния на 100%. По отношение на разхода, другите мисля вече са Ви обяснили- това е мнооого субективен фактор, за пример моята кола продължава да ме изумява понякога доста негативно, точно в следвашия момент доста позитивно... в рамките на над 1,5л отклонение според конкретните условия на експлоатация.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 7 госта