Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
-
El Camino
Мнение
от El Camino » 04 Мар 2005 17:38
El Camino
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 04 Мар 2005 20:11
btw, do nas na benzinostanciata veche ot niakolko meseca stoi takava sastata Celica-Supra, dori e sastia cviat i e s nadpis For Sell

->
ALTEZZA
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 04 Мар 2005 21:11
ALTEZZA написа:btw, do nas na benzinostanciata veche ot niakolko meseca stoi takava sastata Celica-Supra, dori e sastia cviat i e s nadpis For Sell
Grozna e gorkata?!?

... no s edin ideen tune moje da stane po-efektna osobeno muzunata! biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
punkara
Мнение
от punkara » 04 Мар 2005 21:15
Japanese_fever написа:ALTEZZA написа:btw, do nas na benzinostanciata veche ot niakolko meseca stoi takava sastata Celica-Supra, dori e sastia cviat i e s nadpis For Sell
Grozna e gorkata?!?

toya model izglezda grozen na snimka, viz go realno i shte ti ostanat ochite!
garantiram ti!
na taya i smenyash 4M-E dvigatelyat sus 7M-GTE i nyama koi da te stigne!

punkara
-
El Camino
Мнение
от El Camino » 04 Мар 2005 21:32
punkara написа:Japanese_fever написа:ALTEZZA написа:btw, do nas na benzinostanciata veche ot niakolko meseca stoi takava sastata Celica-Supra, dori e sastia cviat i e s nadpis For Sell
Grozna e gorkata?!?

toya model izglezda grozen na snimka, viz go realno i shte ti ostanat ochite!
garantiram ti!
na taya i smenyash 4M-E dvigatelyat sus 7M-GTE i nyama koi da te stigne!

Освен това е от най - грозните biggrin.gif - дето цената им се качва ей така, както си седи или както си я караш biggrin.gif . Има и едни такива мноо грозни и стари мерцедеси дето водят класациите за най - скъпа кола на планетата

El Camino
-
PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение
от PAKETA_1 » 04 Мар 2005 22:04
na toia sait mene me vpechatliha snimkite na mk2-ta. ima edna chervena koiato e super ama taia chernata deto El Camino ia e postval e napravo zoveshta....i mnogo me kefi kak otzade pishe s golemi bukvi supra....
punky, ti zamisliash li se za tzviat? emash veche chervena...kvo she kajesh za taia chernata?
-
Прикачени файлове
-

- MK2_black_front.jpg (287.78 KiB) Преглеждано 4138 пъти
-

- MK2_black_back.jpg (379.66 KiB) Преглеждано 4138 пъти
-

- Kakto kazva bashta mi "Za strah da ia galtash"
- Toyota_Supra_red_MK2.jpg (116.09 KiB) Преглеждано 4138 пъти
PAKETA_1
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 04 Мар 2005 22:25
do PAKETA_1, kogato kachvash snimki koito veche se namirat na niakakav adres v neta, niama nujda da gi kopirash na tvoia komputar i teparva da gi kachvash tuk. prosto s Properties vij adresa na snimkata, Copy-rai go nego(toi ste zavarshva ili na .jpg ili .gif) i go Paste-ni tuk mejdu [img]tuk%20pishesh%20adreasa[/img] i snimkata ste si izleze

->
ALTEZZA
-
punkara
Мнение
от punkara » 05 Мар 2005 17:46
PAKETA_1 написа:ALTEZZA

got it

ami oshte ne sum se zamislyal za cvyat. chernoto mi haresva na tazi kola, no e adski trudno za podurzane v evropa, dujdove snegove, mursotiya, capa se mnogo....:(
shte vidya ima vreme i za svyat...

, za poveche mislya za turbinata, da si kaza pravo

punkara
-
Japanese_fever
Мнение
от Japanese_fever » 07 Мар 2005 05:05
4ernata Celica maj4e e s pensilvanski nomer, a i nqma preden. Te tam ne sa zaduljeni da slagat predna tabela.
Kak misli6 ALTEZZA?!?
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 07 Мар 2005 09:02
mi te mnogo ot statovete ne slagat predni nomera, za sajalenie v Illinois ni zadaljavat obache. inache az imam razni poznati det se uslushvat i karat bez preden nomer. to i az po edno vreme na Mercedesa mu biah magnal prednia nomer i slojih BG na negovo miasto, no posle go varnah istinskia nomer, reshih che niama nujda samo da davam povod na chengetata da me spirat, che vinagi moje da se setiat i za oste nesto kat taka ili inache sa me spriali.
->
ALTEZZA
-
Гост
Мнение
от Гост » 07 Мар 2005 23:30
ALTEZZA написа:mi te mnogo ot statovete ne slagat predni nomera, za sajalenie v Illinois ni zadaljavat obache. inache az imam razni poznati det se uslushvat i karat bez preden nomer. to i az po edno vreme na Mercedesa mu biah magnal prednia nomer i slojih BG na negovo miasto, no posle go varnah istinskia nomer, reshih che niama nujda samo da davam povod na chengetata da me spirat, che vinagi moje da se setiat i za oste nesto kat taka ili inache sa me spriali.
Pravilno si napravil.
Edin moj priqtel se uslu6va o6te s edno BMW, 6toto otpred deto trqbva da e nomera mu slojili o6te edna emblema na BMW su6tata kato tazi na kapaka, no do sega e otnesul 2 tiketa po $50

samo zaradi predniq nomer(6toto go nqma). Tiketa go slagat kakto si parkiral! laugh.gif
Гост
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 08 Мар 2005 09:06
da, chuval sam che iz Chicago slagat taka tiketi, na parkirala kola, stom e bez nomer i nagrada ot $50. te tez $50 se prijiviavat, problema e obache ako te sprat za lipsa na preden nomer i se okaje che si na 2 biri v sastoto vreme, baia ste se psuvam posle za lipsata mu, che nali znaesh kakvo stava tuk ako te hvanat piinal(da ne dava Gospod)
->
ALTEZZA
-
Гост
Мнение
от Гост » 12 Мар 2005 01:43
ami utre trugvam s vsichkite chasti za Germaniya, i po plan ponedelnik-vtornik, tryabva da sum na put sus suprata za italia, shte vzema i aparat s men, da snimam, che da pokaza vsichkite muki, predi da trugna sus suprata....
wish me LUCK!
do skoro,
punky

Гост
-
Japanese_fever
Мнение
от Japanese_fever » 12 Мар 2005 05:06
Anonymous написа:ami utre trugvam s vsichkite chasti za Germaniya, i po plan ponedelnik-vtornik, tryabva da sum na put sus suprata za italia, shte vzema i aparat s men, da snimam, che da pokaza vsichkite muki, predi da trugna sus suprata....
wish me LUCK!
do skoro,
punky

GOOD LUCK!
Ama kakvi li 6te sa tezi muki?!?
Vzemi si pomo6t!
Japanese_fever