Не си съвсем прав. Наличието на сервиз който уж е специализиран в дейноста монтаж на АГУ не е гаранция нито за качеството на работа нито за това колко добре ще работи колата после и в малко по-малка степен за безопасноста на АГУ-то. Казвам го защото и на двете ми коли урдебите са слагани в такива сервизи работещи в "сивия" сектор но разликата е че съм ходил там по препоръка и отделно на това преди да закарм колата съм се видял с човека да разбера колко точно му е желанието да си свърши добре работата. Да аз имам хич не лоши познания по АГУ-та защото навремето си ги правех сам но вече нямам времето и желанието. Не всеки може да ги прецени тези работи и затова уж има специализирани сервизи където плащането на по-висока цена би трябвало да е гаранция за нещо, но както винаги в Булгаристан това не е точно така.Akima написа:Най-страшното в момента е,че има много "нелегални" сервизи,който предлагат ниски цени за сметка на качеството на материалите и правилния монтаж на уредбата.
По контрабандни канали в страната влизат знайни и незнайни китайски,корейски и турски компоненти,който не отговарят на нито един стандарт по света и допълнително повишават риска.
Като се вземе предвид,че много от "монтажниците" нямат останали в главите си дори гимназиални познания по физика и химия не е учудващо,че стават инциденти.
Реално по дейноста на АГУ-тата има малко наредби и една камара добри практики и читави компоненти.