И BOz от опитът ви до сега (от както карате колата) можете ли, лично по ваша преценка да ми кажете плюсовете и минусите на модела и на вашата кола...ще ви бъда много благодарен

За сивата забравяш. Преди фейса е и не си заслужава. Черната по-става. Лично на мен много ме дразни тази "кожа" на подлакътника, която на всичките, които съм виждал, не стои добре, а и обикновено е в лошо състояние.RedGold написа: А да попитам някаква диагностика на място може ли да се извърши или от сервизното меню на дисплея? Или само с лаптоп и програма и да се закачи.
И BOz от опитът ви до сега (от както карате колата) можете ли, лично по ваша преценка да ми кажете плюсовете и минусите на модела и на вашата кола...ще ви бъда много благодарен
Поредният заблуден...Akima написа:Това не е кола за дълъг път - сега ще бъда "изяден с парцалите",но си е така.
Губи се предимството на регенеративното спиране например.
+1Akima написа:Това не е кола за дълъг път - сега ще бъда "изяден с парцалите"...
Това наистина не е вярно, особено ако връзваш "регенеративното спиране" като причина за неудобството. Като караш извънградско, реално не ти трябва регенеративно спиране, защото просто батерията почти не се хаби, че да ти трябва спиране, с което да я пълниш.Akima написа:Това не е кола за дълъг път - сега ще бъда "изяден с парцалите",но си е така.
Губи се предимството на регенеративното спиране например.
И с това не съм съгласен. Този факт, който го изтъкваш не е валиден за мен.Scott написа: Само че не заради регенеративното то спиране, все пак пътя не е равен през цялото време. Според мен този модел Приус има едни от най-неудобните седалки, повече от 20 мин и гърба се схваща отвратително.
Това само може да те радва. Но неудобството на седалката е обсъждано нашироко в повечето Приус форуми, така че е факт.BOz написа:И с това не съм съгласен. Този факт, който го изтъкваш не е валиден за мен...
"Проблема" който е много обсъждан е свързан главно със задните седалки. Това е една от причините те да се променят и да се вложат във фейс-а.Scott написа:Това само може да те радва. Но неудобството на седалката е обсъждано нашироко в повечето Приус форуми, така че е факт.BOz написа:И с това не съм съгласен. Този факт, който го изтъкваш не е валиден за мен...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта