Благодаря колега, то реално мисля има 2 ролки и 2 ремъка, поне това виждам аз ...ss_mitko написа:infrasonic написа:Здравейте, от няколко дни съм горд собственик на Корола Хечбек 2.0D4D 116 коня. 2003-та година.
Честито колега.http://www.youtube.com/watch?v=4dzkKeBmKeginfrasonic написа:Не можах да намеря информация за сваляне на таблото, а днес доста търсих, трябва да проверя копчетата под СД-то, че някой искат доста сила, за да се задействат.infrasonic написа:Може ли да попитам и кое точно ми трябва за закупуването на части, кой номер? cde120l-dhmnxw или Е12U, или дългия SB1KW28E90E031127Всички филтри, масло, водна помпа, всички ремъци и ролки. Това са задължителните неща.infrasonic написа:Също така какво съветвате да сменя сега след закупуването : ролки, ремъци ( но всички ли ? ) всички филтри, водна помпа и масло.
Моето табло е малко по различно и нямам тези врътки, та не знам дали ще стане така, инак и аз го видях това клипче.
Ето какво е таблото -

От копчетата само A/C, OFF и Auto работят безпроблемно другите искат сила за да зацепят ( FRONT, REAR, MODE и въртенето на въздуха) инак на горе всичко е ОК.
Мерси отново за отговора.
ЕДИТ: Ще съм адски благоредн ако някой сподели точно имената на ролките и ремъците б.р пистов ремък, ангренажен ремък, обтяжна ролка и .. ?
Мерси отново на всички колеги.