Здравейте имам един въпрос за амортисьори
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Здравейте имам един въпрос за амортисьори
Казах ти - със здрави брат, нека съм луд, аз казвам ясно, не желая да намесвам точно в такива неща другите хора, а и те не изгарят от желание.... Така че можеш си говориш квото искаш, това не го прави частния случай 100% вярно за всичко и всеки... Точка по въпроса, нямам кво повече ти кажа, ти и преди по телефона си ръсеше подобни глупости, затова и те оставих да си правиш каквото ти е кеф.... 

Взе да му лъсва на Кухчо г...
Егати безработният "бизнесмен" ......по цял ден обикаля градовете и пробутва на хората части от добро съмарянско сърце... Търгаш на дребно ....
Егати безработният "бизнесмен" ......по цял ден обикаля градовете и пробутва на хората части от добро съмарянско сърце... Търгаш на дребно ....
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
сПЕДИторе, ти пак ли събра сили да сереш ....
http://www.youtube.com/watch?v=fYJheIZpjmI
Мъка мъкаа... повече нямам кво ти кажа.... материалистче мило...
http://www.youtube.com/watch?v=fYJheIZpjmI
Мъка мъкаа... повече нямам кво ти кажа.... материалистче мило...
Не знам за материализма , едва ли и тази дума знаеш какво точно означава , но не аз се опитвам по цял ден да пробутам нещо на някой колега да изкарам 50 лева ...
Първосигналните ти и елементарните реакции показват че съм прав , и показват истинската ти същност много по добре отколкото което и да е мое мнение в този форум
Истината боли нали , особенно като я разберат и другите
Първосигналните ти и елементарните реакции показват че съм прав , и показват истинската ти същност много по добре отколкото което и да е мое мнение в този форум

Истината боли нали , особенно като я разберат и другите

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa .... ти верно се имаш за нещо специално бре момче.... трябва ти помощ, определено laugh.gif Ако искаш, бившия шеф психодиспансер ми е приятел, мога да ти помогна и за това... Случайно, виж как ще се навържат нещата, даже може и теб да пооправим
То няма нищо случайно де, но това друга тема...
П.П. Колкото до мен, аз никога не съм се правил на това, което не съм, нито пък ти си открил топлата вода... А до това кое защо и как го правя, има достатъчно изписано.... Със здраве /психично/ да си останеш муце... Явно нищо не ти попила главицата и от песен дори ....

П.П. Колкото до мен, аз никога не съм се правил на това, което не съм, нито пък ти си открил топлата вода... А до това кое защо и как го правя, има достатъчно изписано.... Със здраве /психично/ да си останеш муце... Явно нищо не ти попила главицата и от песен дори ....

- raider_yaris
Не ме интересува кой колко пари ще спечели. За мен е важно дали тези KAYABA предлагани от колегата имат нещо общо с истинските амортисьори или са някаква реплика. Мой колега такива MONROE сложи, че моите на кухненсия шкаф държаха повече. Знам, че MONROE (истинските) са доста добри, но тези не знам къде ги бяха произвели. Чувам, че и на BILSTEIN започнали да им правят ментета, но само съм чувал, никой около мен не си е слагал такива засега.
Дано колегата пуснал темата не се е отчаял от форума.
Поздрави
Дано колегата пуснал темата не се е отчаял от форума.
Поздрави
Tokyo Drift :-)
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
KAYABA от Косер съм купувал няколко пъти и всичките държат, мойте са над 2 години и над 60 000км, а аз дупките ги избягвам .... по-рядко от нужното laugh.gif Така че да, истински са, досега не съм имал проблеми с тях. А Монро са си гаднички от много години - последно на един джип ги сменихме три пъти и след това си взехме нови друга марка. А че колегата се е отчаял от форума, можеш да си повече от сигурен....
- martod
А тъй, оплюй сега сериозно Монро (понеже ти не предлагаш такова), точно това е начина .. laugh.gifMe4oKyX написа:KAYABA от Косер съм купувал няколко пъти и всичките държат, мойте са над 2 години и над 60 000км, а аз дупките ги избягвам .... по-рядко от нужното laugh.gif Така че да, истински са, досега не съм имал проблеми с тях. А Монро са си гаднички от много години - последно на един джип ги сменихме три пъти и след това си взехме нови друга марка. А че колегата се е отчаял от форума, можеш да си повече от сигурен....
Как няма да се отчая човека, като сигурно и той като много други чете по няколко форума ..
Как например в Ауди форума в една тема точно за амортисьори, всички сложили от прословутата Каяба съжаляват, всеки сложил Монро, Закс, Билщайн е доволен, а тук се оказва, че е обратно ..
А като гледам, доволния си само ти

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Не мисля,че той плюе Монро заради нещо друго,а заради това,че са боклуци. Доколкото прочитам и човекът със Селиката ясно каза,че няма добри отзиви за Монро. Аз същото казвам - с Монро съм на старата Корола и 2 от 4-те изпуснаха след има-няма 50 000км. Даже единият май и по-рано- защото точно мина гаранцията и изпусна - съвпадение, но неприятно. При това са купувани от Хеед, гаранцията беше в Полмо-авто. Така,че са оригинални. Но много ниско-качествени.martod написа:А тъй, оплюй сега сериозно Монро (понеже ти не предлагаш такова), точно това е начина .. laugh.gif
Как няма да се отчая човека, като сигурно и той като много други чете по няколко форума ..
Как например в Ауди форума в една тема точно за амортисьори, всички сложили от прословутата Каяба съжаляват, всеки сложил Монро, Закс, Билщайн е доволен, а тук се оказва, че е обратно ..
А като гледам, доволния си само ти4 страници тема и никой не подкрепи мнението ти за Каяба ..
За Каяба - като имаш предвид,че Каяба е най-големият производител и доставчик на амортисьори за първично вграждане, прави си сметка дали са лоши. Аз лоша дума за Каяба още не съм чул. Амортисьори като Бенджи,Закс и звездния принц не искам да коментирам. Билщайн пък още по-малко,особено когато става въпрос за Каяба.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
martod - ти нещо се жегна, пък не разбирам за какво !? Или и ти се присъединяваш към болните фантазии на Сфинчо ?!?? АЗ не съм ги оплюл, казвам какъв ми е опита. Аз НЕ предлагам части, защото съм вносител или магазни, а защото мога да помогна на колега с отстъпка... Ама що толкоз ви бърка по дупките този факт - нещо не ми е ясно... Мен ми е кеф, давам отстъпката, а де викаши Митрович, че ще се вкарам у филм, май беше прав.... Скоро време ще има цени с отстъпка, ще ги тормозя за МАХ такава където имам връзки, но ще са само за ЧЛЕНОВЕ на Клуб Тойота България .... И така ще си решим проблема. Клуба поне си е дружество с нестопанска цел и там няма кво да реват всички мрънльовци.... Ай със здраве, ползвайте каквото ви душа сака, мен ми е много гадно като нямам грижи с колите, горят по-малко от всичките други такива и частите си ги взимам на нормални цени... Пък щом е толкоз дразнещо, който иска помощ ще пита. Като искате да си трошите парите по оТОРизирани сервизи - be my guest - see if I care.... Един умен човек едно време ми каза - да е к*р да му го навреш, ама акъл не можеш.... Всеки да си търси спасението, давайте сега да видим как ще ви "оправят" оторизираните... ред сълзи, ред сополи....
I'm outta here! PEACE
I'm outta here! PEACE

- martod
Твоето мнение за всичко що е произведено в Европа го знаем наизуст .LEXUS написа:
За Каяба - като имаш предвид,че Каяба е най-големият производител и доставчик на амортисьори за първично вграждане, прави си сметка дали са лоши. Аз лоша дума за Каяба още не съм чул. Амортисьори като Бенджи,Закс и звездния принц не искам да коментирам. Билщайн пък още по-малко,особено когато става въпрос за Каяба.
Само да те подсетя, че тези които правят Бенджи,Закс и Билщайн, са малко по Европейци от Чехите, които произвеждат въпросната Каяба .
И още един жокер, друг път като ти трябва Монро, го купувай от Тех-ко, издържат много повече от 50к. и почти винаги надживяват гаранцията с години ..

Не съм се жегналMe4oKyX написа:martod - ти нещо се жегна, пък не разбирам за какво !? Или и ти се присъединяваш към болните фантазии на Сфинчо ?!?? АЗ не съм ги оплюл, казвам какъв ми е опита. Аз НЕ предлагам части, защото съм вносител или магазни, а защото мога да помогна на колега с отстъпка... Ама що толкоз ви бърка по дупките този факт - нещо не ми е ясно... Мен ми е кеф, давам отстъпката, а де викаши Митрович, че ще се вкарам у филм, май беше прав.... Скоро време ще има цени с отстъпка, ще ги тормозя за МАХ такава където имам връзки, но ще са само за ЧЛЕНОВЕ на Клуб Тойота България .... И така ще си решим проблема.

Изобщо не са му болни фантазиите на Сфинчо (както го наричаш) защото е прав за отстъпките и сервизите ..
Пожелавам ти успех в борбата за отстъпки и дано си решите наистина проблема, ама на дали ..
Никога няма да извоюваш отстъпки като за сервиз, който почти всеки ден купува амортисьори от даден доставчик, а ти като клуб, я вземеш в месеца 1 чифт, я не ..

Да не говорим пък за опита, който при теб е от няколко коли и няколко амортисьора, а при сервизите става дума за стотици коли и десетки марки амортисьори ..
Та само от личен опит е малко трудно да се определи, кои амортисьори стават и кои не ..

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Пак си говориш на база - така си мисля ..... А реалността няма нищо общо... .Но както и да е. Аз друго не мога да разбера - като толкоз хора имате отстъпки на толкоз места, що не вземете да помогнете на някой !?!? Или просто сте над тия неща и да помагаш е за тъпаците !?? Викаш "балъците" да се спасяват, кат не са отворено като теб и Свинчо.... Трагедия .... Повече няма кво да кажа.
А сервизите, от които имам поглед не е един, ама кво разбирам аз, със смешния ми личен опит от два амортисьора... Ха да видим, вие двамата, дори тримката от каква помощ ще сте на хората или "балъците" както вие ги виждате.... Свинчо утепа коня с бясна помощ, тип - проЗД си ама ще ти кажа ко да праиш - вече две пъти поне...
ХВАЛА ВАМ! Помагайте с многото ви опит и безкрайни отстъпки сега, аз ще си мълча и ще гледкам само
А сервизите, от които имам поглед не е един, ама кво разбирам аз, със смешния ми личен опит от два амортисьора... Ха да видим, вие двамата, дори тримката от каква помощ ще сте на хората или "балъците" както вие ги виждате.... Свинчо утепа коня с бясна помощ, тип - проЗД си ама ще ти кажа ко да праиш - вече две пъти поне...
ХВАЛА ВАМ! Помагайте с многото ви опит и безкрайни отстъпки сега, аз ще си мълча и ще гледкам само

От Майка Тереза насам, не съм чувал за много хора да помагат безкористно на хората .
Може и да има но не и в областа на автоджамбазите и свързаният с тях бизнес
Добре че се пръкна ти да ощастливиш масите с евтини авточасти за бог да прости
Както ти казах ,ти си търгаш на дребно който работи не на принципа на Майка Тереза ,а на принципа комисионната в джоба
Сигурно няма потреибител във форума ,който да е питал за нещо и ти веднага да не си му предложил "безплатните" си услуги
Може и да има но не и в областа на автоджамбазите и свързаният с тях бизнес

Добре че се пръкна ти да ощастливиш масите с евтини авточасти за бог да прости

Както ти казах ,ти си търгаш на дребно който работи не на принципа на Майка Тереза ,а на принципа комисионната в джоба

Сигурно няма потреибител във форума ,който да е питал за нещо и ти веднага да не си му предложил "безплатните" си услуги

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
-
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 19 пъти
Не си чувал. щото в такава среда явно живееш! Това още 1 път доказва колко си ограничен...
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
SFINKS написа:.......... тръъъц .....