Toyota Avensis 2.0 D-4D 2004-5 година
Момчета някакви идеи от къде мога да си намеря пластмасовият капак за предно ляво огледало .По моргите не искат да го продадат отделно от огледалото а искат от 150 до 250 за огледало . В тойота плевен ми искат 80 лева за капака но забравих да попитам дали се предлага в цвета на колата ми . Някакви идеи за нещо по евтино ? Или за взаимнозаменяеми капаци от др модели коли ?
-
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Индикаторите не са на капака, а на тялото на огледалото. Ако си вземеш такива капаци ще си имаш много хубави дупки.carrion написа:Намерих от колегите капак за 32 лв , но не съм го поръчал още . Исках само да попитам Капаците без и със мигачи едни и същи ли са на размери и възможно ли е да си взема с мигачи и да ги монтирам по някакъв начин на моите огледала които са без мигачи и да се прекарат кабели за тях .

- iceman1234
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Зад жабката.
като отвориш жабката от дясно има амортисьор за плавното спускане. той е захванат за жабката с винт (звезда) маха се, после притискаш страниците на жабката навътре (има два зъба които влизат в таблото) и жабката пада на долу....
зад нея ще видиш моторчето за парното и кутията на филтъра.
лесно е
като отвориш жабката от дясно има амортисьор за плавното спускане. той е захванат за жабката с винт (звезда) маха се, после притискаш страниците на жабката навътре (има два зъба които влизат в таблото) и жабката пада на долу....
зад нея ще видиш моторчето за парното и кутията на филтъра.

лесно е

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Здравей , още преди няколко седмици си купих 2 предни . Благодаря ти все пак .aznasko написа:Здравей те. Мога да помогна, ако още трябва, с ляв амортесиьор, свален от моята кола.
Имам един въпрос . Колата я имам от няколко месеца . Не бях обърнал внимание на един детаил / дефект . Както си карам на 2-ра примерно и ускорявам плавно до към 3500 оборота на 1 място се усеща като хълцане , за секунда спира да ускорява и после си продължава . Парли , работи си добре ускорява си добре , всяка седмица и въртя по 350-450 километра . От както я взех съм и сменил само масло 5в30 + маслен филтър ( само за тях имах пари ) .