Проблем с предимяване 7А FE

mirott
Благодарил/а: 15 пъти
Получена  благодарност: 19 пъти

Re: Проблем с предимяване 7А FE

Мнение от mirott » 09 Авг 2012 09:13

мехаННика написа:Petar-e,кумир мой, с форуми и квартални жигуладжии рано или късно стигаш дотук. 4A-FE и 7A-FE след 200х км почват да горят масло, като оставим това което евентуално разливат. Син дим трудно може да се види отзад. С едни сегменти и ремонт глава стават почти като нови в повечето случаи ако не се стискате за оригинални гарнитури и грамотни монтьори.
Викаш след 200 почват да горят? А мойта що не гори, да не е преебана нещо? Пък е бая над 200...Нещо май...а?!

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 09 Авг 2012 09:21

Плувай, плуувай пич..

mirott

Мнение от mirott » 09 Авг 2012 10:04

Бе аз си плувам, ама земи та кацни, стига фърча из облаците... biggrin.gif

mirott

Re:

Мнение от mirott » 09 Авг 2012 10:27

KingSteve написа:
Pioneer_ написа:Не се притеснявай, харчат си масло, особено след 4 хил. оборота. Аз на мойта и правих основен ремонт, всичко смених и пак си харчи :)
Аз ли съм най-големия късметлия biggrin.gif От 3 години го карам този мотор и грам масълце не ми пипва. На щеката мръдва 3 до 4 мм от смяна до смяна. Никога не съм доливал. Карах я 2 год. с Mobil 10W40. Сега съм с Total Quartz 5W40 и него не го бара даже.

Не е наред двигателя и синия дим е показателен за това. При мен отзаде не се вижда нищо на тихи обороти.
Не си само ти - и моята е така! Но според мехаННика нашите са не в ред, щото ТРЯБВА да горят масло! И се чудя дали да не я закарам в "оторизиран" сервиз да я погледнат свестни мехаННици, да ги моля да ми я приведат в нормален вид! Демек да ми я накарат да погорва масълце! Те са способни-доказвали са ми го много пъти, за радост на служебни коли biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !

Публикувай отговор