Total 7000

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 22 Мар 2011 07:26

mitoko написа:
nowyaris написа:
mitoko написа:stat oil Lazer way 5w40 пълна синтетика е синтеттично и е евтино, това е моя съвет, ако си земеш туба от 5 литра още далавера :thumbsup:
Прочетох за марката,тук хубаво-там лошо.Искренно ти благодаря за предложението,но отивам на BMW 5W30 LL-04.Ако осера нещо,Вие сте първите,които ще научат. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
колата си е твоя, но ако твърдо си решил за 5в30 виж АМСойл AMSoil Signature Series 0W-30 http://www.magnaoil.com/catalog.php?p=11
Колега,това е информация,за която наистина ти благодаря от сърце.Нямах представа , че до задника ми в Шумен има представителство на тази изключително популярна в САЩ марка двигателно масло.Още другата седмица ще ги открия в Шумен и ще споделя.Досегашните ми варианти за сега отпадат :thumbsup:

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 22 Мар 2011 11:18

за нищо все пак американско е по-добре от БМВ tongue.gif и има кажи (на фирмата) малко да си оправят сайта и да сложат цени... да знаеш, че благодаря на пия smile.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 22 Мар 2011 14:25

jim_beam написа:
що така,някои карат с такова по 60к от смяна до смяна.тия масла определено са най-добрите,въпроса е дали си заслужава тая гимнастика,ако човек ще го сменя на 10-15k.
но бмв маслото дори като цена е много добре,а може доста повече от не-long life такива,какво по-хубаво! :thumbsup:
Явно разбирането на някой доста прости неща е изключително труден процес .

nowyaris

Мнение от nowyaris » 22 Мар 2011 21:20

mitoko написа:за нищо все пак американско е по-добре от БМВ tongue.gif и има кажи (на фирмата) малко да си оправят сайта и да сложат цени... да знаеш, че благодаря на пия smile.gif
Вече питах-към 24 лв е малко под литър-1/3 галон.Връзват се нещата.Прочетох де що мога на кирилица-маслото е перфектно,само дето при нас е неизвестно.То "благодаря" и аз не пия,ама нека малко да светнат нещата/да дойдат щъркелите/ и двамата ще пием ЗАГОРКА./поста ми има продуктово позициониране/.

nowyaris

Мнение от nowyaris » 22 Мар 2011 21:27

Bass_Man написа:
jim_beam написа:
що така,някои карат с такова по 60к от смяна до смяна.тия масла определено са най-добрите,въпроса е дали си заслужава тая гимнастика,ако човек ще го сменя на 10-15k.
но бмв маслото дори като цена е много добре,а може доста повече от не-long life такива,какво по-хубаво! :thumbsup:
Явно разбирането на някой доста прости неща е изключително труден процес .
Може би си прав,но така не се говори.DIVER-а отдавна го няма.

mitoko

Мнение от mitoko » 22 Мар 2011 22:09

nowyaris написа:
mitoko написа:за нищо все пак американско е по-добре от БМВ tongue.gif и има кажи (на фирмата) малко да си оправят сайта и да сложат цени... да знаеш, че благодаря на пия smile.gif
Вече питах-към 24 лв е малко под литър-1/3 галон.Връзват се нещата.Прочетох де що мога на кирилица-маслото е перфектно,само дето при нас е неизвестно.То "благодаря" и аз не пия,ама нека малко да светнат нещата/да дойдат щъркелите/ и двамата ще пием ЗАГОРКА./поста ми има продуктово позициониране/.
за сигнатуре серията ли е тая цена

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 23 Мар 2011 00:59

nowyaris написа:Може би си прав,но така не се говори.DIVER-а отдавна го няма.
Да но аз съм тук tongue.gif ! Колко струва това масло на БМВ , което е най-добро от всички други ? BMW никога по никакъв повод не са произвеждали масла !!! Няма да се учудя да се налива от същите варели от , които се налива и "оригиналното" Тойота масло . Което е най-доброто масло по-книжка .........

nowyaris

Мнение от nowyaris » 23 Мар 2011 21:45

Bass_Man написа:
nowyaris написа:Може би си прав,но така не се говори.DIVER-а отдавна го няма.
Да но аз съм тук tongue.gif ! Колко струва това масло на БМВ , което е най-добро от всички други ? BMW никога по никакъв повод не са произвеждали масла !!! Няма да се учудя да се налива от същите варели от , които се налива и "оригиналното" Тойота масло . Което е най-доброто масло по-книжка .........
BMW масло се налива от варели на които пише CASTROL.TOYOTA масло се налива от варели на които пише TEXACO.Нито БМВ,нито ТОЙОТА по някъкъв повод са произвеждали масла.Но със сигурност не се наливат от едни и същи варели.Разликата в цената е около 8 лв./л. в полза на масло БМВ,а в качеството на масло ТОЙОТА лично съм се убедил.За мен нещата са горе-долу ясни.В Петък на Шумен. :thumbsup:

nowyaris

Мнение от nowyaris » 23 Мар 2011 21:47

mitoko написа:
nowyaris написа:
за сигнатуре серията ли е тая цена
Каката не беше много компетентна.Живот и здраве в Петък ще съм абсолютно на ясно и ще пиша.

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 23 Мар 2011 23:13

И в крайна сметка колко му е цената ? Защото това с 8лв. нагоре/надолу нищо не ми говнори ! Иначе викаш ако взема един варел на , който пише кастрол и разливам на богато М10Д , като БМВ масло ще си много доволен и сигурен така ли ?

nowyaris

Мнение от nowyaris » 24 Мар 2011 07:28

Bass_Man написа:И в крайна сметка колко му е цената ? Защото това с 8лв. нагоре/надолу нищо не ми говнори ! Иначе викаш ако взема един варел на , който пише кастрол и разливам на богато М10Д , като БМВ масло ще си много доволен и сигурен така ли ?
Ами нали си от София.Бул."Гео Милев" го знаеш къде е.Магазина е в началото,малко след Румънското посолство."АУТОСИТИ".Иди и виж.

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 25 Мар 2011 00:54

Пич мен това масло не ме интересува и не смятам да си го купувам . Въпроса ми е обаче как може да дадеш 24лв. за някакво незнайно БМВ масло при положение , че във форума имаш цена на Мотул 8100 15лв./л. за туба 5л.?
Спецификации: ACEA: A3/B4 API SL/CF
Одобрения: VW 502 00-505.00 MB 229.3 Оpel GM-LL-B-025 Porsche A40 BMW LongLife-98
Айде кажи ми какъв човек си ти ?

Nixter

Мнение от Nixter » 25 Мар 2011 09:06

Bass_Man написа:Одобрения: VW 502 00-505.00 MB 229.3 Оpel GM-LL-B-025 Porsche A40 BMW LongLife-98
В тоя ред на мисли, аз да попитам защо Тойота нямат стандарт за малсо като тези? Опел имат, ГМ имат, ВАГ имат. По-непретенциозни ли са Тойотите към маслата? Защото така излиза laugh.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 25 Мар 2011 19:30

Браво на колегата един смислен въпрос в цялата тема :thumbsup: .

http://www.toyota.com/pub-share/pdf/EngOil&Filter.pdf

nowyaris

Мнение от nowyaris » 25 Мар 2011 20:19

Днес следобед актуална информация от МАГНАОЙЛ-Шумен/преписвам дословно от примерната стокова/:1.AMS OIL 5W30 Syntetic Motor Oil-1 Gallon-77.08 lw.,2.AMS OIL Ser 3000 5W30 Hevy Duty Diesel-1 Gallon - 107.32 lw.,3.AMS OIL AJA Signature Series SAE 0W30-1 Gallon - 108.50 lw.,4.AMS OIL Synthetic 5W40 Engine Oil - 5 litra - 96.84 lw.,5.AMS OIL Syn Premium Diesel Oil 5W40 - 1 Gallon - 84,98 lw.Всички тези цени са с ДДС и издават фактури без проблем.Куриери с наложен.Не съм ходил в САЩ,ама изглежда супер оригинално.На място като отидеш са изключително любезни.По техни думи 5W40 в петлитрова опаковка е специално за европейски двигатели и е най-продаваното им масло.От мен толкова.Аз лично вече съм собственик на един галон от позиция "1". :thumbsup:

Публикувай отговор