Какво общо има маховика с двигателя ?cargobg написа:Ахаха това ми напомня, като се прееба демпфера на маховика и оня от Тойота вика "перфектен двигател, ама дава един дефект от време на време".![]()
![]()
![]()
![]()
Daria написа:Това са им любими реплики.Иначе ако успея да реша проблема до месец ще си я задържа.А иначе истината е, че бях много доволен от колицата и както съм я подкарал с тия части и майстори почти 30% сам я обновил.Сега чакам поредната част " дебитомер" и да видим какво ще стане.А на колегата струва си пробваш кат всичко е наред са страхотни автомобили.
Тоа въпрос го задай на тоа дето ми го каза това, и това е приемчик във Тойота.Bass_Man написа: Какво общо има маховика с двигателя ?
Пасат 2008-ма на 40 000км е за маховик в момента и ?
Бах маа му,не съм ходил към Пампорово близо година, ама кога се е отдалечило с 40 км. от София ?...cargobg написа:
Поне лично от моя Авенсис 2.0L D4D съм изключително доволен за здравина на окачване и малък разход Пампорово - София на Църна Маца пише 3.2л/100км. това е за 270км.
Какви са тия 6/100 може ако е градско, те по книжка(http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10915.html и дават 4.8/100 извънградско.martod написа: защото повечето пишат в темата за разход, почти двойно на твоите показания, т.е. около 6/100 ..
Сигурно са те мислили за тираджия!
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 3 госта