Може да е слаб акумулаторът, може и с времето да е заминал, батерия е все пак. Ако е така, то зимата може и съвсем да загине. Пробвай примерно от предната вечер да спреш всички консуматори (радио, климатик/парно) и т.н. и преди палене да не пускаш фарове и други консуматори, изчакай 5-10 секунди и така пробвай да запалиш. Свещите може и ни една да не работи, по книжката ги дават на 90к км да се сменят, моите вчера ги смениха на ~176к, едната беше заминала, но това не значи, че другите работят нормално. Всеки, който има малко повече познания може да ги премери (аз нямам и за това я закарах на добри хора да ги премерят една по една

) .. Март месец смених SCV, не съм се занимавал да го чистя, разглабям т.н. смениха го, настройваха (беше по-различен от стария) обаче заради него колата палеше трудно, понякога не палеше. Иначе този клапан който са свалили да не би да е EGR-а, защото той отваря и затваря?

Смених преди клапана и акумулатора, защото бях решил, че е от него, но нито са го проверявали нищо нищо.. та би било най-пълноценно ако оставиш колата в доверен сервиз и ги помолиш да пренощува там, сутринта като е по-студено да я закачат и да я запалят, за да видят кое може да е проблемът

Toyota Corolla E15 2.0 D4D 2007 1AD-FTV 126 к.с.