ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ТОЙОТА СЪБОР 20.09.2009
- Georgimitrovich
Да може, нали някаква част от Субаро е на Тойота. Записвай се и идвай не се притеснявай, ако имаш и други познати субаристиDANIEL написа:edin vupros ... s subaru moje li da se u4astva ...

Записването и плашането става в деня на събора, на пистата.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Ако успея да дойда и аз ще съм със Субару, че жената не ми дава Тойотата...Georgimitrovich написа:Да може, нали някаква част от Субаро е на Тойота. Записвай се и идвай не се притеснявай, ако имаш и други познати субаристиDANIEL написа:edin vupros ... s subaru moje li da se u4astva ...може и тях да поканиш. Несъм пускал тема в субару форума, защотото нямам регистрация там, пък и незнаем как ще реагират хората, да не се обидят нещо.
П.П. Митрович, ако може с нещо да ти помогнем свиркай.
Не ни трябват какви да е субаристиGeorgimitrovich написа:Да може, нали някаква част от Субаро е на Тойота. Записвай се и идвай не се притеснявай, ако имаш и други познати субаристиDANIEL написа:edin vupros ... s subaru moje li da se u4astva ...може и тях да поканиш. Несъм пускал тема в субару форума, защотото нямам регистрация там, пък и незнаем как ще реагират хората, да не се обидят нещо.

П.С ако някой изявени прецедатели на Г*И дружинки не ме разсейват мога да дойда и аз laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
мене пък ме кефи със О и със ударение на У-тоFido Dido написа:Много бих се радвал, ако колегите със СубарУ ще се присъединят.

сУбаро, мАрица, кОмари

Разбира се че колегите със Субару са добре дошли, просто си имаме закачка със Даниел. Ако Митрович каже - мисля че може да организираме тема в субару форума и да са поканени официално, така или иначе и те са достатъчно малко за да се организират самостоятелно за писта...
П.С. О-то е правописна грешка, признавам си, първо съм го написал правилно

Колеги понеже проследих поседните постове и реших да пусна тема в субару форума, за да ги поканя ако има желаещи от тяхна страна.Надявам се да откликнат на поканата за да се съберем повече хора.Също така и да няма хора от форума който да се разсърдят от отправената покана към колегите от субару клуба.Ето линк към тяхния форум
http://subaru.bg/forum/viewtopic.php?t=4019
http://subaru.bg/forum/viewtopic.php?t=4019
- Georgimitrovich