Celica meeting 10 Октомври паркинга пред MALL В.Търново
- CybeR_SurfeR
-
- CybeR_SurfeR
и аз идвамCybeR_SurfeR написа:Pi6ete me organiziransamo mi kajete data,4as i cena ...
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- пл@мен5445
- Обратна връзка:
eeeeeeeeeee tva mqsto e mn. dobro !!!!!
A pistata daleko li e ot mqstoto kade se namira dolo-gore ????

Toyota Celica 2.0 GTI 16V T18
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
-
Пистата е на 20 км от Търново, но аз се сетих за едио друго място, което е много по яко от тази писта. Става дума за летището в Горна Оряховица. То е съвсем близо, на около 10-12 км. от мястото за спане. Излишно е да ви описвам за какъв асфалт става дума на летището и за каква писта! Може да си рязкаме на воля, стига да разрешат. Ще проуча как стоят нещата за там и ще пиша.
- CybeR_SurfeR
-
Да, два са! Първоначално идеята ми беше за комплекса Ксилифор и отидох да питам там, но след това минах през Лесопарка и след като от рецепцията ми казаха, че хонда са били там и варианта Ксилифор отпадна. Разстоянието между двата комплекса е 1.5 км. Разликата е в цените - в Ксилифор е по скъпо, а базата е горе долу една и съща. Няма проблем да се отиде през деня на Ксилифор. Там паркинга също е много голям. Там е и изкуственото езеро. BMW се събираха там преди 4 г. В общи линии може да се спи в Лесопарка, а да се обикаля и покрай Ксилифор, Арбанаси, Горна (летището, ако стане!) и Търново ест.
. Всички тези дестинации са на малки разстояния едно от друго. самия път между тях е само виражи и няма никакви дупки!
За летището първо ще питам майка ми дали не познава някой, който може да съдейства, ако не - ще ида сам на място ииии...ако стане и аз мисля, че ще е супер!

За летището първо ще питам майка ми дали не познава някой, който може да съдейства, ако не - ще ида сам на място ииии...ако стане и аз мисля, че ще е супер!
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Колеги, аз предлагам да се проучат и двата комплекса, защото не се знае колко ще сме и дали само единият комплекс ще има капацитета да ни побере. Аз, например, искам цяла стая ( с двойно легло
), и ако всеки си вземе по една стая, надали ще ни стигнат.
Имаме време, та да проучим по-подробно за да няма изненади после.
Въпроси, които колегата да пита и за двата комплекса:
- с колко стаи разполагат: двойни, единични; за апартаментите ще направят ли остъпка в цената, ако напълним хотела; и съответно цените на всеки вид стая,
- за колко време предварително трябва да се резервират,
- кога да се платят,
- ако предварително се плащат, как и на кого, сметки или подобни.
А със датата какво ще правим?

Имаме време, та да проучим по-подробно за да няма изненади после.
Въпроси, които колегата да пита и за двата комплекса:
- с колко стаи разполагат: двойни, единични; за апартаментите ще направят ли остъпка в цената, ако напълним хотела; и съответно цените на всеки вид стая,
- за колко време предварително трябва да се резервират,
- кога да се платят,
- ако предварително се плащат, как и на кого, сметки или подобни.
А със датата какво ще правим?
-
-
- CybeR_SurfeR