Стикери за София
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Ама скоро ще я пропуснеш!belchilov написа:Е аз не съм изпускал Ф1 повече от 10гspeedermarto написа:Има и още 1 проблем. Не знам има ли други F1 фенове, ама аз едвали ще мога преди 5, 5:30 да се довлека щото дивана климатика и ф1 ме чакат от 15:00DodoIwanow написа:Ми според мен миналата неделя си изкарахме доста добре и едва ли някой няма да дойде. По скоро трябва да привличаме още хора. Но възниква следния проблем... Последния път едвам се събрахме в онова заведение. Май ще трябва някой да пообиколи района и да потърси някое друго заведение...

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0002204
-
0888485464mitoko написа:ФОРУМЦИ може ли някой да си даде телефона за връзка като свърша работа в 18:00 да разбера къде сте???
Ама не съм много надежден щото в софия никга не знам къде се намирам.
Уважаеми съфорумници, бих искал да направя едно официално предложение.
Понеже всички са за формула1 ако искате да направим срещата от 17:30 или от 18:00, а не да отидат там 2 човека и да стоят и да чакат час и половина и останалите състезатели да се появят...
-
- Почетен Администратор
- juri_galev
Бях на изпит и станах рано.Аз в Ф1 съм за МАСА звучи ми добреKiki написа:Юри, ти не спиш пи бе, човек 5 05чjuri_galev написа:Та ти нали участваш там как да изпуснеш Ф1.Това беше твоята малка тайна към останалите съфоромци, но аз я разкрих съжелявам, че трябваше да го направя но време е твоята слава на пилот да блесне.Неделя ще стискаме плаци само ни кажи кой номер болид беше.belchilov написа:
Е аз не съм изпускал Ф1 повече от 10г
juri_galev написа:Бях на изпит и станах рано.Аз в Ф1 съм за МАСА звучи ми добреKiki написа:Юри, ти не спиш пи бе, човек 5 05чjuri_galev написа: Та ти нали участваш там как да изпуснеш Ф1.Това беше твоята малка тайна към останалите съфоромци, но аз я разкрих съжелявам, че трябваше да го направя но време е твоята слава на пилот да блесне.Неделя ще стискаме плаци само ни кажи кой номер болид беше.
И как мина смачка ли ги ????
аз съм "ЗА"DodoIwanow написа:0888485464mitoko написа:ФОРУМЦИ може ли някой да си даде телефона за връзка като свърша работа в 18:00 да разбера къде сте???
Ама не съм много надежден щото в софия никга не знам къде се намирам.
Уважаеми съфорумници, бих искал да направя едно официално предложение.
Понеже всички са за формула1 ако искате да направим срещата от 17:30 или от 18:00, а не да отидат там 2 човека и да стоят и да чакат час и половина и останалите състезатели да се появят...

http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор