Зададох най-обикновен технически въпрос, а отговора е ..........prius 3 написа:Притеснително ли е това или и фаровете, както и батерията са на път да си 'одят? biggrin.gif

Зададох най-обикновен технически въпрос, а отговора е ..........prius 3 написа:Притеснително ли е това или и фаровете, както и батерията са на път да си 'одят? biggrin.gif
Батериите и на двете коли са на две години.prius 3 написа: Я пак провери за батериите, колите на Грийн Такси и на колко години са и дали са купени нови!![]()
Днес май си забравил чувството за хумор у вас! biggrin.gifslowtraveler написа:Зададох най-обикновен технически въпрос, а отговора е ..........prius 3 написа:Притеснително ли е това или и фаровете, както и батерията са на път да си 'одят? biggrin.gif![]()
![]()
![]()
Да, попитах те колата ти на колко години е и колко батерии смени до сега? biggrin.gifBOz написа:prius 3 написа: ...
Нещо друго имаш ли да питаш?
Нали казваше, че батериите били някакви мега космически, а?prius 3 написа:Да, попитах те колата ти на колко години е и колко батерии смени до сега? biggrin.gifBOz написа:prius 3 написа: ...
Нещо друго имаш ли да питаш?
Викаш едната на 146к километра, другата на 156к., а номерата на такситата са 13 и 23. Много съвпадения, нещо...
Значи на 2 г. 5% умират, на 4 г. са 10%, на 6 г. са 15%, на 8 г. са 20%, а на 10 са 25% и т.н. Доообре! Това обаче, тотално се различава от предишните ти констатации, че на 10-тата година батериите на Приусите умирали.
П.С. Искаш ли още видеота от подземния гараж, за да се научиш как се кара в такъв?![]()
Беше споменал преди, че Приусите не можели да спират, тресели се, клатели се и др. глупости. Ето да се учиш и как се спира: biggrin.gif
https://www.youtube.com/watch?v=fGk7tSt ... DA&index=1
Генератор на простотии си и то невероятен.BOz написа:....
Нали казваше, че батериите били някакви мега космически, а?
...
Ако този въпрос за теб е чисто технически здраве да е! biggrin.gifslowtraveler написа:Въпроса ми бе наистина в чисто технически аспект, та затова и хумора не е фактор...
В конкретния случай така насочения светлинен лъч показва повишени нива на осветяване в 'затъмнения' сектор, та затова ми е интересно кое и с каква цел свети така...
Дали е 'страничен ефект' (забелязвал съм подобни отблясъци от 'дизайнерски' фарове), или е умишлено търсен ефект (намаляване 'слепотата' и чувството за лоши фарове, когато светлинния лъч е рязко и безкомпромисно отрязан, и няма фоново съвсем слабо осветление на страничните обекти извън ярко осветената зона)..
А ако тръгнем да търсим екстри и да намесим хумора - имаше ли подгрев на ключалката, щото едно дърто БМВ тройка някъде 90-93г си имаше (включва се като 'усети' опит за вкарване на ключ)... Имаше и двузонален климатроник... И БК с възможност за настройка параметрите на дизеловата помпа![]()
Фоновото осветление на фаровете го разбрах, като шегичка и ти отговорих в този стил. Какво друго си имал предвид не знам, а и сериозността на така зададения въпрос май не е много голяма.slowtraveler написа:Тези правоъгълничета на фаровете като фоново осветление ли са?
Букварчето пак се обади в теб. Предполагам сега ще искаш да ти изкарам точно, че си казал, че батерията буквално е "космическа". Очевидно ти липсва чувство на комуникация и очевидно българският език не ти е силна черта.prius 3 написа:Генератор на простотии си и то невероятен.BOz написа:....
Нали казваше, че батериите били някакви мега космически, а?
...Ако ми покажеш къде съм казал подобно нещо можем да продължим да спорим. В противен случай ще излезе поредната ти лъжа!
Не е от габаритите. Проверено!biro написа:Същия ефект го има на авенсиса ми като осветява стена от много близо. Мисля че се получава от габаритите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта