Идиотите на пътя...
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Малоумно ПТП
Аз съм изключително доволен от бояджиите на Стефанов Моторс. Автомобилът няма ли каско...? Ако има е възможно Стефанов дори да са сред доверените сервизи на твоя застраховател (те са доверен сервиз на ДЗИ, така че предполагам, че и на други ЗК също)
Малоумно ПТП
Имам каско , но е с експертна оценка без доверен сервиз. Аз сега се чудя дали да ходя за обезщетение от ГО на виновния водач или да си ползвам каското 

Ex Toyota Avensis Estate 2006 1.8 GI Fobos
Subaru Legacy 2.5 Wagon 2012 .. blue pearl , GI AEB
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Малоумно ПТП
Повярвай, няма да ти хареса... А няма как да вземеш хем от каското, хем от ГО. Вземи си от каското, пък може и да пуснат малко повече мас - в крайна сметка все пак има конкретен виновен, към чиято ГО да насочат регресен иск и ще си вземат парите
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Малоумно ПТП
Съжалявам за случилото се колега.
Претенцията трябва да си насочите към ЗАД по застраховка КАСКО - те така или иначе ще бъдат компенсирани от ГФ по служебен път.
Една от идеите на застраховка КАСКО е да не се ангажирате с излишни процедури.
Ако имате въпроси по повод ПТП-то и ЗАД-а - мненията ще бъдат преместени във вече съществуващата тема в раздела.
Ако ще се дискутират бояджии темата отива в раздел Сервизи/Магазини, където ще е полезна и на други колеги от Пловдив, срещнали девойката с "бързите ръце и ум".

Претенцията трябва да си насочите към ЗАД по застраховка КАСКО - те така или иначе ще бъдат компенсирани от ГФ по служебен път.

Една от идеите на застраховка КАСКО е да не се ангажирате с излишни процедури.

Ако имате въпроси по повод ПТП-то и ЗАД-а - мненията ще бъдат преместени във вече съществуващата тема в раздела.
Ако ще се дискутират бояджии темата отива в раздел Сервизи/Магазини, където ще е полезна и на други колеги от Пловдив, срещнали девойката с "бързите ръце и ум".
Малоумно ПТП
Отиваш и завеждаш,по каско и да те смятат.
Но имай впредвид следните особености;
- Възможно е да бъде необходим допълнителен оглед ( след разглабянето на колата ) ,даже го препоръчвам ако има елементи и детайли които не са описани в началото.
- По ГО ще те резнат.
- По двете не можеш да предявиш претенция ( после при прихващането в края на годината ще те хванат )
Но имай впредвид следните особености;
- Възможно е да бъде необходим допълнителен оглед ( след разглабянето на колата ) ,даже го препоръчвам ако има елементи и детайли които не са описани в началото.
- По ГО ще те резнат.
- По двете не можеш да предявиш претенция ( после при прихващането в края на годината ще те хванат )
РАВ 4 -2.2 DCAT- 2016 -AUTOMAT
C4-1.6/4AL-2006
C4-1.6/4AL-2006
Малоумно ПТП
Днеска я на снимаха за каското и ще се завежда регресен иск . Пораженията са ожулвания по калник и броня и остъргана джанта.Тя е поела удара
ОЕМ джантите излизат бая здрави biggrin.gif Ще взема си тура една на задния капак за всеки случай вместо теглич
Днеска бях до един сервиз и ми казаха от 220 до 300 лв горе -долу излиза щетата без да включвам джантата. Ама нещо не ми хареса това ,че трябва да си оставя колата за 4-5 дни.
ОЕМ джантите излизат бая здрави biggrin.gif Ще взема си тура една на задния капак за всеки случай вместо теглич

Днеска бях до един сервиз и ми казаха от 220 до 300 лв горе -долу излиза щетата без да включвам джантата. Ама нещо не ми хареса това ,че трябва да си оставя колата за 4-5 дни.
Ex Toyota Avensis Estate 2006 1.8 GI Fobos
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Малоумно ПТП
Щом има удар на джанта на всяка цена провери геометрия на окачване и сходимост... Преди време имахме лек страничен удар в джантата с почти никакви поражения по калника - оказа се че бе мръднал рога
Иначе да - 3-4-5 дни са с изправяне, китване, боядисване, изпичане и т.н...
П.С. предполагам си лекаря от новините за АМ Тракия преди няколко дни - поздравления на бързата реакция

Иначе да - 3-4-5 дни са с изправяне, китване, боядисване, изпичане и т.н...
П.С. предполагам си лекаря от новините за АМ Тракия преди няколко дни - поздравления на бързата реакция

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Идиотите на пътя...
Забързан ром с велосипед Украйна, не успя да вземе десния си завой и се размаза в мен, който си чаках кротко от дясно в моето платно да се изнесе един бус, че да мина.

- slowtraveler
Идиотите на пътя...
Шибана работа....
А днес един юнак със сребрист авенсис Т25 ДКН В1770 (май такъв беше) така ме отряза с изпреварване отдясно, че ми се изпъна косъма... Тъкмо изпреварвах един юнак, който се прибираше пред мен в дясната лента и идиота се вмъкна между мен и изпреварвания, като само спирачките ми спасиха ситуацията. Реакцията на звуковия сигнал бе показан среден пръст
След което на следващия светофар през две ленти натискаше клаксона за да привлече вниманието ми, че да видя, че пак показва пръст - сигурно се смяташе за много велик
За съжаление тъкмо днес смъквах едни клипчета от камерата и я бях смъкнал от колата - видео нЕма
П.С. надявам се да не е колега от форума - карането му бе много левашки, глупаво и без мисъл (без да бързам или да поемам рискове, и в никакъв случай без да се гоня с него, 40 метра след изпреварването го бях изпреварил в трафика с по-добро пласиране в движението)...
А днес един юнак със сребрист авенсис Т25 ДКН В1770 (май такъв беше) така ме отряза с изпреварване отдясно, че ми се изпъна косъма... Тъкмо изпреварвах един юнак, който се прибираше пред мен в дясната лента и идиота се вмъкна между мен и изпреварвания, като само спирачките ми спасиха ситуацията. Реакцията на звуковия сигнал бе показан среден пръст

За съжаление тъкмо днес смъквах едни клипчета от камерата и я бях смъкнал от колата - видео нЕма

П.С. надявам се да не е колега от форума - карането му бе много левашки, глупаво и без мисъл (без да бързам или да поемам рискове, и в никакъв случай без да се гоня с него, 40 метра след изпреварването го бях изпреварил в трафика с по-добро пласиране в движението)...
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Идиотите на пътя...
ВА,ВВ,ВС,ВХ - поредния селтак открил "турбодизела нов внос".

Както каза един клиент:
"- И докато сляза и той си изплю дроба..."

Много мъчно е в града вече.
Ти сподели дали "плава" добре Джип-ът днес...
- slowtraveler
Идиотите на пътя...
В нашия район нямаме проблеми... Джипа по принцип 'щатно' си гази безпроблемно 50-70см вода(предполагам с внимание ще гази макс около 90см), но днес повече от 2см не съм газил (сутринта)...
За съжаление днес бях безсилен пред инфраструктурата и опръсках пешеходец (пешеходка) - сигурно съм изглеждал като идиот (и май ме напсуваха) - движех се съвсем бавно (навярно около 10км/ч), обаче имаше скрита във водата дупчица в асфалта, която изстреля струята като снайперист
За съжаление днес бях безсилен пред инфраструктурата и опръсках пешеходец (пешеходка) - сигурно съм изглеждал като идиот (и май ме напсуваха) - движех се съвсем бавно (навярно около 10км/ч), обаче имаше скрита във водата дупчица в асфалта, която изстреля струята като снайперист

Идиотите на пътя...
Хорхе, снощи в проливния дъжд като видях какви реки се носят към центъра, се сетих за теб, викам си не може да не пусне някое клипче как плува с `жипа 

- slowtraveler
Идиотите на пътя...
Проблема беше в жената - предното наводнение се врътна и каза 'или отиваме в мола или паля колата и отиваме в мола'

Ама сега жената нищо не каза, та затова не 'плувах'

От друга страна кептъна може да е изкарал вашия параход - има и сертификат, че може

Идиотите на пътя...
Ааа не, равчо тъкмо беше минал автомивка, затуй паркиран нависоко, далеч от калта, да го вали само чиста вода